2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Ayak asagi iken söylediklerini yaşıyordum “anani” diye yerimden zıpladığım dahi oldu. Elimle karnımı ovmam ve konuşmam işe yaramıyor ise babasını cagiriyordum. O ne zaman elini koyup kiziiiimmm dese bizimki kilini kipirdatmiyor.

Ya çok iyi biri hazırladı bana da moral oldu bak bende bi 10 güne oda takımımız geliyor o gelince yapayım dedim tek seferde. Annemler gelir hepsini yıkar ütüler koyarız dolaba . Hastanede çantasını da yıkar ütüler hurçlar aldım, onlara yerleştirir bitiririrm

Haber edebilirseniz çok sevinirim
Çok iyi yapmışsınız. Ciddi paralar ve bir köpekçikle bir halıyla bitmiyor ki bebeğin ihtiyaçları. Kataloğa girerse bim kuyruğunda market açılışını bekleyeceğiz mecbur

Acelya A benim de bugün kontrolde 60-65-50 vurduğu oldu ama düzensiz dedi düzenli olması için daha geniş olması gerekiyormuş hareket ettiğinde de yükseliyormuş yine de hafif sancın var suyun fazla umarım 38 i görürüz dedi. Bebek beklemezse yapacak bişi yok beklerse de 2 Nisan 38+5 günümüz. Ama o da ben de bekleyeceğine inanmadık pek bayramda da yokmuş ben daha önce sorduğumda hurdayım demişti o ara tatili anlamış tatil diye sorunca bayramda bişi olursa diye kimi aramam gerektiğini söyledi tanıştırdı ben doktoruma güvenince yönlendirdiği insana da güvendim sıcak kanlı idi.
15 inden sonra ben de yaprak dökümü gibi bekliyor olacağım an be an 17-18 günü sizi izleyerek geciricem benim için şafak 22

Madame butterfly sen nasılsın? Hastanede misin hâlâ? Hastaneye giderken ne hissettin? Ağrın mı oldu? Ben bu ara yine rahat değilim de o yüzden sordum.
Taburcu oldum akşamüstü evdeyim şimdi kasılma önleyici ilaç ve antibiyotik kullanıp takip edeceğim kendimi. Giderken ağrım vardı ama önemsememiştim geçer yalancı sancıdır diye uyumaya çalışıp uykudan sancıyla kalktığımda farklı bişey olduğunu anladım. Karnım sürekli kasılıp sertleşiyordu ve adet sancısına benzeyen daha şiddetlisiydi bacağıma kadar vuruyordu. Gerçek sancıymış bu şekilde olanlar nst de 70 lerde geziyordu. Normal ağrılardan fark ettiriyor kendini umarım seninki böyle bir şey değildir

Valla bunlwr doğana kadar canımıza okuyacak

Eve dönmene çok sevindim geçmiş olsun işte bu şikayetlerini bilmek istedim ki kendimi ona göre dinleyip ne olduğunu anlamaya çalışayım. Şimdilik böyle değil hissettiklerim ama yine bir huzursuzluk var. Şu günleri ittirelim geçsin çabucak sağlıkla doğsunlar inşallah

19 marta sezaryen günü almıştık ama sabah suyum geldi, sezaryenle doğdu minik kızım 36+6'da. Allah'a şükür sağlıklı şuan sütüm de geldi hemen maşallah diyim
Grubun ilk bebeği geldi yani gözünüz aydıınnn. Boyu kilosu nasıl doğdu?

Evet dogru ama erken gibide sanki. Ne acelesi var insan larin anlamiyorum bi birakmiylar ki bebekte annede kendine gelsin..
İcimden bi ses hazirla pınar sonra vaktin olmicak dedi

19 marta sezaryen günü almıştık ama sabah suyum geldi, sezaryenle doğdu minik kızım 36+6'da. Allah'a şükür sağlıklı şuan sütüm de geldi hemen maşallah diyim
Maşallah cok sevindim saglikli olmasina rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin

Madame butterfly sen nasılsın? Hastanede misin hâlâ? Hastaneye giderken ne hissettin? Ağrın mı oldu? Ben bu ara yine rahat değilim de o yüzden sordum.
Taburcu oldum akşamüstü evdeyim şimdi kasılma önleyici ilaç ve antibiyotik kullanıp takip edeceğim kendimi. Giderken ağrım vardı ama önemsememiştim geçer yalancı sancıdır diye uyumaya çalışıp uykudan sancıyla kalktığımda farklı bişey olduğunu anladım. Karnım sürekli kasılıp sertleşiyordu ve adet sancısına benzeyen daha şiddetlisiydi bacağıma kadar vuruyordu. Gerçek sancıymış bu şekilde olanlar nst de 70 lerde geziyordu. Normal ağrılardan fark ettiriyor kendini umarım seninki böyle bir şey değildir
inşallah yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik şurada 2-3 hafta daha sabretseler de küvez görmeden evimize dönsek

Çok şükür çıktım evdeyim ilaçlar beni mahvetti ama tansiyon 7/3 yerlerde sürünüyor

Amiiiin canım amin inşallah ilk oğlum 34te doğdu küvez ihtiyacı olmadı çok şükür. Bir yanım artık korkma diyor yine de hassas oluyorlar erken doğunca zorlukları oluyor. İnşallah vakitlice gelirler

Maşallah gruptaki ikizlerden sonra sizin bebiş de teşrif etmiş sağlıkla büyüt inşallah spinal anestezi mi yaptılar ilk bebişin miydi heyecanlandın mı girerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…