Sağol canim bebislerde şuan ciddi Bi durum yok kiloya ihtiyaçları var sariliklari var inşallah Bi an önce kavuşuruz. Çok teşekkür ederimAaaa hayırlı olsun gözün aydın bebişler nasıl sana da çok geçmiş olsun
İnşallah sağlıkla bir an evvel kucağınıza alırsınız evlatlarınızıHayırlı sabahlar benim riskli ikiz gebeliğim vardı pazartesi doğum yaptım. Bebeklerim için dua eder misiniz? Bir an önce kavuşalım
Bu benİnsan bilemiyor ki .. ya bu 2,3 ayda bir kontrole giden kadınlar nasıl yapıyor. Öyle olmayı çok isterdim
Merak ettim ozel hastaneye mi gidiyorsunuz.3 gündür doktoru denk getircm.diye hastaneye gidip duruyorum hergun 10bin adim adim atmis oluyorum normal dogurck.olsam çok işime yarardibende cok yoruluyorum artik karnim cok şişmedi ama rahatsiz ediyo bide hala huzursuz bacakla ugrasiyorum geceleri uyku da yok
Tabi en doğrusunu takibinizi yapan doktorunuz bilir. Ben de paylasmak istedim yazınızı görünce. Sağlıkla vaktinde kavuşalım hepimiz inşallah evlatlarımıza.Bilmiyordum ben aynı etkiyi sağlar diye düşünmüştüm.ben serklaj olduktan sonda enfeksiyondan korktum aslında o yüzden ağızdan almaya devam ettim .
Bende artık 200 alttan fitil olarak atarım akşamları
Mehmet UraZ birlikte söyleyince kulağa hoş geldi.
Bizde Asil Ali ye karar verdik gibi . Bu hafta sonu kararlaştıracağız , ona göre bende artık yavruma isimli nevresim ve hastane çıkışı yaptırmak istiyorum
Ben de normalde hiç rahat edemedim ama son 2 gündür maşallah diyeyim onunla uyuyorum ya.Ay bende ondan aldım ama hiç rahat etmedim her seferinde gidip gelip kullanayım diye koyutorum yok hiç rahat etmedim ya boşa gitti orada duruyor dün yine son kez bi deniyim dedim yok hala rahatsız yani
Yaa gözün aydın canım çok sevindim adınaBugün kontrole gittim. O korkunç kanamayla hastaneye kaldırılışımın uzerinden tam 4 hafta geçti .
Bebiş artık 35 haftalık , ama gelişimi 36 haftalıkmış.
Artık her şey serbest, gez, toz , özgürsün dedi.
Resmen 1 ay yattım , beraat aldım çok şükür
Darısı sağlıkla kucağımıza almaya
Benim de yaklaşık böyle canım. Bebek ilerde. Şekerim var ama diyet yapıyorum. Şeker meyve ve karbonhidrat mutlaka kes. Açlık tokluk bak. Öyle takip et.Kızlar 31+2yız 2300 çıktı kilosu uzunluğu 42 cm çok mu büyümüş . Perinatolojı şeker testi yap dedi ama ben şeker ve karbonhidratı keseceğim.
Kendi doktorum da normal iri bebek dedi
Aynı durum bende de var ve 1 haftadır neredeyse hiç uyku uyumuyorumBenimde öyle oldu ya kontrolüm haftaya, özellikle sağ kasığım ağrıyo vajinaya doğru
Bende 10 kilo aldımBen 9 kilo almışım 32 haftalık çok kötü değil dedi ama bebek iri dedi benim öbür çocuklarımda iriydi dedim yürüyüş ve diyet dedi ama ben hiç yürüyus yapmıyorum hiç halim yok
Son ay dahama fazla alırız bilemedim uyku düzenim hiç yok sürekli yemek istiyorumBende 10 kilo aldım
Ya anlam veremediğim şekilde bende korkunç bir iştah artışı oldu bu 7. Ayda şimdi 8e girdik ve daha Allah korusun erken bir durum olmazsa 2 ay var. Önlem almamız lazım ben liste yaptım kendime zaten kilo al ver olayım hep olduğu için biliyorum neler yapıp yapmayacağımı . Ona uyacağım artık veremeyız ama en azından daha fazla almayızSon ay dahama fazla alırız bilemedim uyku düzenim hiç yok sürekli yemek istiyorum
Ayy bilmiyorum bu saat oldu hortlak gibiyim bu şekilde düzen olmayınca yemek duzenide olmuyo ikisinde kilom yoktu ama bunda aldımYa anlam veremediğim şekilde bende korkunç bir iştah artışı oldu bu 7. Ayda şimdi 8e girdik ve daha Allah korusun erken bir durum olmazsa 2 ay var. Önlem almamız lazım ben liste yaptım kendime zaten kilo al ver olayım hep olduğu için biliyorum neler yapıp yapmayacağımı . Ona uyacağım artık veremeyız ama en azından daha fazla almayız
O iştah artışı son ay bendede başladıYa anlam veremediğim şekilde bende korkunç bir iştah artışı oldu bu 7. Ayda şimdi 8e girdik ve daha Allah korusun erken bir durum olmazsa 2 ay var. Önlem almamız lazım ben liste yaptım kendime zaten kilo al ver olayım hep olduğu için biliyorum neler yapıp yapmayacağımı . Ona uyacağım artık veremeyız ama en azından daha fazla almayız
Kızlar sizce Mehmet Alp mi ? Mehmet Arel mi ? Mehmet Uraz mı? Daha hediyelikleri yaptıramadım isme karar veremediğim için
İkinciden sonra öyle oluyor toplam 3 kere gittim sadece benİnsan bilemiyor ki .. ya bu 2,3 ayda bir kontrole giden kadınlar nasıl yapıyor. Öyle olmayı çok isterdim
Ben de bütün gece uyumadım yine. Keşke buraya baksaydım yazışırdık bariAyy bilmiyorum bu saat oldu hortlak gibiyim bu şekilde düzen olmayınca yemek duzenide olmuyo ikisinde kilom yoktu ama bunda aldım
Maşallahİkinciden sonra öyle oluyor toplam 3 kere gittim sadece ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?