2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Hep dualarimda olucaksin Rabbimin en zor sinavı olsun sizin icin en kisa surede saglikla bebegini bebeklerini al.insallah kucagina birtanem

Canım çok geçmiş olsun “, başın sağolsun. Aslında senin 14 haftalık falan diye hatırlıyorum 12den sonra düşük ihtimali az diye biliyorum ama sebebi neymiş araştır toparlanınca bir dahaki hamileliğinde ona dikkat ederek ilerlersiniz… Rabbim tez zamanda yeniden bir mutluluk yaşatsın kimseye de bu acıyı vermesin

Arkadaşlar. Ben malesef bebegimi kaybettim
Çok üzüldüm rabbim yardımcınız olsun eşinle birlikte size sabır versin, zor yaşananlar rabbim en güzelini en iyisini en doğru zamanda yeniden verecektir sabret, dua et dualarım seninle (7 düşüğüm var her biri ayrı üzüntü, yıkıntı ) çabucak toparlanıp yeni mucizenizle en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah

Kızlar intergen firmasında fetal dna yaptıran var mı? Ya da bu firma hakkında bilgisi olan.. panaroma bize 560 dolar dedi o yüzden daha düşük fiyata arıyorum da..
Merhaba ben yaptırdım hem intergene hem panaromaya yaptırdım
Panaroma da 3 paket var 380 dolardan 1. Paket başlıyor.
2 ve 3 paketlerde fiyatı artıyor sanırım 500 kusur olan 3.paket

Kızlar intergen firmasında fetal dna yaptıran var mı? Ya da bu firma hakkında bilgisi olan.. panaroma bize 560 dolar dedi o yüzden daha düşük fiyata arıyorum da..
Merhaba ben yaptırdım hem intergene hem panaromaya yaptırdım
Panaroma da 3 paket var 380 dolardan 1. Paket başlıyor.
2 ve 3 paketlerde fiyatı artıyor sanırım 500 kusur olan 3.paket
Intergenin fiyatı ile panaromanin 1.paketi hemen hemen aynı fiyat
Ama.560 dolar kesinlikle 1.paket değil ,380 dolar ilk paket size 3.paketi söylemiş olabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…