2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Ben pes ettim ya cidden gündüz uykusu toplamda bir saat kadar sadece. Dün akşam misafirim vardı 20.30da uyudu oh dedik çünkü geldiklerinden beri uyumamıştı 10 dk sonra tüm gece uyumuşçasına uyandı herkes o zaman beni anladı yoksa uyuyordur yaa modundalardı

Ben hep eski insanları düşünüyorum, taş devrini. Bebekler muhtemelen hep ana kucağındaydı, çünkü vahşi hayvanlar vardı vs, e bebekler de ilkel insan, dıyguları tarafından yönlendiriliyor. İşte ondan hep kucak istiyorlar

Rabbim veriyo sabrini kuvvetini

O zaman medeniyetin gözünü seveyim tam kucağından indiriuorum aglamaya basliyo alinca susuyo

Gunler nasil geciyo hic anlamiyorum kcoa yazi bitirdik 2 haftaya okullar aciliyo kavimler göçü başlıyor yani evden cikmasi o kadar zor oluyo ki okul cantasi kendi cantam beslenme cantasi puset vs o yolu bebek arabasiyla git orda bekle geri gel 4 kat geri cik aksm olunca yine ayni terane bu gunlerde gecer be gecer dimi kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…