2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
O hırçınlık ilk çocuklara özel arkadaşım merak etme ikinci tam zıttı oluyor. Büyüdük sıra daha yaramaz oluyorlar ama insan daha tahammüllü daha sakin sefkatli sabırlı olmaya başlıyor çünkü annelikte duygusal öğrenme süreci.

İnş öyledir çünkü böyle devam ederse baş edilecek gibi durmuyor benim sinirlerimi bozdun baba annemi döv evden gitsin falan diyor hayret bişey nerden nasıl aklına geliyor bilmiyorum gerçi çoğu çocuk böyleymiş çevreden de duyuyorum da işte bazen tahammül seviyesini aşıyorlar Bi de ben tam kendisini gezdiremeye başladım arkasından çocuk olunca eve tıkılıp kaldık ona da bağlıyorum aslında da İnş düzelir herşeye rağmen bana da çok düşkün

91nana91 canım selam nasılsın? Göremiyorum seni 2 gündür
Selam canım ♥ iyiyim çok sağ ol sen nasılsın ? Bir süredir çok ağırlaştım ya, halsizim sürekli bir o koltuğa bir bu koltuğa sıvışıyorum. Uyuyamıyorum da. Pazar günü de bir karşıya geçtik pert oldum sanki arabayı ben kullandım, yürümedim de ama bitmişim hala kendime gelemedim. Dışarı çıkarsam perişan oluyorum

İyi olmana sevindim canım. Halsizlik uyku hali benimde arttı. Ama artık sonlara da yaklaştık. Allah başka dert vermesin

İyi olmana sevindim canım. Halsizlik uyku hali benimde arttı. Ama artık sonlara da yaklaştık. Allah başka dert vermesin
Amin canım, gece de uyuyamıyorum ya. Aslında uyuyorum da 3-4 kez kalıyorum tuvalete ya da sağa sola dönmem gerekirse uyanıyorum o da beni zorluyor. Onun dışında çok şükür iyiyiz. Haftaya salı kontrolümüz var heyecanla gün sayıyoruz. Bu arada hareketler inanılmaz arttı ve güçlendi :)

Tetanoz 2. dozu yaptıran var mı ? Tekrar 3 gün kol ağrısı çekmek hiç istemiyorum ya 1 doz yetmez mi acaba
Canım benim Dr tek doz yeterli dedi. Sor istersen dra sen de. Zaten yaklaşmış kontrol. Nasıl özlüyor insan yaa Dün doya doya izledik bebişi

Bende de oluyor canım sabahları böyle tam gerinir gibi oluyorum bir ağrı geliyor kramp giriyor gibi hemen duruyorum kramp olması normal bu zamanlarda magnezyum takviyesi alabilirsin o önlüyor

Bende de oluyor canım sabahları böyle tam gerinir gibi oluyorum bir ağrı geliyor kramp giriyor gibi hemen duruyorum kramp olması normal bu zamanlarda magnezyum takviyesi alabilirsin o önlüyor
Kullanıyorum canım magnezyum zaten günde 1 alıyordum şuan 2 alıyorum sabah akşam olarak ama bu kramp çok kötüydü hala sol bacağımın arka kası gergin resmen sekiyorum yürürken falan acıyor bu akşam kas gevşetici krem süreceğim başka türlü geçeceği yok

Canım geçmiş olsun kas gevşetici krem vs kullanılmıyor diye biliyorum gebelikte doktora danıştın mı?

Ben Carters’ı sömürüyorum kırmızı etiketlilerde ve philips biberon emzik ürünlerinde %30 indirim vardı haftasonu ve 1 hafta daha devam edecek diye biliyorum.
Ben de aynı şekilde centrepoint’e dadandım geçen hafta indirim vardı bu hafta da devam ediyor galiba emzik ve göğüs pompası almayı düşünüyorum

Canım geçmiş olsun kas gevşetici krem vs kullanılmıyor diye biliyorum gebelikte doktora danıştın mı?
Evet canım görüştüm doktorumla 2 gün oldu hala gevşemediyse kullan dedi çünkü bu şekilde acıyla baş etmek daha zor stres oldum her şeyi denedim zaten krem haricinde sıcak - soğuk kompress bebek yapı ile masaj falan yok hiç bir şey fayda etmedi taş gibi resmen kasım.
Birde kas gevşetici krem ile ilgili 34. haftaya kadar problem yokmuş canım ama bazı kremler voltaren falan 34. haftadan sonra bebeğin suyunda azalmaya sebep olabilecek maddeler içeriyormuş o sürede hiç önerilmiyormuş

Anladım canım geçmiş olsun umarım geçer

Kızlar kan sulandırıco iğnelerde enox oksapar karışık kullanan varmı yani bazen eczanelerde enox oluyor bazen oksaparr aynısı diyorlar değiştirmeye korkuyorum birkaç gün bekliyorum gelmesini fln oda git get zor oluyor.Muadil ilaçlarya ne denk gelirse kullanan ve sorun yaşamayan varmı?

Benim arkadaşım tüp bebekle kaldi ara ara enox oksapar kullandı enoxun kullanımı daha kolay diyordu hatta 9 ay öyle hangisi denk gelirse sorun yasamadi

Benim arkadaşım tüp bebekle kaldi ara ara enox oksapar kullandı enoxun kullanımı daha kolay diyordu hatta 9 ay öyle hangisi denk gelirse sorun yasamadi
Çok teşekkür ederim bende pıhtılaşma var oyüzden kullanıyorum hep enox kullandımm bulmakta zorluk yaşadım bugün sorayım dedim

Canım benim Dr tek doz yeterli dedi. Sor istersen dra sen de. Zaten yaklaşmış kontrol. Nasıl özlüyor insan yaa Dün doya doya izledik bebişi
Sordum da yaptır diyor. Uzun zaman geçtiyse üzerinden 2. yi de istiyoruz dedi. Ay maşallah ben de çok özledim 3 hafta oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…