- 3 Eylül 2015
- 2.461
- 3.765
- 133
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #11.421
Benim boyum 1.73 kilom da 50ydi ama yine de çok mu hızlı gittim diyorum bazen, doktorum olumsuz bir şey demedi ama.Bende 19 haftalik 50 ye düşmüştüm 56 olmuştum bir aydır 56 boyum 160 en fazla 67 68 le gitsem şükür edecem
Daha hiç almamışım öğrendiğim günle aynı kilodayım bugün yine aynı yerde tartıldım hastanede ayakkabıyı çıkarttırıyorlar ben eczane de ayakkabıyla tartıldımKızlar ben yarın 22.haftaya giriyorum ve 7 kilo aldım şimdiye kadarsizde durumlar nedir?
Oo çok iyiDaha hiç almamışım öğrendiğim günle aynı kilodayım bugün yine aynı yerde tartıldım hastanede ayakkabıyı çıkarttırıyorlar ben eczane de ayakkabıyla tartıldım
Kilon da azmış ama canım yani boyundan dolayı ne kadar alsan da fark etmez biz kilolu hamile kalanların dikkat etmesi lazımBenim boyum 1.73 kilom da 50ydi ama yine de çok mu hızlı gittim diyorum bazen, doktorum olumsuz bir şey demedi ama.
Benim 20. Haftam canım ortalama 5 kilo aldım, boyum 168, 60 kilo ile hamile kaldım ve diyetisyen ile devam ediyorum bu hafta itibariyle ve aldığım kilonun normal olduğunu söyledi, bu haftadan itibaren hızlanıyor dedi, toplam max.11 kilo ile hamileliği bitirme hedefindeyiz. 3 gündür çok rahatladı midem, öncesinde iki öğün besleniyordum hamilelikle üçe çıkınca çok zorlandım. Şimdi diyetisyenim iki ana öğün verdi öğle yemeği ile akşam arasında da istediğim zaman ara öğün yapabiliyorum ne kadar ne yiyeceğimi de yazdı. Midemdeki şişkinlik indiKızlar ben yarın 22.haftaya giriyorum ve 7 kilo aldım şimdiye kadarsizde durumlar nedir?
İlk gebeligimde 25 kilo almıştım ben sonradan verirken çok zorlanmistim bunda elimden geldiğince dikkat edicem sonradan vermesi zor oluyorBenim boyum 1.73 kilom da 50ydi ama yine de çok mu hızlı gittim diyorum bazen, doktorum olumsuz bir şey demedi ama.
Evet bu haftadan sonra hızla kilo alacağız ben hamileliğimin başında 12 kilo ile bitiririm gibi geliyordu ama şimdi zor gibiBenim 20. Haftam canım ortalama 5 kilo aldım, boyum 168, 60 kilo ile hamile kaldım ve diyetisyen ile devam ediyorum bu hafta itibariyle ve aldığım kilonun normal olduğunu söyledi, bu haftadan itibaren hızlanıyor dedi, toplam max.11 kilo ile hamileliği bitirme hedefindeyiz. 3 gündür çok rahatladı midem, öncesinde iki öğün besleniyordum hamilelikle üçe çıkınca çok zorlandım. Şimdi diyetisyenim iki ana öğün verdi öğle yemeği ile akşam arasında da istediğim zaman ara öğün yapabiliyorum ne kadar ne yiyeceğimi de yazdı. Midemdeki şişkinlik indi
İnşallah bu sefer istediğin gibi olur canım.İlk gebeligimde 25 kilo almıştım ben sonradan verirken çok zorlanmistim bunda elimden geldiğince dikkat edicem sonradan vermesi zor oluyorama boyun uzunmuş ya onun avantaji var sizde
Bebişler sağlıklı olsun da kilo verilir yaEvet bu haftadan sonra hızla kilo alacağız ben hamileliğimin başında 12 kilo ile bitiririm gibi geliyordu ama şimdi zor gibineyse bebişler sağlıklı olsun da.
İnşallah bu sefer istediğin gibi olur canım.
Çok geçmiş olsun canım en korktuğum şey doktor bana da balık ye dedi zaten normalde tüketmiyorum bayat falan olsa anlamam yaniİyi akşamlar hanımlar p.tesi günü balık vardı akşam yemeğimizde ailece herkes yedi ama bir tek ben gece gıda zehirlenmesiyle acile gittim direk yatış verdiler bu sabah çıktım. Ateşim düşmedi tüm sindirim sistemim bozuldu. Bağırsaklarım bozuldu, 2 gündür tek lokma yiyemedim su içsem çıkardım midem hala kötü. Siz dikkat edin olur mu gerçekten çok zor. Çok afedersiniz kusuyorsunuz çok öğürünce bağırsaklarınızda kötü altınıza kaçırıyorsunuz. İçine düştüğünüz durumda sinirleriniz boşalıyor ağlıyorsunuz falan kötü yani. Fazla öğürmekten bebek baskı hissediyor karnım taş gibi hareketleri azaldı resmen yada ben hissetmiyorum. Neyse evdeyim daha rahatım şimdi.
Merhaba , Atıl Yüksel gideceğim ben çok iyi bir doktor kendisi. Doktorumuzda kendisini önerdi. Araştırın isterseniz namını bilenler biliyorlar.İstanbul avrupa yakasında çok yoğun önceden aramak gerekiyor. Çok arkadaşım kendisine gittiKızlar merhaba, maalesef kimseden beni tatmin eden bir cevap alamıyorum İstanbul Avrupa yakasında perinatolog önerisi rica ediyorum. Özellikle rahim ağzı yetmezliği yaşayan, abdominal veya servikal serklaj deneyimi olan var mı? Doktor tavsiyenize ihtiyacım var.
Evet bir arkadaş daha önerdi listeme ekledim çok teşekkür ederim oldukça da tecrübeli bir doktormuş.Merhaba , Atıl Yüksel gideceğim ben çok iyi bir doktor kendisi. Doktorumuzda kendisini önerdi. Araştırın isterseniz namını bilenler biliyorlar.
Yarın 3 te bizim randevumuz. Yıllar önce eşimin halası çok riskli bir gebelik geçirmiş o dönemlerden tanıyorlar kendisiniEvet bir arkadaş daha önerdi listeme ekledim çok teşekkür ederim oldukça da tecrübeli bir doktormuş.
Randevunuzdan sonra deneyiminizi bana yazar mısınızYarın 3 te bizim randevumuz. Yıllar önce eşimin halası çok riskli bir gebelik geçirmiş o dönemlerden tanıyorlar kendisini
Masallah canim kilo olarak baya iyi17+1 kuzum
Ben 20.ci haftaya giriyorum 3bucuk kilo aldimKızlar ben yarın 22.haftaya giriyorum ve 7 kilo aldım şimdiye kadarsizde durumlar nedir?
Cok gecmis olsun canim cok sukur ki cabuk toparlanmissin baliktan mi dediler??İyi akşamlar hanımlar p.tesi günü balık vardı akşam yemeğimizde ailece herkes yedi ama bir tek ben gece gıda zehirlenmesiyle acile gittim direk yatış verdiler bu sabah çıktım. Ateşim düşmedi tüm sindirim sistemim bozuldu. Bağırsaklarım bozuldu, 2 gündür tek lokma yiyemedim su içsem çıkardım midem hala kötü. Siz dikkat edin olur mu gerçekten çok zor. Çok afedersiniz kusuyorsunuz çok öğürünce bağırsaklarınızda kötü altınıza kaçırıyorsunuz. İçine düştüğünüz durumda sinirleriniz boşalıyor ağlıyorsunuz falan kötü yani. Fazla öğürmekten bebek baskı hissediyor karnım taş gibi hareketleri azaldı resmen yada ben hissetmiyorum. Neyse evdeyim daha rahatım şimdi.
3 kilo almıştım en son canım. Ama sanırım hızlanacak çünkü doymuyorum ve sürekli açım. İlk haftalardaki iştah geri geldiKızlar ben yarın 22.haftaya giriyorum ve 7 kilo aldım şimdiye kadarsizde durumlar nedir?
Cok gecmis olsun canim cok sukur ki cabuk toparlanmissin baliktan mi dedilerİyi akşamlar hanımlar p.tesi günü balık vardı akşam yemeğimizde ailece herkes yedi ama bir tek ben gece gıda zehirlenmesiyle acile gittim direk yatış verdiler bu sabah çıktım. Ateşim düşmedi tüm sindirim sistemim bozuldu. Bağırsaklarım bozuldu, 2 gündür tek lokma yiyemedim su içsem çıkardım midem hala kötü. Siz dikkat edin olur mu gerçekten çok zor. Çok afedersiniz kusuyorsunuz çok öğürünce bağırsaklarınızda kötü altınıza kaçırıyorsunuz. İçine düştüğünüz durumda sinirleriniz boşalıyor ağlıyorsunuz falan kötü yani. Fazla öğürmekten bebek baskı hissediyor karnım taş gibi hareketleri azaldı resmen yada ben hissetmiyorum. Neyse evdeyim daha rahatım şimdi.
Çok iyiBen 20.ci haftaya giriyorum 3bucuk kilo aldim
Bende aynı şekilde doymuyorum hep açım.3 kilo almıştım en son canım. Ama sanırım hızlanacak çünkü doymuyorum ve sürekli açım. İlk haftalardaki iştah geri geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?