2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Hiç kolay değil valla arada böyle fenalık geçireceğim gibi kalbim çarpıyor sizlerde de oluyor mu bilmiyorum ama hareket de yok iyice çöktüm yürümeme bişey demiyorlar aslında da biraz yürüyünce aşağı iniyor gibi hissediyorum

Kolay mi tek basina hastanede birde evladin evde herseyden zoruda odur eminim...Gecicek bu gunlerde elbet Allah sana mukafatini vericek fazlasiyla

Kolay mi tek basina hastanede birde evladin evde herseyden zoruda odur eminim...Gecicek bu gunlerde elbet Allah sana mukafatini vericek fazlasiyla
İnş canım zaten oğlumla ne zaman görüntülü konuşsam rüyama giriyor o zaman daha kötü oluyorum

Canım seninki ruh sıkıntısı, insan yalnız kalınca kafasıyla konuşunca ruhu daralıyor birde çocuk sıkıştırınca daha çok artıyordur. Yürümek zararlı değilse biraz kolidorda felan dolaş canım yoksa canın çok sıkılır

Arada çıkıyorum kendimi iyi hissedince geri kendimi zor yatağa atıyorum

Anladım canım kendini yormadan duruma göre hareket edeceksin artık
Ayy şimdi instagram da mucize anneleri diye sayfa var benle aynı durumda ve erken haftalardan normal haftalara gelen anneleri okudum mucize gibi resmen onlar evde geçirmiş süreci bende cesaret etsem mi diye düşünüyorum ama 32 yi Bi görsem mi diye de düşünüyorum

Kizlar ben bayram dönüşü hastane çantasını hazirliycam kısmetse şimdi notlara aklıma gelenleri yazıyorum da bişey soracağım size bavul harici anne bebek sırt çantasını da alacak miyiz yanımıza

Bence dur durabildiğin kadar Allah korusun ani bir durum olursa hemen müdahale ederler yerinde olsam kalırdım sonuna kadar zor ama mecbursun

Öf kafamda deli sorular neyden ne kadar almalıyım eksik olmamalı hep fazla olmalı aslında çok yakın hastane ama eksiksiz olmalı takıntılı haller
İnan ben de öyleyim o yüzden haftasonu başlıcam yavaş yavaş eminim anca içime siner birkaç tane zıbın birkaç parça kıyafet çorap bez vs vs diye işte koyacagız bir şeyler

Canım sen 1 2 hafta daha bekle riskli dönemi atlatınca Bi dersin eve gideyim mi diye

32. Haftada bebek hareketlerinde azalma hisseden var mı?
Ben akşam acile gittim hareketleri azaldı ve sancım var diye. Ters dönmüş şuan makat geliş o yüzden hissetmiyormuşum. Kalp atışını duydum rahatladım çok şükür iyi kızım . Sabah tekrar kendi doktoruma gidicem.

Bende gitsem rahatlayacağım en azından iyi oldugunu öğreneyim sadece bi yere toplanıyor hareket yok endişeliyim
mesajınız için teşekkür ederim

Bende gitsem rahatlayacağım en azından iyi oldugunu öğreneyim sadece bi yere toplanıyor hareket yok endişeliyim
mesajınız için teşekkür ederim
Rica ederim ama kendi doktorunuza gidin bence, ben yakın diye başka bir hastaneye geldim neredeyse ciğer geliştirici yapacaktı erken doğum riskin var diye hatta yatış dedi. Çok gerdi beni . Sonra rahim ağzını ölçelim öyle karar vereyim dedim karından 31 mm ölçtü. Boşuna beni strese soktu. Sabah kendi doktoruma gideceğim

Geçmiş olsun canım, sancın var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…