Öylemi hemen başlayayım ozaman kurtulayım artık dayanamıyorum vallaGebe okulunda bel bolgesine kuyruk sokumuna masaj erken dogumu tetikleyebilir. Gerçek doğum sancılari geldiginde yapilmalı dediler. Tabii hafif hafif ovalamadan pek sorun olmaz ama yinede onermiyoruz dediler. Bilginiz olsun
Bende bu vaziyetteyimÖylemi hemen başlayayım ozaman kurtulayım artık dayanamıyorum valla
Sürekli bastıra bastıra yaptırıyorum ben bel ve kuyruk sokumuna çatı ağrısıda eklenince gece ağlatıyor bu ağrılar beni ne dönebiliyorum ne kalkabiliyorum tek başıma sabah annem çağırdı kalkıp gidene kadar çıldırdı içerde
Gebe okulunda doğumla ilgili neler anlattılar ben online eğitim almak istemiştim ilkinde gitme imkanım yoktu eşim bunun eğitmi olmaz diye izin vermemişti ama çok güzelde oluyormuş deneyimleyerek öğrendşkBende bu vaziyetteyimbebegin kafasi yukarıda oldugu icin kaburga acısı yaşıyorum bende ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum acidan aglayacagim artik o derece
Şöyle her hafta once fizyoterapist geliyor ve egzersiz yaptiriyorGebe okulunda doğumla ilgili neler anlattılar ben online eğitim almak istemiştim ilkinde gitme imkanım yoktu eşim bunun eğitmi olmaz diye izin vermemişti ama çok güzelde oluyormuş deneyimleyerek öğrendşk
Geçmiş olsun. Öksürük çok kötü ben kaburga ağrısından mahvolmuştum bronşit olunca. İnşallah hemen geçer. Ben de nezle oluyorumHerkese merhabaa nasilsiniz ? Ben hasta oldum baya öksürük kemik agrisi hersey var hic halim yokinşallah cabuk atlatirim oksururken karnima sancilar giriyo
Ah ayak tırnakları kesmek artık hayal olduYa her şey çok zor geliyor artık. Ayak tırnaklarımı keserken resmen işkence çektimduş da çok zor. Her yerim ağrıyor artık. Çatı ağrısından yürüyemiyorum. Allah'ım sen güç ver yaa insanlar neler neler yapıyor hamileyken ben adım atamıyorum gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum. Sinirlerim bozuk
Evet oluyor çoğumuzda sertleşme kasılma gibi normalde bir sıkıntı olmuyor bücut alışıyor sanırım doğuma ama yinede için rahat etmezse doktora görün bu bendede çok sık olan bişey ama doğum sancısı daha ağrılı olurKızlar dünden beri bebek düzensiz aralıklarla bir tarafa toplanıyor. Bazen sağ bazen sol küçük bir tepecik oluşuyor toplandığı yerde. Hafif ağrı da yapıyor bu durum, sizde de oluyor mu tehlikeli bişey mi ?
Dün doktordaydım daha her şey normal dedi de merak ettim iki gündür böyle olunca. Bir de doktorum bebek baş aşağı olmasına rağmen sezaryen öneriyor benim psikolojime güvenmiyor kaldıramam normali diye çok canım sıkıldıEvet oluyor çoğumuzda sertleşme kasılma gibi normalde bir sıkıntı olmuyor bücut alışıyor sanırım doğuma ama yinede için rahat etmezse doktora görün bu bendede çok sık olan bişey ama doğum sancısı daha ağrılı olur
Doktorunuzla konuşun niye öyle düşünüyorsunuz diye, içinizde kalmasın. Eğer gerçekten istiyorsanız kendinize güvenin, tıbbi bir durum olursa zaten o durumda doktor müdahale eder. Psikolojinizin sizi yenmesine izin vermeyin.Dün doktordaydım daha her şey normal dedi de merak ettim iki gündür böyle olunca. Bir de doktorum bebek baş aşağı olmasına rağmen sezaryen öneriyor benim psikolojime güvenmiyor kaldıramam normali diye çok canım sıkıldı
Dün doktordaydım daha her şey normal dedi de merak ettim iki gündür böyle olunca. Bir de doktorum bebek baş aşağı olmasına rağmen sezaryen öneriyor benim psikolojime güvenmiyor kaldıramam normali diye çok canım sıkıldı
Geçmiş olsunKızlar 31+5 ikiz gebeliğim şuan hastanede yatıştayim. Acilmam varmış benim için lütfen dua eder misiniz hamile duası kabul olurmuş en azından 2 hafta daha kalsalar çok iyi olurdu.
Konuştum tüp bebek olduğu için risk almayalım diyor benim kaldıramıcağımı düşünüyor ama ben ağrısı sancısı neyse yaşamak istiyorum normal doğumunDoktorunuzla konuşun niye öyle düşünüyorsunuz diye, içinizde kalmasın. Eğer gerçekten istiyorsanız kendinize güvenin, tıbbi bir durum olursa zaten o durumda doktor müdahale eder. Psikolojinizin sizi yenmesine izin vermeyin.
Aa ikiz mi ? Bence yat hiç ayağa kalkma daha kalabilirler 2 hafta falan ama ikizler 32-33 sonu geliyor genelde ve gelişim de çok sıkıntı olmuyor gönlünü ferah tutKızlar 31+5 ikiz gebeliğim şuan hastanede yatıştayim. Acilmam varmış benim için lütfen dua eder misiniz hamile duası kabul olurmuş en azından 2 hafta daha kalsalar çok iyi olurdu.
Benim nts hiç 20nin altına düşmüyor sertleşince 27e doğru çıkıyor ama sertleşmeden de 27e çıktığı oldu.Sertleşme toplanma oldupundamı 20 oluyordu
Ayy inşallah biraz daha geç gelsinlerAa ikiz mi ? Bence yat hiç ayağa kalkma daha kalabilirler 2 hafta falan ama ikizler 32-33 sonu geliyor genelde ve gelişim de çok sıkıntı olmuyor gönlünü ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?