2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Canım sağlık ocağından tarif almanı tavsiye ederim. Dr bana kendisi tarif etti, eşim de yanimda idi. Koldan bende cok morarma oldu, yanma dayanılmaz idi. Ama bacaktan hiç sorun yok. Kol için link buldum
Artik cok yorulmaya basladim bende 4. Katta oturuyorum merdivenler gozumde büyüyor
Ben 1.5 kat çıkabiliyorum sonra bi durup nefesi topluyorum dinlene dinlene sindire sindire merdivenleri çıkıyorum geçen asansör bozuldu 7 kat in çık ertesi… acisi ertesi gün çıktı

Sgk anlaşmalı diye biliyorum aslında ama yam emin değilim. Nasıl anlayabilirim?

Ben de ozele gidiyorum, hastanenin kendi uygulamasinda goruyorum zaten ama enabiza gec de olsa düşüyor. Hastanen verileri e-nabiza gondermiyor muhtemelen, musteri hizmetleriyle bi konus istersen
Teşekkür ederim öyle yapayım çünkü kendi sistemleri de yok diye biliyorum

Çok teşekkür ederimm

Merhaba hastanenin hasta hakları birimine basvurabilirsin. Aynı durumu yaşadım hasta hakları birimine başvurdum aynı gün içerisinde çözüldü. E nabiza aktarimlarini yapmaları gerekiyor.

Benimki de ince yatak üst katta iyi de altta çok aşağıda kalıyor çocuk kızımda alt katta ince yatağın altına pamuk doldurup bir yatak daha yapmıştı kayınvalidem ama zor oluyor ya o yüzden bende kalın düşünüyorum buna bakayım bende

YouTubedan subkutan enjeksiyon uygulaması yazıp bakabilirsin. Ben sağlık ocağındaki hemşireye bana nasıl yapıldığını anlatır mısınız evde eşim yapacak dedim ayrıntılı şekilde anlattı evde eşim yapıyor. Bazen bacaktan kendim yapıyorum. Bacaktan yapmayı YouTubedan öğrendim

İyi pazarlar hamişler

26. Haftayı bitiyorum artık,
Hepimiz artık 3. Trimestere ya girdik ya da çok az kaldı

Bu hafta ciddi ödemlerim başladı. 1 aydır yüzük zaten takamıyordum.
Ama sabahları uyanınca da ayaklarım ve ayak bileklerim poğaça gibi puf puf oldular. El parmak ve bileklerim de.
Bu hafta gidip kan idrar vermeyi düşünüyorum, anormal bir durum (idrarda protein artışı vs) var mı diye..

Sizlerde durum nasıl?

Bu hafta biraz dışarıdan yedik, normalde tuz tüketmem ama dışarıda olunca sınır olmuyor

Hayırlı pazarlar
Sayılı günler kaldı artık çabuk geçer
Tuzdan değilde fazla su tüketimide sebeb olabiliyormuş ama gidip kan vermekde fayda var
Bende ilk öğrendiğimizde gitmiştim birdaha hastaneye gitmek nasip olmadı
Ağrılarla yuvarlanıp gidiyoruz

Benim de plesanta ilk zamanlardan beri aynı şekilde, en son gittiğimde vajinal baktı emin olmak için. O zaman da dedi böyle kalırsa 38den sonra sezeryana alıyoruz diye. Bakalım çıkarsa yol yöntem değişebilir tabi ama çıkmazsa da sağ salim kavuşabilmek önemli olan

İnsallah sag salim kavuşuruz, Allah kolaylaştırsın

Iyi pazarlar, benim de 26. Haftanın son günü bugun. Cok fazla odem sorunu yasamadim henuz umarim boyle de devam eder

Youtubeda pozitif dogum videolari izlemeye başladım, nasıl dogurcam diye dusunmeye ve korkmaya başladım bu aralar. Resmen cok az kaldi hepimize saglikla kavusmayi nasip etsin insallah

Çok teşekkür ederim

Kızlar merhaba günde 2 3 kez kasılmanız oluyormu hafif kasıklarda kasılma hissediyorum karnım sert oluyor sonra 5 10 sn sonra geçiyor normalmi?25 . Haftanın içindeyim

Kızlar merhaba günde 2 3 kez kasılmanız oluyormu hafif kasıklarda kasılma hissediyorum karnım sert oluyor sonra 5 10 sn sonra geçiyor normalmi?25 . Haftanın içindeyim
Doktorunu bilgilendir mutlaka
Bende hissediyorum ama bazılarına sancı önemli diyebiliyorlarmış bazı doktorlarda çok öenmsemiyor doğuma hazırlık diyor

Benim de böyle hem de 2-3 haftadır. Magnezyum ve progestan fitil kullanıyorum. 2 gün önce doktorum serumlar taktı bi kaç ilaç içirdi hastanedeyken ama geçmedi her gün yine oluyor. Kimi normal diyor kimi erken doğum belirtisi diyor.

Evet oluyor doktora sormayi da unuttum genelde rahatsizlik vermiyor ve pozisyon degistirerek geciyorsa zararsiz diyorlar bazıları da ciddiye aliyor. Ocak sonu gittigimde soracagim doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…