- 22 Ağustos 2024
- 216
- 440
- 23
- 31
Benim kalçam biraz geniş göbeğim de hemen çıktı ondan XL aldım ama belinde ayarlama lastiği de var ordan daraltılabiliyor. Trendyol yorumlardan da bakın isterseniz yanlış yönlendirmeyimMalum kış ayı içi şardonludan alacaktım iyi ki sormuşum
Artış olandan bende extra kalın aldım çelik yelek gibi resmen içi peluslu eğer soğuk bı şehirde yasiyosaniz tavsiye ederim zırh gibiMalum kış ayı içi şardonludan alacaktım iyi ki sormuşum
En erken 1 ayda geliyor isimli takımlar ben biraz araştırdım isim konusunda acele etmemiz lazım yani malum yarısı bitti sayılır hamileliğinHer gün isim konusunda fikrim değişiyor benim de ne yapacağız bilmem isimli bir şeyler almak istiyorum ama olmuyor
Bana linkini atar mısın zırh gibi olanınArtış olandan bende extra kalın aldım çelik yelek gibi resmen içi peluslu eğer soğuk bı şehirde yasiyosaniz tavsiye ederim zırh gibisardonludan da alicam bir dahakine ama extra kalın olan esniyor baya bilginiz olsun
Etrafımdakilere de söylemiyorum aklımdaki isinleri hani soguturlar falan iyice kafam karışır diye . Dün lina ya karar vermiştim ama bugun arastirinca ondan da vazgectim gibi olduEn erken 1 ayda geliyor isimli takımlar ben biraz araştırdım isim konusunda acele etmemiz lazım yani malum yarısı bitti sayılır hamileliğin
Teşekkür ederizKızlar ben detaylı ultrasona dün girdim. Size tavsiye yazayım mutlaka çikolata vs yiyin (bende işe yaramadı) bebek hareket etsin diye. Eğer hareket etmezse ya da doğru pozisyonda değilseniz doktor bakabildiğine bakıp 5-10 dakika yürümenizi istiyor ben 3 kez çıkıp yürüdüm. Resmen inat etti bir o tarafa bir diğer tarafa yattı en son hareket etmeye başladı. Bana video kaydı vermediler 2 tane çıktı olarak 3 boyutlu fotoğraf 95 tane de ultrason görüntüsünü verdiler ama bu 95 tane ultrason görüntüsü diğer görüntüler gibi değil hepsi organların doktorun baktığı şeylerin görüntüleri bakınca aaa bebek bu denilmiyor. En son çıkarken bir dosya şeklinde baktığı her şeyi teslim etti. Bir sorun çıkmadı merak edenler vardır diye yazmak istedim
Gercekten oyle bi durum oluyor. Birine soyleyince illa bir sey buluyorlarEtrafımdakilere de söylemiyorum aklımdaki isinleri hani soguturlar falan iyice kafam karışır diye . Dün lina ya karar vermiştim ama bugun arastirinca ondan da vazgectim gibi oldu
21+1 benim gittiğim klinik beden kitle indeksine göre 20-24.haftalar arasında alıyordu, kilo arttıkça ileriki haftaya veriyor sizler de ona dikkat ederseniz daha güzel sonuçlar alırsınız diye düşünüyorumTeşekkür ederizkaçıncı haftadasınız acaba?
Ben kot hamile pantolonlarını 40 beden aldım hamilelik öncesi pantolonlarım w30/l40 evde 38 beden hamile pantolonlarım vardı basenlerimden olmadı ilk hamileliğimden sonra eski kiloma dönsem de basenlerim kaldıKızlar ben 18+3 teyim şuan M beden yada 40 giyiyorum normal pantolonda düğme kısmı rahatsız ettiği için hamile pantolonu almak istiyorum Artış markasından hangi bedeni almam gerekir emin olamadım M mi L mi almalıyım?
Benim 8 yaşındaki kızımın adı Aden bizim koyduğumuz zamanda o nadir bir isimdi ama bu ara çok karşılaşıyorum Atiye dizisinde vardı instagramda da Aden ismine çok denk geliyorummerhabalar kızlar 17+2 deyim bebeğim haftasından ilerdeymiş ,allah herkese sağlıklı dogum nasip etsin.. bebişim kızmış. güzel çok kullanılmayan kız ismi arıyorum destek olur musunuz
Merhaba İlknur hanıma ayrıntılı ultrason için gittiniz mi benim randevum haftaya merak ediyorum video veya resim veriyor mu buradaki annelerden duyunca merak ettimMerhabalar ben önce tıpla görüştüm ayrıntılı için 1400 TL dediler. doktorum İlknur hanımı önermişti iki hafta önce aradım randevu aldım çabuk dolduğunu yoğun olduğunu söylemişlerdi. 20-23 haftaları arasında gitmemi söyledi doktorum doğru sonuç almak için.
Biz karar verdik eşime dedim ben vazgeçersem sen sakın vazgeçme biz Nil koyacağızEtrafımdakilere de söylemiyorum aklımdaki isinleri hani soguturlar falan iyice kafam karışır diye . Dün lina ya karar vermiştim ama bugun arastirinca ondan da vazgectim gibi oldu
Valla ben 167 boyunda 59 kiloyum ona rağmen L beni sıktı artış markasında. XL aldım onla rahat ettim.Kızlar ben 18+3 teyim şuan M beden yada 40 giyiyorum normal pantolonda düğme kısmı rahatsız ettiği için hamile pantolonu almak istiyorum Artış markasından hangi bedeni almam gerekir emin olamadım M mi L mi almalıyım?
ay ne güzel karar vermişsiniz darısı başımıza, nil de çok güzel bi isimBiz karar verdik eşime dedim ben vazgeçersem sen sakın vazgeçme biz Nil koyacağız
Ben büyük alışverişlerden başladım, bebek arabası oto koltuğu puseti gibi.Merhaba hanımlar
16 haftalık gebeyim. Alışverişe ufaktan başlamak istiyorum hem yılbaşından sonra ki zamlar gelmeden
Ama bebeğime ne almalıyım kaçar tane almalıyım bilmiyorum. Nisan sonu Mayıs başı gibi doğum bekleniyor.
Kışlık şeyler mi alayım yazlık şeyler mi , Zıbın kaçar tane , atlet tulum kaçar tane , pijama tayt falan kaçar tane kaç aylıktan almalıyım , battaniye , çorap cart curt ne almalıyım bilmiyorum
heer şeyi almak istiyorum her şey çok tatlı çok güzel ama bebek çabuk büyüyor fazla fazla alma dediler
tecrübeliler veya bilgisi olanlar alanlar varsa bilgilendirebilirse çok sevinirim
şimdiden çoook teşekkür ederim gebişlerim
Evet gittim 2 saate yakın sürdü bebeğin pozisyonu sebebiyle kalbini inceleyemedi 3 kere ara verip yeniden baktı çok detaylı inceledi siz sormadan anlatıyor zaten çıkışta mail adresime fotoğrafları attılar ayrıca dosya şeklinde çıktılarını verdiler video yoktu ama eşim telefonla kaydetti birkaç anını yakaladıMerhaba İlknur hanıma ayrıntılı ultrason için gittiniz mi benim randevum haftaya merak ediyorum video veya resim veriyor mu buradaki annelerden duyunca merak ettim
Evim küçük ve yerimde yok ,henüz odasını da hazırlamadığım için büyük eşyalarını alamıyorum o yüzden :-(Ben büyük alışverişlerden başladım, bebek arabası oto koltuğu puseti gibi.
dediğin gibi her şey çok cici
hele de kızlar için :)
gördüğüm her şeyi almak istiyorum ama bebeğimin sadece ihtiyacı kadarını almak istiyorum.
bu sebeple alışveriş listesi yaptım
0-3 ve 3-6 aylık kıyafet alıyorum sadece ve yazlık baharlık olacak şekilde
sonuçta yaz bebesi
e biz de yaz anası olacağız
doğun izninde bebeği arabaya atıp gezesim var şimdiden
o sebeple gördüğüm şeylere de heves eder alırım diye düşünüp asla aşırıya kaçmıyorum
bir de artık erişim çok kolay, gidemiyorsan bile al onlinedan 2 günde kapında
o sebeple dengeli alışveriş benim önceliğim ve listem :)
hayırlı olsun tebrik ederim.Evet gittim 2 saate yakın sürdü bebeğin pozisyonu sebebiyle kalbini inceleyemedi 3 kere ara verip yeniden baktı çok detaylı inceledi siz sormadan anlatıyor zaten çıkışta mail adresime fotoğrafları attılar ayrıca dosya şeklinde çıktılarını verdiler video yoktu ama eşim telefonla kaydetti birkaç anını yakaladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?