2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar uyuyordum rüya görüyordum sonra rüyadan uyandım yine uykuya dalarken birisi böyle Tuğçe dedi gözlerimi çok kötü korkuyla açtım ve çok korktum şimdi de uyuyamıyorum ya, başına gelen varmı acaba?

Bol dua oku canım rüya içinde rüya gördün muhtemelen bende çok olurdu etrafı görürdüm ama uyanamazdım kımıldayamazdım ancak dua edersem uyanabilirdim öyle olunca gün mahvoluyor korkarsan daha sık oluyor korkma duaya sığın

Günaydın kızlar bu gece o kadar kötü geçti ki asla uyuyamadım dön o tarafa dön bu tarafa kolum bacağım da uyuşmuş o kadar rahatsız oldum ki kramp falan girdi koluma bacağıma ağzım kurudu 3 kere su içmek için de ona kalktım hayır sonra akıl edebildim yanıma su almayı 4 u geçiyordu en son saate baktığımda zaten 7 buçukta kalkıyorum çocuklar için. Alarm sesi o kadar uzaktan gibi geldi ki hahaha umarım tekrarı olmaz bu gecenin

Ben de sabaha karsi 5 civari uyandim bir daha da uyuyamadim. Sonra kalkip 7 gibi ofise geldim, bari erken gelip erken cikayim dedim.
Git gide derin uykularim da azaliyor, ama Dr. Kaan Kocatepe'den dinlemistim. 3.trisemesterda sik sik uyanmak ve pek derin uyumamak normalmis, vucudumuzu dogumdan sonrasina bebek icin alistiriyormus.

Dün gece kimsenin iyi geçmemiş demekki kızlar bende 4 saat uyuyabildim, anlamsız şekilde uyanıyorum ve bir daha uyuyamıyorum. Şimdiden bebekli dönemlerimize hazırlık yapıyoruz diye avutuyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…