2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Ama bunu aşmak istiyirm önüme bakmak istiyorum nasıl asabilirim.Esim çok iyi biri sorumluluklarını yerine getiren evine karşı iyi biri tek sorunum bana karşı ilgili olmaması.Ben mi abartiyirm acaba .cikarkende dedin erken gel diye ama gelmedi sorsan bende yol yorgunuydum der
Valla eşimde iyi biri ama iyilik yetmiyo tek başına böyle zamanlarda ince duşünecekler zaten dogumdu emzirmeydi zor bı süreç bari onlar düşünceli olsunlar bütün sıkıntıyi kadınlar çekiyo

Kızlar bizim oğlan 2 kulağından da işitme testinden geçmemiş doktor bir hafta sonra geri getirin kulakları ıslakmış gruptan biri de yazmıştı sanki öyle hatırlıyorum
Canım ben hastanedeyken bir bebeğin daha geçmemisti hemşire oluyo öyle islaktir demişti benim kızımın geçti ama 6 ay sonra Bera testi diye bı teste daha girmesi gerekiyomus ben hamilelikte troid ilacı kullandığım için ikinci bı test istediler

Kızlar güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.
cuma akşamı düzenli kasılmalarım başlamıştı belden sancida vardi tek kasilma olarak degildi gece de devam etti sabah 5 dk da bire düştü sonra 15 dk bire cıktı yine arası dedim kesin budefada trollüyor beni. Çok şükür biraz yürüyüş squat yaptım 1 saat sonra tekrar 5 dk ya düştü iyice zorlayınca ebemle iletişime geçtim eve geldi hiç açıklık yok demesinden çok korkuyordum çünkü önceki akşamdan ikindiye kadar sancı çekmiştim. Ebe geldi 4,5 cm dedi ona bile çok sevindim. Ama pozisyon almamış ve yerleşmemiş bu doğum seni biraz yoracak birazda uzun sürecek dedi o psikolojimi çok etkiledi ben ki sezeryan istedim. Ama ebem sağolsun 5 dk durmadı çok yardımcı oldu suyunu açtı bebeğe pozisyon aldırdı ağrılar dayanilmazdi ama doğdu çok şükür yırtık kesi yok 3200 gr 51 cm doğdu. Bu arada evde yaptım eşim ikna oldu nihayet ikimizin baş başa olduğu güzel bir okadar da zor bir süreç oldu. Simdi bir gunluk bile olmadik tam ve gazlar basladi ben şok 🙄
Hayırlı olsun sağlıkla büyütün ayy doguranlari takip edemiyorum artık bebek biyandan evin işi biyandan😊

Kızlar gaz sancısı ile uğraşanlar neler yapıyorsunuz 🥺 bebeğim biberon istiyor meme reddi yaşıyoruz şuan silikon uçla vermeye çalışıyorum mamayı kestim ama doyuyor mu içim rahat değil :( kilo bez takibi yapıyorum şuan
Bu durum beni lohusalk depresyonuna sürüklüyor sanırım 😣
Aynı seyleri yasıyoruz canım. Silikon ucla emziriyorum meme reddinden dolayı ama doyuyor mu diye sürekli kafamda soru işaretleri 🥺🥺🥺

Canım ben hastanedeyken bir bebeğin daha geçmemisti hemşire oluyo öyle islaktir demişti benim kızımın geçti ama 6 ay sonra Bera testi diye bı teste daha girmesi gerekiyomus ben hamilelikte troid ilacı kullandığım için ikinci bı test istediler
Bende kullanıyorum tiroid hapı canım bebege bi zararı var mı???

Çok zaman geçti kullanmıştım ilaç oturup kalkamıyodum 20 gün sürdü kanadı çok kötüydü sezeryanli olanlar bile benden erken toparlanmış ti dikiş bı yandan hemoroid biyandan mahvolmustum ama bu sefer yine dışarda meme gibi acısı yok
Bendede var canım dediğin gibi memeler dışarıda sadece bazen kaşıntı oluyo agrı falan yok dogumdan sonrasından bende çok korkuyorum😔

Canım benim kız tek kulaktan kaldı ama hemşire direk dedi çoğu çocukta oluyor doğumda su kaçıyor, 5.güne tekrar gün verdiler ve 2 gün öncesinde banyo yapmasın dediler gittik ve geçti
İnş bizimki de geçer ya bende yarın yaptırırım olmazsa gidene kadar dikkat ederim

😒Devlette de yapiolar yani normalde demekki yani niye öbürlerinde yapmadılar banada teklif bile etmediler bende ilkinde çatiya çıkınca oh çekmistim çok çabuk ıkınıp dogurmuştum bunda hastaneyi inlettim hala etkisindeyim 🙈
Bende şoklardayım ve hala sancı çekiyorum sanki 2. Yi doğuracak gibiyim doğumdan sonra suniyi kesmedi paket bitene kadar kıvranıp duruyorum biraz önce emzirirken sancı geldi kendimden geçtim bayılacak gibi üşütme Bi yandan geldi oğlumu bıraktım hemen Bi de bizim paşa doğduğunda çiş yaptı hala ne çiş ne de ilk kakasını yaptı ya uyanmıyor uyansa da emmek istemiyor

Laman bana yapılmıştı suni sancı verilir verilmez laman yapıldı benim öbür dogumlarim dada yapılmıştı heryerde yapilmiyomu şaşırdım
Bilmiyorum valla canım büyük tuvaleti olursa ona güvenip ıkınır diye düşünüyorlar zaar

Bende şoklardayım ve hala sancı çekiyorum sanki 2. Yi doğuracak gibiyim doğumdan sonra suniyi kesmedi paket bitene kadar kıvranıp duruyorum biraz önce emzirirken sancı geldi kendimden geçtim bayılacak gibi üşütme Bi yandan geldi oğlumu bıraktım hemen Bi de bizim paşa doğduğunda çiş yaptı hala ne çiş ne de ilk kakasını yaptı ya uyanmıyor uyansa da emmek istemiyor
Niye bu kadar kötüsün ki acaba parça felan mı kalmış içinde.bazen büyük larcalar kalınca onu dusurucede çok rahatliyorsun tuvalete gitmeye yürüyüş yapmaya çalış varsa bişey düşsün bari

Ay canım çok zor geçmiş senin doğumun insallah hemen toparlarsın sıkma canını

Back
X