Bizim tarihimiz de 19.03Biz de bugün sezaryen günümüzü aldık, 19 martta 38+0'da doğacak inşallah kızım
Önceki doğumum sezaryen olmuştu o yüzden bu da zorunlu sezaryen. Bebeğimin gelişimi önden gidiyor o yüzden 37+5'te almak istedi doktor ben en azından 38'i görsün dedim. İnşallah erken değildir.Bizim tarihimiz de 19.03benim 38+5 oluyor. O zamana kadar kendi gelir mi acaba bir de sizin sezeryan sebebiniz nedir kendi isteğinizle mi?
benimki de hep 2 hafta önde gidiyordu ama geçen hafta az kilo almıştı sizinkinin kilosu kaçtı en sonÖnceki doğumum sezaryen olmuştu o yüzden bu da zorunlu sezaryen. Bebeğimin gelişimi önden gidiyor o yüzden 37+5'te almak istedi doktor ben en azından 38'i görsün dedim. İnşallah erken değildir.
Bugün 2950 olmuştu ultrasona göre, tabi her zaman doğru ölçüm olmuyor. Benimki de aylardır 2 hafta önden gidiyordu, bugün 1 hafta önde çıktı. Ben de bilmiyorum artıkbenimki de hep 2 hafta önde gidiyordu ama geçen hafta az kilo almıştı sizinkinin kilosu kaçtı en son
Her türlü risk alınmış olacak. Normal doğumda da risk almış olacağız iri bebek çok sıkıntı. Tahminden daha fazla olma olasılığı da var. Sezeryanda da daha az çıkarsa en fazla normal belki olabilirmiş diye aklımızda kalabilir. Ama normal daha riskli geliyor bana bizim sürecimizdeBugün 2950 olmuştu ultrasona göre, tabi her zaman doğru ölçüm olmuyor. Benimki de aylardır 2 hafta önden gidiyordu, bugün 1 hafta önde çıktı. Ben de bilmiyorum artık
Benim zaten normal olma ihtimali yok. Ssvd istemiyorum, riski fazla. Sadece zamanından erken alınınca solunum sıkıntısı yaşar mı veya bağırsak problemi yaşar mı diye endişe ediyorum.Her türlü risk alınmış olacak. Normal doğumda da risk almış olacağız iri bebek çok sıkıntı. Tahminden daha fazla olma olasılığı da var. Sezeryanda da daha az çıkarsa en fazla normal belki olabilirmiş diye aklımızda kalabilir. Ama normal daha riskli geliyor bana bizim sürecimizde
Hmm sizin en azından sezryan olacağı kesinmiş kaçırmışım onu. Bence erken değil 37 de zaten gelişimini tamamlamış oluyor. 1 hafta daha kalacak sıkıntı olsa doktorunuz öngörürdü heralde. Sorun olmayacaktır benceBenim zaten normal olma ihtimali yok. Ssvd istemiyorum, riski fazla. Sadece zamanından erken alınınca solunum sıkıntısı yaşar mı veya bağırsak problemi yaşar mı diye endişe ediyorum.
ben de acaba gününden erken gelir mi diye düşünüyorum. Hastanem 2 saat uzaklıkta. Devlete de gitmek istemiyorum. 38+5 geç bir tarih olmaz umarım benim için de. Pozitif düşünmeye çalışıyorumBenim zaten normal olma ihtimali yok. Ssvd istemiyorum, riski fazla. Sadece zamanından erken alınınca solunum sıkıntısı yaşar mı veya bağırsak problemi yaşar mı diye endişe ediyorum.
İnşallah hepimiz sıkıntısız sağ salim kavuşuruz bebişlereHmm sizin en azından sezryan olacağı kesinmiş kaçırmışım onu. Bence erken değil 37 de zaten gelişimini tamamlamış oluyor. 1 hafta daha kalacak sıkıntı olsa doktorunuz öngörürdü heralde. Sorun olmayacaktır bence
Ayy inşallahİnşallah hepimiz sıkıntısız sağ salim kavuşuruz bebişlerezaman hızla geçsin bian önce doğurayım istiyorum. 4 yaşında da bir oğlum var. Evde neler yaşicaz merakla bekliyorum
Bence çok tatlı oluyor gebelerOldu bitti hep hareketliyim ve yürüyorum ama artık zorlanmaya başladım karnım kocaman bişey olmaya başladı bcaklarımı açıp yürüyorum çok çirkin oluyor
EvetBence çok tatlı oluyor gebelerpaytak paytak
Bir avazda kurtarsın inşallahvajinal doğuma hazırlanıyorsunuz değil mi?
Oturdugumda kalkarken tabii ki alt karinda bir agirlik hissi oluyor 2500 kg bi sey var karnimizda ki bunun suyu plesantasi vsde varalt karın bölgesinde basınç hissediyor musunuz? Genel olarak çok sancılı bir hakim yok ama aşağıya doğru olan ağırlık hissi de canımı sıkmaya başladı. Çarşamba günü 32. Haftalık raporumu almaya gideceğim. Normalde muayene eder mi bilmiyorum ama bunları söyleyeceğim en azından bir nst çekilsin. Ya şikayetimi söylesem çok pimpirik halde olmak istemiyorum söylemesem bir şey olsa neden söylemedin diyorlar. Ay bu ara çok zorlanıyorum ya
Hadi hayırlı olsunn ilk sizin prenses gelicek belki de gruptaBiz de bugün sezaryen günümüzü aldık, 19 martta 38+0'da doğacak inşallah kızım
Bana da 28 mart ya da 2 nisandan birini seçelim dedi doktor. E bari bayramra bizimle olsun, 28 mart olsun dedimGünaydın güzel annelerAcelya A başta olmak üzere 15 inden sonra bizde de yaprak dökümleri olacak yani şurada kaldı 10 gün benim doktorum bayram sonrası 2-4 nişanı düşünüyor sezaryen için 38+5 ya da 39 u yani ama ben üçüncü gebelik diye o kadar kalmaz diye düşünüyorum 38 i doldurduğu 28 martı istiyorum gidişata göre pazarlığımızı yapacağız yani ben bayramda doktor olur mu olmaz mı stresi olmasın istiyorum ama bakıcaz artık
Hazırmışız yara memelere, gaz sancılarına
Ben hic hazir degilimm is ciddiye binince acayip stres sardiGünaydın güzel annelerAcelya A başta olmak üzere 15 inden sonra bizde de yaprak dökümleri olacak yani şurada kaldı 10 gün benim doktorum bayram sonrası 2-4 nişanı düşünüyor sezaryen için 38+5 ya da 39 u yani ama ben üçüncü gebelik diye o kadar kalmaz diye düşünüyorum 38 i doldurduğu 28 martı istiyorum gidişata göre pazarlığımızı yapacağız yani ben bayramda doktor olur mu olmaz mı stresi olmasın istiyorum ama bakıcaz artık
bende hiç hazır değilim. 40+ gün görünce stres sarıyor ama daha çok ya diyerek kendimi kandırmam bir tarafa, hala pek çok eksiğim de var :SBen hic hazir degilimm is ciddiye binince acayip stres sardi
Biran önce gelsede kurtulsam diyorum artık korkuda oluyor ama yapacak bişey yokGünaydın güzel annelerAcelya A başta olmak üzere 15 inden sonra bizde de yaprak dökümleri olacak yani şurada kaldı 10 gün benim doktorum bayram sonrası 2-4 nişanı düşünüyor sezaryen için 38+5 ya da 39 u yani ama ben üçüncü gebelik diye o kadar kalmaz diye düşünüyorum 38 i doldurduğu 28 martı istiyorum gidişata göre pazarlığımızı yapacağız yani ben bayramda doktor olur mu olmaz mı stresi olmasın istiyorum ama bakıcaz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?