- 23 Eylül 2024
- 1.050
- 2.005
- 48
- 33
- Konu Sahibi Mervenur277
- #23.041
Annem benden bıktı artık acayip sorular soruyorum beni kırmadan nasıl cevaplarım diye düşünüyor tatlışımAy annen ne tatlı ve hakli sesli güldüm duvara dalmana![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annem benden bıktı artık acayip sorular soruyorum beni kırmadan nasıl cevaplarım diye düşünüyor tatlışımAy annen ne tatlı ve hakli sesli güldüm duvara dalmana![]()
Hahah benim de aynı. Hamilelik, doğum, bebek, ek gıdaAy ağlarım şimdizamanın durmasını isteyeceğimiz anlar yaşanacak.
Peki ya son 1 senede kedi köpekli Instagram keşfetimin tamamen bebeklere geçiş yapması şoku![]()
Gerçekten öyle babam diyor annen hep yoruluyor zaten bırak gelsin faydası olsun bende diyorum bu yaştan sonra yorulacaksa bizim için değil kendi için yorulsunAnnem benden bıktı artık acayip sorular soruyorum beni kırmadan nasıl cevaplarım diye düşünüyor tatlışımhep diyorum senin kıymetini şimdi daha çok anladım annemm
![]()
Zamanında gelsin deAcilde nst istemişti doktorum açılmam olduğu için yatıs istediler ama kabul etmedim tüm riskleri kabul edip doktoruma gidiyorum diye imza attırdılar bende doktorum ile görüştüm yemek yiyip içme dedi doğuma alabiliriz suan yoldayım gidiyorum bakalım inşallah dunkı gibi olmaz
Evet açıklık kapanmaz zamanla açılma hızlanabilir de
Ben sanmıyorum bugün de doğuracağımı![]()
Kaçıncı haftadasın 36 dan sonra her muayene de yapıyorlar bildiğimKizlar merhaba.
Yarın kontrolüm var tansiyon yüksekliğinden dolayı bir hafta sonra kontrole çağırmıştı doktorum alttan muayene edermi tansiyon tekrardan yüksek çıkarsa beden temizliği biraz yapmak istemiyorum ağda yapabilmek için bakarsa da utanırım bilemdim kararsız kaldım
Sezeryan olacagım bir ay sonra .
Ay helal olsun 9 dan beri tuvalete gitmiyor musunAy kızlar mide yanmasindan mahvolmuş durumdayım ya, yatamıyorum zaten. Soda filan biraz rahatlatiyodu, 9 buçuk gibi monurol içtim idrar yaparken yanma vardı diye doktor yazmıştı. Tuvalete gitmemem lazım diye biseyde içemiyorum![]()
Senle aynıyız bende 36+6 oldum şimdiAmin inşallah hepimiz
Yarın 36+6 olacağım sali günü de 37+0 ultrasona görede 1.5 hafta önde
Nst güzel sıkıntı olmadığını söyledi aktif açıklık olduğu için 37 de sezeryan yapalım dedi 36 bitmeden almak istemedi
Kaç saattir su bile içmiyorumAy helal olsun 9 dan beri tuvalete gitmiyor musunben bir kere içtim 1.5 saat anca dayanabildim.
![]()
İyi yapıyorsun ben dayanamamıştımKaç saattir su bile içmiyorumşimdiye kaç kere giderdim, geldi mesela tutuyorum. Ya idrar yolu enfeksiyonu çok sorun dedi doktor korkuttu beni. İse yarasın diye sabrediyorum ne yapam
O tozlardan banada yazdı ama ben 1 saat bile dayanamayıp tuvalete kostum fayda etmedi belkide ama bu ayda o ilacı vermeleride saçma zaten tuvaletten çıkamıyoruzAy kızlar mide yanmasindan mahvolmuş durumdayım ya, yatamıyorum zaten. Soda filan biraz rahatlatiyodu, 9 buçuk gibi monurol içtim idrar yaparken yanma vardı diye doktor yazmıştı. Tuvalete gitmemem lazım diye biseyde içemiyorum![]()
Ayy evett aynı haftadaymışızSenle aynıyız bende 36+6 oldum şimdi![]()
Hayırlısı olsun inşallahHeyecan ve korku bastı beni. Yarın dikişlerim alınacak acır mı diye çok korkuyorum of
Bide doğum başlar mı acaba diye![]()
Şu mide yanmasından mahvoldum bendeAy kızlar mide yanmasindan mahvolmuş durumdayım ya, yatamıyorum zaten. Soda filan biraz rahatlatiyodu, 9 buçuk gibi monurol içtim idrar yaparken yanma vardı diye doktor yazmıştı. Tuvalete gitmemem lazım diye biseyde içemiyorum![]()
Ben almadım 2 çocuk emzirdim hiç ihtiyaç duymadım ama çalisanlar için gerekli olur tabiki yinede tercih meselesi meme reddi falan olursa ozaman alırımKızlar sağma makinesini herkes aldı mı?
Ben gerek olursa alırım diyordum ama bilemedim
Şart mı acaba
Ben gibi sonradan duruma göre bakıp almayı düşünen var mı?
Ve hangi modeller daha iyi ?