- 13 Nisan 2020
- 2.897
- 5.448
- 158
- Konu Sahibi Mervenur277
- #24.321
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O yanma bende hiç olmadı canım ama arkadaşlarım da olmuştu, birde bende hastanede çok iyiydim ama eve çıkınca ağrım çok olmuştu, büyük ihtimal hastanede vurulan ağrı kesicilerden iyiydim, doktor eve parol yazmıştı onlarda fayda etmedi bana, doktorun yazabilirse başka ağrı kesici yazsın.Kızlarrr mesajlara tek tek dönemedim malum taze annelik ama hepinize çok çok teşekkür ederimm rabbim hepinize nasip etsin sezeryan ağrılarım hafifledi biraz ama dikiş yerlerimde ara ara yanmalar oluyor zorluyor beni hastahane de eşim ile kayınvalidem yanımda yarın taburcuyuz inşallahh annelik çok güzel ama bir o kadar da zor bir şeymiş![]()
Sabaha kadar uyumadım. Hala uyku yok. Sol bacağım belim kasıklarım iptal durumda. Duş filan işe yaramadı. Hastaneye gidecek kadar da kötü olmadım. Evde eziyet çekiyorum bakalım ne kadar çekicem bunuAy benimki sanci degil ama sirt agrisi. Mahvetti beni. Sen rahatlayabildin mi canim?
bende hastahaneyi biraz sıkıntılı atlattım sanırım inşallah eve geçince birşey kalmaz ortalama kaç gün sürüyor bu rahat yürüme olaylarıO yanma bende hiç olmadı canım ama arkadaşlarım da olmuştu, birde bende hastanede çok iyiydim ama eve çıkınca ağrım çok olmuştu, büyük ihtimal hastanede vurulan ağrı kesicilerden iyiydim, doktor eve parol yazmıştı onlarda fayda etmedi bana, doktorun yazabilirse başka ağrı kesici yazsın.
1 haftaya daha iyi yürürsün canım ama karnında daha hasaslıklar olur, zamanla hepsi geçiyor merak etme. Kabızlık sorunu felan olmazsa daha çok rahatlarsın. zorunu atlattın öyle düşünbende hastahaneyi biraz sıkıntılı atlattım sanırım inşallah eve geçince birşey kalmaz ortalama kaç gün sürüyor bu rahat yürüme olayları
Maşallah valla ben olsam şimdiye hastaneye gitmiştim acaba gitsen suni sancı vermezler miydiSabaha kadar uyumadım. Hala uyku yok. Sol bacağım belim kasıklarım iptal durumda. Duş filan işe yaramadı. Hastaneye gidecek kadar da kötü olmadım. Evde eziyet çekiyorum bakalım ne kadar çekicem bunu
hala hareketli, eskisi kadar rahat dönemiyor tabii ama hissediyorum hareketlerini. Şuan gitsem aynısını hastanede çekicem bir şey yapmayacaklar sancın az diyecekler. Biraz artsa gidicem ama yokMaşallah valla ben olsam şimdiye hastaneye gitmiştim acaba gitsen suni sancı vermezler miydiçok sancı bebek içinde iyi değil tabii hareketini falan takip ediyorsundur da
canım senin idrarla alakalı olduğunu düşünüyorum yani normal değil diyor drlar bu aylarda bulantıMide bulantısı ve sıcak basmasıkızlar mahvetti beni bu ikili. Tansiyonum normal ama bir anda geliyorlar bana resmen. Hormonlardan mıdır idrarda çıkan proteinle bağlantısı var mıdır bilmiyorum. Gebeliğin başından beri bir kere kusmamıştım bu haftaya kadar, bu hafta her gece
![]()
Arkadaşım sezaryen olduğunda bana kalma şansın var 2 gece kal daha rahat oluyorsun diye önermiştiKızlar hala bekliyorum ya benim işim uzun herhalde daha ultrason için ön muayene filaniki gün kalınıyormuş hastanede sezeryan sonrası
Ben ilk dogumumda 1 gün kaldım, hep tanıdıklarım da öyle kaldılar, gün sayısı 2 ye mi çıktı ben kaçırdımArkadaşım sezaryen olduğunda bana kalma şansın var 2 gece kal daha rahat oluyorsun diye önermişti
Üromisin içtim dün gece umarım birşey olmaz, teşekkür ederim grubumuzda sağlıkçı olması ne güzelNormal yani bakteri vs değil. Normalde genital bölgede zaten yaşayan flora elemanları var onlar üremiş. Başka bişe yok
Bizim arkadaş isteğe bağlı kalmıştı hala 1 gün diye biliyorumBen ilk dogumumda 1 gün kaldım, hep tanıdıklarım da öyle kaldılar, gün sayısı 2 ye mi çıktı ben kaçırdım![]()
Devlette 2 gün özelde 1 gün diye biliyorum bende. Ben özelde sezaryen olacağım 1 gün kalacağım.Bizim arkadaş isteğe bağlı kalmıştı hala 1 gün diye biliyorum![]()
O da özelde olmuştu canım ama dediğim gibi o isteğe bağlı kalmak istemiştiDevlette 2 gün özelde 1 gün diye biliyorum bende. Ben özelde sezaryen olacağım 1 gün kalacağım.
Kalmak istersen kalırsın tabi ama prosedür o şekildeO da özelde olmuştu canım ama dediğim gibi o isteğe bağlı kalmak istemişti
Benim gittiğim hastanede 2 gün kalınıyor sözleşmemiz o şekilde ama istersen 1 günde çıkabiliyorsunDevlette 2 gün özelde 1 gün diye biliyorum bende. Ben özelde sezaryen olacağım 1 gün kalacağım.