- 13 Temmuz 2023
- 2.090
- 2.094
- 63
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #17.521
Balım çok stresli bir durum ama Doğa kuş artık çok daha güçlü ve gün geçtikçe de öyle olacak. Hala çok iyisiniz ikinizde, şimdi bol bol dinlenip kendine güzel bakma zamanı. Minik kuş biraz daha bekleyecek ve seni hiç üzmeyecekKızlar bende rahim ağzında kısalma yok ama açılma başlamış bir miktar. Çok büyük bir açılmada yok ama üst üste gittiğim için direkt farketti doktor. Hastanede yat 2 gün istersen dedi ama çok da zorunlu bir durum yok dedi. Progestan iğne ve 2 ciğer geliştirici verildi. Full yatak kalkmak yasakçok üzgünüm çok iyi gidiyorduk
hashahd izledim canım çok azdır izlemediğim diz iSen de iyi bir izleyicisin bell ki canımQueens Gambit?
Aynen çok sıkıldım zaten ancak damar yolu açtırıp damarları yok ediyorum açacak damar kalmadı artık senin kaç cm di rahim ağzı unuttumBak bende evde yatıyorum canım hastanede kalmanın anlamı yok yorulursun daha çok. Bir şey olur ise gidersin Allah korusun .
Onu izledim sonra hızımı alamayım Dİana ile belgeselleri de izledim. Entrika da çok severimAy İngiltere kraliyet ailesine meraklıysan the crown da güzel. Özellikle Diana'lı bölümler
O kadar haklısın ki. Annelik fedakarlık onlar daha karnimizdayken başlıyorAynen çok sıkıldım zaten ancak damar yolu açtırıp damarları yok ediyorum açacak damar kalmadı artık senin kaç cm di rahim ağzı unuttum
Teşekkür ederim canım inşallahBalım çok stresli bir durum ama Doğa kuş artık çok daha güçlü ve gün geçtikçe de öyle olacak. Hala çok iyisiniz ikinizde, şimdi bol bol dinlenip kendine güzel bakma zamanı. Minik kuş biraz daha bekleyecek ve seni hiç üzmeyecek
Zamanında gelmesi için dua edeceğim
Canım çok teşekkür ederim iki tane aldimbunu aldım benn çok beğendimm tavsiye ederim
Pierre Cardin 6116 Elienor Soft Boş Kap Emzirme Sütyen - Fiyatı, Yorumları
Pierre Cardin 6116 Elienor Soft Boş Kap Emzirme Sütyen yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Tedbiri almak zorundayiz zaten iki doktorun görüşünü de almışsın. Ins saglikla gelsin miniğinTeşekkür ederimdaha önce gebelik yada kürtajım olmadı. 2 farklı doktora gittim ben ilki hemen yatırmak istedi çarşamba günü o gece iğneleri yapacaktı , emin olmak için perşembe de kendi doktoruma gittim takip edelim demişti, kasılmalar geçmeyince bugün tekrar gittim. Doktorum zaten çok acil bir durum olmadığını söyledi canım, yani şuan ciddi bir açıklık olmadığı için de hastaneye yatma konusunda ısrarcı değil. Ama 2 gün içerisinde açılmada belirgin bir artış olduğundan önlem olarak ciğer geliştiriciyi yaptılar. Kasılmalar sancı devam ederse açılma ilerleyebileceğini düşünüyorlar. 2 si de aynı şeyi söyleyince yaptırdım ben riske atmak istemedim.
Ay olsun siz iyi olun her şey vaktinde güzelce sağlıkla olsun da kolaylıkla geçecektir doğum inşallah. Zaten sana gelmek için acele ediyor minik, annesini üzmeden gelecektir.Teşekkür ederim canım inşallahbol bol dinlenerek zamanında gelmesi için elimden geleni yapacağım artık pilatesler squatlar yalan oldu :)
Aman senin rahatın yerinde olsun da canım onun için dedim, pazartesi çıkınca güzelce dinlenirsin kayınvalidende evin huzuru başka oluyor oğlunda yanında olur ama sakın ben iyi hissediyorum diye ayaklanma hastanedeki gibi istirahat etKaynanam gili davet etmiş canım bende orda kalacağım ya zaten başka kimseleri yok yarın gitsinler içlerinde kalmasın görüncem ona göre hazırlık yapmıştır şimdi bende pazartesi çıkarım 1 gün daha burda kalırım bişey olmaz çıksam da niye çıktın demezlerde ben bozmak istemiyorum şimdi
aynen önlemi aldık artık gerisi Doğa kuşumun keyfine kalmış, teşekkür ederim senin ki de umarımTedbiri almak zorundayiz zaten iki doktorun görüşünü de almışsın. Ins saglikla gelsin miniğin
Evet evet :) iki fırtta çıkaralım diyordum hep, evren kesin -ayyrıntı verseydin keskeeeee! diyorAy olsun siz iyi olun her şey vaktinde güzelce sağlıkla olsun da kolaylıkla geçecektir doğum inşallah. Zaten sana gelmek için acele ediyor minik, annesini üzmeden gelecektir.
Aynen aman bişey olmasın diye çabalıyoruz doğunca da zaten gözünü ayıramıyorsun üstündenO kadar haklısın ki. Annelik fedakarlık onlar daha karnimizdayken başlıyor
Ben kalksam başta kayınbabam kızar bana öyle kaldırmazlar Bi yemek Bi lavabo başka bir şey yapmam canım zaten şurada kaç haftamız kaldı bayramı atlatırsak şükürAman senin rahatın yerinde olsun da canım onun için dedim, pazartesi çıkınca güzelce dinlenirsin kayınvalidende evin huzuru başka oluyor oğlunda yanında olur ama sakın ben iyi hissediyorum diye ayaklanma hastanedeki gibi istirahat et
Demir eksikliği sonucu oluşuyor diye hatırlıyorum canım ama doktoruna bi sor istersen kömür yiyen bile duymuştumKızlar ya aşırı derecede canım kil toprak yemek istiyor rüyalarimda avuç avuç yiyorum asermek bu galiba
23 mm ydi canim. Ben de hunilesme de var. Bir de plasentam asagida. Evet evde dinlen kontrole gider gelirsin.Aynen çok sıkıldım zaten ancak damar yolu açtırıp damarları yok ediyorum açacak damar kalmadı artık senin kaç cm di rahim ağzı unuttum
Iyi yolculuklaar!Kızlar havaalanındayım bugün dönüyorum saat 3ten beri yoldayım o kadar yoruldum ki daha 5 saat uçuş var gözümde büyüyorgece 3 gibi eve varacağım ama nasıl varacağım bilemiyorum artık hiç bir yere gitmem bundan sonra
Canım senin dikişin ne zaman yapılmıştı? Kaçıncı haftada Yani?Ben kalksam başta kayınbabam kızar bana öyle kaldırmazlar Bi yemek Bi lavabo başka bir şey yapmam canım zaten şurada kaç haftamız kaldı bayramı atlatırsak şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?