2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Daha önceki gebeliğimde çok fazla antibiyotik kullandığım için kötü olmuştum bebeğe bir şey olur mu acaba diye. Doktorum enfeksiyon olması ilaç kullanmaktan çok daha kötü dedi. Erken doğuma sebep olur demişti. Ki oğlum buna rağmen 34. Haftada doğdu. Ama şimdi çok erken daha. İnşallah geçer ya. Vaktinde sağlıkla doğsun bebişlerimiz

Geçmiş olsun canım vakitlice gelsin inşallah bebişin. Geçen hafta kontroldeydim ben doktor bana aşağıda demedi ama baş aşağı yeni dönmüştü. Baş kısmı daha çok baskı yapıyor o yüzden sanırım

Canım benim doktorum antibıyotık kullanmaktan korkma dedi . Enfeksiyon daha tehlikeli dedi

Mochinin hangisi?
Ben eller serbest pompa almak istiyorum. Mochi lansinohtan daha çok beğenilmiş.

Mochinin hangisi?

hayır alamazsınız malesef. 32 de çalışabilir raporu aldıgınızda en erken 37 de çalışamaz raporu veverir

Nası yanii?!
35te artık dayanamayıp ayrılmam gerekti rapor alamayacak mıyım?
32de çalışabilir raporu alan hamile, suyu gelene dek çalışacak anlamına gelir

Çok kafama yatmadı ya,
Emin misiniz?

Yok yanlış o bilgi ayrılabiliyoesunuz zaten o da mali müsavire sordum alınabiliyormuş ama doktora sorun gibi bişi yazdı en son yanılmıyorsam çok var 2-3 hafta sonra ayrılan mart grubunda falan da çok okudum rahat olun

Nası yanii?!

Çok kafama yatmadı ya,
Emin misiniz?
İstediğiniz zaman çalışamaz raporunu alabilirsiniz ben 32den beri çalışıyorum 35.hafta dolduğunda yani Salı günü çalışamaz alacağım mesela

Nası yanii?!

Çok kafama yatmadı ya,
Emin misiniz?
Hayır alabilirsiniz, ben 32 de çalışabilir aldım 33de gidip çalışamaza çevirdim

İstediğiniz zaman çalışamaz raporunu alabilirsiniz ben 32den beri çalışıyorum 35.hafta dolduğunda yani Salı günü çalışamaz alacağım mesela
Hayır alabilirsiniz, ben 32 de çalışabilir aldım 33de gidip çalışamaza çevirdim

Ben de öyle biliyorum.
Yazan kişi de sonra ekleme yapmış.

Çok geçmiş olsun
İnşallah sağlıkla ve vaktinde kucağınıza alacaksınız bebeğinizi.

Bizi de uyandığınızda için teşekkürler

Mochinin hangisi?
Ben bunu kullandım bayağı işimi gördü. Lansinohu bilmiyorum o zaman da her yerde bunu beğenen çok olduğu için bunu almıştım.

Eklentiler

• Screenshot_2025_0222_164757.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 26
Buarada göğüs ucunuz büyükse ona göre hareket edin derim pompa için lansinoh çok güzeldi bir süre snra alttan akııttı meme ucum büyüdükçe kwide aynı şekşlde yaptı ben bebeğe vermek için değilde çoğu zaman mastit için boşalttım oyğzden çok sorun etmedim ama bu benim için büyük sorun olurdu bebeğe verseydim meme başım birsüre sonra sığımıyor çektikçe büyüyor ve süt alta akıyor

Hanımlar ya valla perişanım bu ağrılardan bulaşık yıkadım sabah duş aldım kıpırdayamaz oldum yatakta yatıyorum sürekli, sağa sola dönüşler yapamıyorum kemiklerim birbirne geçmiş gibi nefes darlığıda oluyor koşturuyormuşum gibi halbuki kıpırdamıyorum bile

Esinizden masaj yapmasini isteyin cok iyi geliyor. Agrilar icin dikkatli bi sekilde esneme hareketleri de yapabilirsiniz

Esinizden masaj yapmasini isteyin cok iyi geliyor. Agrilar icin dikkatli bi sekilde esneme hareketleri de yapabilirsiniz
İlk günden beri masaj yaptırıyorum ama ne inatçı ağrıysa geçmiyor sadece hafifliyor du şuan hiçbişey hafifletmez oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…