- 3 Eylül 2015
- 2.461
- 3.765
- 133
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #12.581
Yok canım ağrı şeklinde değil de acı şeklindeydi dokunduğumda vs acıyordu sanki bir yere vurmuş gibi bir acı. Geçti şükür yarın da olursa giderim artık.Ben de uzun zamandır oluyor canım dr um özellikle regl tarzı bir ağrı değilse beline ve sırtına vurmuyorsa kas ağrısıdır endişelenme demişti. Sen yinede çok tedirgin oluyorsan bir kontrol ettir istersen.
Benim ilk detaylı ultrasonda başladı sonra zamanla geçti ama yine de ters haraketimde acıyor sonra geçiyor kendi çapında eğleniyor o daYok canım ağrı şeklinde değil de acı şeklindeydi dokunduğumda vs acıyordu sanki bir yere vurmuş gibi bir acı. Geçti şükür yarın da olursa giderim artık.
Ya belki de diyorum bir yerini dayadı ondan acıdı bilemiyorum son 2-3 gündür ağırlaştığımı hissediyorum ayaktayken bacaklarıma yük bindiğini hissediyorum.Benim ilk detaylı ultrasonda başladı sonra zamanla geçti ama yine de ters haraketimde acıyor sonra geçiyor kendi çapında eğleniyor o da
Düz yolda yürüyüş dene daha 3 ay var son zamanlar daha da ağırlaştırır hiç haraket edemezsinYa belki de diyorum bir yerini dayadı ondan acıdı bilemiyorum son 2-3 gündür ağırlaştığımı hissediyorum ayaktayken bacaklarıma yük bindiğini hissediyorum.
Yaa yürüyüş sürekli yapamıyorum maalesefDüz yolda yürüyüş dene daha 3 ay var son zamanlar daha da ağırlaştırır hiç haraket edemezsinBunu söylüyorum ama ben de hiç yürümüyorum 15 tatil çocuklarım evde fazlasını yaptırıyorlar sağ olsunlar
Canım o şekilde ağrı bende de ayrıntılı ultrasondan sonra oldu. Sanki çarpmış gibi bir ağrı. 2 güne geçti tamamen. Kas ağrısı veya dediğin gibi bebek dayadı bir yerlerini belkideYa belki de diyorum bir yerini dayadı ondan acıdı bilemiyorum son 2-3 gündür ağırlaştığımı hissediyorum ayaktayken bacaklarıma yük bindiğini hissediyorum.
Ben de deterjanı siveno aldım indirimden. Burada bir arkadaş haber vermişti. Şampuan ve diğer bakım ürünlerini mustela aldım set şeklindeKızlar şampuan ve deterjan olarak içeriğinden dolayı siveno tercih ettim ben, kendi sitesinde indirimli set ve 750 lira üstüne %25 ek indirim gibi kampanyası var. Değerlendirmek isteyen olursa diye haber vermek istedim
Belki de canım.Genel Markalar Zilli Hışırtılı Bebek Kitabı 3d Montessori Yıkanabilir Bez Kitap Aslan - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar Zilli Hışırtılı Bebek Kitabı 3d Montessori Yıkanabilir Bez Kitap Aslan yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Canım o şekilde ağrı bende de ayrıntılı ultrasondan sonra oldu. Sanki çarpmış gibi bir ağrı. 2 güne geçti tamamen. Kas ağrısı veya dediğin gibi bebek dayadı bir yerlerini belkide
Göbek deliğimin sağ tarafında benimde oldu dün, neyseki bugün geçti canım. Kas ağrısıdır diye yorumladım doktora sormadım ama devam etseydi soracaktım. Birden karnım büyüdü ve top gibi duruyor karnım, yanları boş çok komikKızlar dün gece karnımın sağ tarafında bir acı başladı, ağrı değil acıydı. Sabah uyandığımda devam ediyordu dönerken vs. Doktoruma yazdım devam ederse gel bakalım dedi şuan büyük ölçüde geçti. Bebek büyüdüğü için karnımın gerilmesi diye yorumladım ben var mı yaşayan?
Benim de aynı yanlarım boşGöbek deliğimin sağ tarafında benimde oldu dün, neyseki bugün geçti canım. Kas ağrısıdır diye yorumladım doktora sormadım ama devam etseydi soracaktım. Birden karnım büyüdü ve top gibi duruyor karnım, yanları boş çok komik
Ayva çekirdeği stokluyorum benDoğum yapan grupları takip ediyorum gümüş kapak lanolin ve ayva çekirdeği jelinden bahsediyorlar listelere eklenmesi lazım yoksa bebeklerimizi emzirirken çok zorlanırız
Bende 20. Haftada oldu sağ tarafta sabah başladı akşama kadar iğne batar çekilir tarzda bı agriydi büyüme ağrısıdir büyük ihtimalleKızlar dün gece karnımın sağ tarafında bir acı başladı, ağrı değil acıydı. Sabah uyandığımda devam ediyordu dönerken vs. Doktoruma yazdım devam ederse gel bakalım dedi şuan büyük ölçüde geçti. Bebek büyüdüğü için karnımın gerilmesi diye yorumladım ben var mı yaşayan?
Kızıma diyorum yanlarda da yer var annecim öne doğru zorlama bak yer çokBenim de aynı yanlarım boşannem ilk gördüğünde taş yutmuş solucan demişti
Vücut yapından büyük ihtimalle. Benim de aynı şekilde ama bazen resmen belime yakın yerde kıpırdanıyor şaşırıyorum içerisi bu kadar geniş mi gerçekten diyeKızıma diyorum yanlarda da yer var annecim öne doğru zorlama bak yer çok
Çok iyi doğal bir zararı da olmazAyva çekirdeği stokluyorum benbuzluğa atıyoruz.
Evet bende erken sürmeye başlayacağım bakalım inşallah yara bere olmadan atlatırız süreciÇok iyi doğal bir zararı da olmazBen de lansinoh'un lanolinli kremini aldım birde gümüş kapak alacağım. 10 yıl geçti oğlumu hatırlıyorum hiç bir şey kullanmamıştım o zaman 10 güne yakın ağlayarak emzirmiştim hiç gerek yok hırpalanmaya. 36. Haftadan itibaren kullanılabiliyor kremler göğüs ucu yumuşasın diye.
İnşallah canım İnşallah en büyük korkum diyebilirimEvet bende erken sürmeye başlayacağım bakalım inşallah yara bere olmadan atlatırız süreci
Ara ara oluyor canım, yanma gibi yırtılma gibi bir acı oluyor bazen dün mesela aşırı gergindi resmen patlayacak gibiydim, hindistan cevizi yağı sürüyorum o bayağı iyi geliyor bana. Ben sanki içerden yırtılıyor gibi hissediyorum. Kasığımda da var benim bir süredir. Dinlenince geçtiği için çok endişelenmedim ama kontrolde soracağım.Kızlar dün gece karnımın sağ tarafında bir acı başladı, ağrı değil acıydı. Sabah uyandığımda devam ediyordu dönerken vs. Doktoruma yazdım devam ederse gel bakalım dedi şuan büyük ölçüde geçti. Bebek büyüdüğü için karnımın gerilmesi diye yorumladım ben var mı yaşayan?
Bende aldım ondan bir tane. Kızkardeşimle konuştuk o bana hiç bişe fayda etmemişti sadece kendi sütümü sürünce rahatlatıyordu diyor. Bünyeden bünyeye değişir gerçiÇok iyi doğal bir zararı da olmazBen de lansinoh'un lanolinli kremini aldım birde gümüş kapak alacağım. 10 yıl geçti oğlumu hatırlıyorum hiç bir şey kullanmamıştım o zaman 10 güne yakın ağlayarak emzirmiştim hiç gerek yok hırpalanmaya. 36. Haftadan itibaren kullanılabiliyor kremler göğüs ucu yumuşasın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?