M
MAdes
lütfen depresyona girmeyin, arkadaşların yorumlara biraz üzüldünüz sanırım. Sizi anlamıyorum ancak empati yapmaya çalışıyorum. Çevrenizde yaşlı insan çok sanırım, siz de biraz naifsiniz çıkışıp sesinizi yükseltemiyorsunuz. Benim de biz sizi şekerli sularla büyüttük, çok şükür Allah a emanet büyümüşsünüz, vay be iyi gelmişsiniz bu günlere diyenlerim çok oldu, kulak arkası edip devam ettim. Siz de öyle yapmaya çalışın. İmkan ve zamanınız kısıtlı ise aklınıza takılan şeyleri daha yapmadan evvel buraya danışın, herkes elinden geldiğince yardımcı olacaktır. Bazen insanın eli mahkum oluyor birilerine, Allah sağ elimizi sol elimize muhtaç etmesin, ancak esas sorumlu sizsiniz. Yarın öbür gün Allah korusun bir şey olsa elinizin mahkum kaldığı hiçbir birey sorumluluğu almaz. Anne sizsiniz bu nedenle sınır koyun. Yoksa etraf başlıyor daha hamile kalır kalmaz ikinci üçüncüyü sormaya, normal mi sezaryen mi demeye, herkesin bir fikri var boş verin. Bırakın istediklerini söylesinler.
Etrafı dinlemeyi ve etrafın mutluluğunu düşünmeyi bırakın, kendinizi ve evlatlarınızı dinleyin, yoksa sizi kimse düşünmez.