2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Bu ara bende bu konuda cok skntidayim.canim kayisilar bamyalar balkabaklari yok fayda etmiyor disarda yemek yiyim.yada pohaca vs bisi vaziyet cok kotuu

Kızlar merhaba 31. haftayı girdim bugün doğum çantasını hazırladınız mı kıyafetleri yıkadınız mı ne yaptınız ben henuz bısey yapmadım herseyıni aldım ama

Limon ya da muz denedin mi ? Ben genelde yanına limon ya da muz kokuyorum market poşetinde dışarda bekliyor. Ama bazıları 2 günde olgunlaşırken geçen aldıklarım 1 hafta sürdü . Sanırım cinsi ile ilgili
Onları da deneyeyim, inşallah bir hafta sürmez çünkü stok yapmıştım ahhdjdjd çıldırırım olana kadar

Evet stres de çok etkiliyor bağırsak hareketlerini, inşallah düzelir diyeyim

Ben avakadoyu zaten zor buluyorum ya üzdü biraz

Kızlar merhaba 31. haftayı girdim bugün doğum çantasını hazırladınız mı kıyafetleri yıkadınız mı ne yaptınız ben henuz bısey yapmadım herseyıni aldım ama
Ben daha hiçbir şey hazırlamadım. Sadece kıyafetlerini aldım, bendeki bu rahatlığa ne demeli

Yaa ben o yönden şanslıyım. Hâl örneğini o yüzden verdim çok güzel oradakiler. O zaman sen bulduğunda yumuşak almaya çalış direkt ve ilk gün tüket
bizim öyle şanstan yana pek yüzümüz gülmüyor da bebişlerimin canı sağ olsun öyle ya da böyle o avakadoyu yiyeceğiz

Canım ben de yarın 31. Oluyorum tam. Hiç hazirlamadim bisey. Mobilya siparisi verdim haftaya gelecek. Geldiğinde yıkayıp utuleyip yerlestirirz. Çantayı da hazırlarım diyorum inşallah . Fazla mı rahatız bilemedim
Kızlar rekor bende sanırım 33+5 +16.5 kilo ehehe
Canım bence iyi. Senin haftan bizden büyük. O zamana seni geçeriz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…