Ayak asagi iken söylediklerini yaşıyordum “anani” diye yerimden zıpladığım dahi oldu. Elimle karnımı ovmam ve konuşmam işe yaramıyor ise babasını cagiriyordum. O ne zaman elini koyup kiziiiimmm dese bizimki kilini kipirdatmiyor.Sürekli hareket halinde aşağı doğru baskı oluyor. Ama sancı gibi bir ağrı değil. Sanki içten karnımı yırtacak gibi. Elektrik çarpıyor gibi de oluyor aşağı vurunca. Artık pozisyonunu da kestiremiyorum bir kaburgamın altında ağırlık yapıyor bir aşağıda her yerde hissediyorum
Ya çok iyi biri hazırladı bana da moral oldu bakDün sonunda hastane cantasini hazirladim eksikler olsada bebek bezine bakip eşimle bu ne boyle küçük popo mu olur dedik unutmusuz yenidogan bebegi
Bugün de yatak odasini temizleyip beşiği hazirlicam artık üstünü carsafla kapatirim iftara cagirildigim gunler temizlik yapiyorum nasil olsa yemek derdi yok diye ama bugün hic icimden gelmiyo kendime bi kahve yapip balkonda guneslenmek istiyorum
Haber edebilirseniz çok sevinirimGeldiğini görürsem haber ederim ben de.
Yalnız çok erken bitiyor, ben eşimi sabah 9 da Bim’in kapisina dikmistim. 2 tane gelmiş birini hemen kapmisbir de ben onceliklendirmistim ürünleri önce kopecik al sonra şunu sonra bunu diye o sıraya da uyunca tüm istediklerimi 2-3 Bim gezerek toplamış
Taburcu oldum akşamüstü evdeyim şimdi kasılma önleyici ilaç ve antibiyotik kullanıp takip edeceğim kendimi. Giderken ağrım vardı ama önemsememiştim geçer yalancı sancıdır diye uyumaya çalışıp uykudan sancıyla kalktığımda farklı bişey olduğunu anladım. Karnım sürekli kasılıp sertleşiyordu ve adet sancısına benzeyen daha şiddetlisiydi bacağıma kadar vuruyordu. Gerçek sancıymış bu şekilde olanlar nst de 70 lerde geziyordu. Normal ağrılardan fark ettiriyor kendini umarım seninki böyle bir şey değildirMadame butterfly sen nasılsın? Hastanede misin hâlâ? Hastaneye giderken ne hissettin? Ağrın mı oldu? Ben bu ara yine rahat değilim de o yüzden sordum.
Valla bunlwr doğana kadar canımıza okuyacakAyak asagi iken söylediklerini yaşıyordum “anani” diye yerimden zıpladığım dahi oldu. Elimle karnımı ovmam ve konuşmam işe yaramıyor ise babasını cagiriyordum. O ne zaman elini koyup kiziiiimmm dese bizimki kilini kipirdatmiyor.
Eve dönmene çok sevindim geçmiş olsunTaburcu oldum akşamüstü evdeyim şimdi kasılma önleyici ilaç ve antibiyotik kullanıp takip edeceğim kendimi. Giderken ağrım vardı ama önemsememiştim geçer yalancı sancıdır diye uyumaya çalışıp uykudan sancıyla kalktığımda farklı bişey olduğunu anladım. Karnım sürekli kasılıp sertleşiyordu ve adet sancısına benzeyen daha şiddetlisiydi bacağıma kadar vuruyordu. Gerçek sancıymış bu şekilde olanlar nst de 70 lerde geziyordu. Normal ağrılardan fark ettiriyor kendini umarım seninki böyle bir şey değildir
Evet bu. Bizdeki de erkek kopecikBu mu oluyor??
Grubun ilk bebeği geldi yani19 marta sezaryen günü almıştık ama sabah suyum geldi, sezaryenle doğdu minik kızım 36+6'da. Allah'a şükür sağlıklı şuansütüm de geldi hemen maşallah diyim
Masallah gozunuz aydin Allah saglikla buyutmek nasip etsin19 marta sezaryen günü almıştık ama sabah suyum geldi, sezaryenle doğdu minik kızım 36+6'da. Allah'a şükür sağlıklı şuansütüm de geldi hemen maşallah diyim
Ilk bebegimiz dogdu yani19 marta sezaryen günü almıştık ama sabah suyum geldi, sezaryenle doğdu minik kızım 36+6'da. Allah'a şükür sağlıklı şuansütüm de geldi hemen maşallah diyim
Oy maşallah19 marta sezaryen günü almıştık ama sabah suyum geldi, sezaryenle doğdu minik kızım 36+6'da. Allah'a şükür sağlıklı şuansütüm de geldi hemen maşallah diyim
Evet dogru ama erken gibide sanki. Ne acelesi var insan larin anlamiyorum bi birakmiylar ki bebekte annede kendine gelsin..Ben hiçbişey yapamam istesemde hem dikişli olurum hem iki bebek elime muhtaç eşime söyledim hiçbişey yapamayacağımı bakalım nasıl idare edeceğiz bende bilmiyorum böyle yapmazsak taksit taksit günlerce misafir bitmiyor
İcimden bi ses hazirla pınar sonra vaktin olmicak dediYa çok iyi biri hazırladı bana da moral oldu bakbende bi 10 güne oda takımımız geliyor o gelince yapayım dedim tek seferde. Annemler gelir hepsini yıkar ütüler koyarız dolaba . Hastanede çantasını da yıkar ütüler hurçlar aldım, onlara yerleştirir bitiririrm
Maşallah19 marta sezaryen günü almıştık ama sabah suyum geldi, sezaryenle doğdu minik kızım 36+6'da. Allah'a şükür sağlıklı şuansütüm de geldi hemen maşallah diyim
Taburcu oldum akşamüstü evdeyim şimdi kasılma önleyici ilaç ve antibiyotik kullanıp takip edeceğim kendimi. Giderken ağrım vardı ama önemsememiştim geçer yalancı sancıdır diye uyumaya çalışıp uykudan sancıyla kalktığımda farklı bişey olduğunu anladım. Karnım sürekli kasılıp sertleşiyordu ve adet sancısına benzeyen daha şiddetlisiydi bacağıma kadar vuruyordu. Gerçek sancıymış bu şekilde olanlar nst de 70 lerde geziyordu. Normal ağrılardan fark ettiriyor kendini umarım seninki böyle bir şey değildirMadame butterfly sen nasılsın? Hastanede misin hâlâ? Hastaneye giderken ne hissettin? Ağrın mı oldu? Ben bu ara yine rahat değilim de o yüzden sordum.
inşallahEve dönmene çok sevindim geçmiş olsunişte bu şikayetlerini bilmek istedim ki kendimi ona göre dinleyip ne olduğunu anlamaya çalışayım. Şimdilik böyle değil hissettiklerim ama yine bir huzursuzluk var. Şu günleri ittirelim geçsin çabucak sağlıkla doğsunlar inşallah
Çok şükür çıktım evdeyim ilaçlar beni mahvetti ama tansiyon 7/3 yerlerde sürünüyorSelam canım nasılsın hala hastanede misin çıktın mı? Hersey yolunda mı?
Doğum kanalına son dk da girebilir önemli olan bas geliş pozisyonu diye okudum her yerde, bizim hoca da kanala girer ya dert değil demişti.
Yeğenim 2.5 yasinda onunla oynuyor hala. Bim’e uygun fiyatlı gelebiliyor, ilk 6 ay oynamayacağı için bekleyin uyguna Kasım indiriminde falan alın derim.
Nasılsa normale karar vermişsin, sinirlerini bozma hiç bence. Stres daha büyük sorun bu dönemde, stres yapma son dk normal dersin sezeryan olur, sezeryan günü beklerken normal olanlar var. Hiç takma bence alışa bırak
Amiiiin canım amin inşallahTaburcu oldum akşamüstü evdeyim şimdi kasılma önleyici ilaç ve antibiyotik kullanıp takip edeceğim kendimi. Giderken ağrım vardı ama önemsememiştim geçer yalancı sancıdır diye uyumaya çalışıp uykudan sancıyla kalktığımda farklı bişey olduğunu anladım. Karnım sürekli kasılıp sertleşiyordu ve adet sancısına benzeyen daha şiddetlisiydi bacağıma kadar vuruyordu. Gerçek sancıymış bu şekilde olanlar nst de 70 lerde geziyordu. Normal ağrılardan fark ettiriyor kendini umarım seninki böyle bir şey değildir
inşallahyüzdük yüzdük kuyruğuna geldik şurada 2-3 hafta daha sabretseler de küvez görmeden evimize dönsek
İlaçlardan oluyor birkaç güne geçer merak etme çok yaşadım ben bunu. Yine de düşük tansiyon iyidir korkmaÇok şükür çıktım evdeyim ilaçlar beni mahvetti ama tansiyon 7/3 yerlerde sürünüyor
Maşallah gruptaki ikizlerden sonra sizin bebiş de teşrif etmiş19 marta sezaryen günü almıştık ama sabah suyum geldi, sezaryenle doğdu minik kızım 36+6'da. Allah'a şükür sağlıklı şuansütüm de geldi hemen maşallah diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?