- 5 Eylül 2018
- 772
- 772
- 103
- 38
Daha önceki gebeliğimde çok fazla antibiyotik kullandığım için kötü olmuştum bebeğe bir şey olur mu acaba diye. Doktorum enfeksiyon olması ilaç kullanmaktan çok daha kötü dedi. Erken doğuma sebep olur demişti. Ki oğlum buna rağmen 34. Haftada doğdu. Ama şimdi çok erken daha. İnşallah geçer ya. Vaktinde sağlıkla doğsun bebişlerimizBenim de karnım sert ama onunla ilgisi yoktur diye düşünüyorum ya. Bende akıntı vardı beyaz kokusuz ama çok oluyordu su gibi süt gibi beyaz. Bir de idrar renginden anlıyorum ben o kadar su içiyorum hala koyu sarı ya da sadı. Onun dışında hiç belirtim yok.
Yarın gideceğim bakalım ne diyecek. bebeğe bir zararı olur mu acaba bende sef 1000 kullanıyorum antibiyotik daha bugün başladım
Geçmiş olsun canım vakitlice gelsin inşallah bebişin. Geçen hafta kontroldeydim ben doktor bana aşağıda demedi ama baş aşağı yeni dönmüştü. Baş kısmı daha çok baskı yapıyor o yüzden sanırımben de 30 un içindeyim. bebeğim aşağıda benimde ciğer geliştirici iğneler vuruldum erken doğabilir diye. özel bölgemde inanılmaz bi ağrı var göbeğim semsert muhtemelen şu an gitsem sancı cıkacak bende de
Canım benim doktorum antibıyotık kullanmaktan korkma dedi . Enfeksiyon daha tehlikeli dediBenim de karnım sert ama onunla ilgisi yoktur diye düşünüyorum ya. Bende akıntı vardı beyaz kokusuz ama çok oluyordu su gibi süt gibi beyaz. Bir de idrar renginden anlıyorum ben o kadar su içiyorum hala koyu sarı ya da sadı. Onun dışında hiç belirtim yok.
Yarın gideceğim bakalım ne diyecek. bebeğe bir zararı olur mu acaba bende sef 1000 kullanıyorum antibiyotik daha bugün başladım
Mochinin hangisi?Ben mochi'yi kullandım süt pompası olarak yine onu kullanacağımateş ölçer olarak da Philips ya da Braun çok öneriliyor. İlk bebeğim için basit olanlardan vardı ama bozuldu zaten pek hasta da olmadı ama iyi bir şey alacağız.
Mochinin hangisi?Ben mochi'yi kullandım süt pompası olarak yine onu kullanacağımateş ölçer olarak da Philips ya da Braun çok öneriliyor. İlk bebeğim için basit olanlardan vardı ama bozuldu zaten pek hasta da olmadı ama iyi bir şey alacağız.
hayır alamazsınız malesef. 32 de çalışabilir raporu aldıgınızda en erken 37 de çalışamaz raporu veverir
İstediğiniz zaman çalışamaz raporunu alabilirsiniz ben 32den beri çalışıyorum 35.hafta dolduğunda yani Salı günü çalışamaz alacağım meselaNası yanii?!
35te artık dayanamayıp ayrılmam gerekti rapor alamayacak mıyım?
32de çalışabilir raporu alan hamile, suyu gelene dek çalışacak anlamına gelir
Çok kafama yatmadı ya,
Emin misiniz?
Hayır alabilirsiniz, ben 32 de çalışabilir aldım 33de gidip çalışamaza çevirdimNası yanii?!
35te artık dayanamayıp ayrılmam gerekti rapor alamayacak mıyım?
32de çalışabilir raporu alan hamile, suyu gelene dek çalışacak anlamına gelir
Çok kafama yatmadı ya,
Emin misiniz?
Yok yanlış o bilgi ayrılabiliyoesunuz zaten o da mali müsavire sordum alınabiliyormuş ama doktora sorun gibi bişi yazdı en son yanılmıyorsam çok var 2-3 hafta sonra ayrılan mart grubunda falan da çok okudum rahat olun
İstediğiniz zaman çalışamaz raporunu alabilirsiniz ben 32den beri çalışıyorum 35.hafta dolduğunda yani Salı günü çalışamaz alacağım mesela
Hayır alabilirsiniz, ben 32 de çalışabilir aldım 33de gidip çalışamaza çevirdim
Çok geçmiş olsunKizlar bugun 32. Hafta kontrolum icin geldim. Maalesef haberler pek iyi degil nst de sanci cikti. Doktor biraz panik oldu gibi calisamaz raporu verdi surekli yatman gerekiyor dedi. Ciger gelistirici igne ve magnezyum serum yapildi. Tekrar nst cekildi azalmis ama yatmazdan tekrarlayabilir dedi.
3-4 gundur asagida baski hissediyodum ve karnim sertti dedim kizdi biraz niye gelmedin diye. Kisacasi normaldir normaldir deyip oturmayin benim gibi. Ilk hamilelikse ozellikle. Ne olursa olsun doktorunuza yazin.
Insallah 1 ay daha durur icerde en azindandualarinizi bekliyorum
Insallah cok tesekkur ederimÇok geçmiş olsun
İnşallah sağlıkla ve vaktinde kucağınıza alacaksınız bebeğinizi.
Bizi de uyandığınızda için teşekkürler
Ben bunu kullandım bayağı işimi gördü. Lansinohu bilmiyorum o zaman da her yerde bunu beğenen çok olduğu için bunu almıştım.Mochinin hangisi?
Ben eller serbest pompa almak istiyorum. Mochi lansinohtan daha çok beğenilmiş.
Esinizden masaj yapmasini isteyin cok iyi geliyor. Agrilar icin dikkatli bi sekilde esneme hareketleri de yapabilirsinizHanımlar ya valla perişanım bu ağrılardan bulaşık yıkadım sabah duş aldım kıpırdayamaz oldum yatakta yatıyorum sürekli, sağa sola dönüşler yapamıyorum kemiklerim birbirne geçmiş gibi nefes darlığıda oluyor koşturuyormuşum gibi halbuki kıpırdamıyorum bile
İlk günden beri masaj yaptırıyorum ama ne inatçı ağrıysa geçmiyor sadece hafifliyor du şuan hiçbişey hafifletmez olduEsinizden masaj yapmasini isteyin cok iyi geliyor. Agrilar icin dikkatli bi sekilde esneme hareketleri de yapabilirsiniz
Magnezyum kullaniyor musunuz kemik ve kas agrilarina iyi geliyorİlk günden beri masaj yaptırıyorum ama ne inatçı ağrıysa geçmiyor sadece hafifliyor du şuan hiçbişey hafifletmez oldu
Takviye gıda kullanmıyırum kullansam iyi olurdu amaMagnezyum kullaniyor musunuz kemik ve kas agrilarina iyi geliyor
Evet magnezyum kramplara kasilmalara iyi geliyor, ben her gun 1 sase iciyorumTakviye gıda kullanmıyırum kullansam iyi olurdu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?