2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Evet suni diye yatış yapınca sezeryana da dönebilir beni de gece 12den itibaren aç bırakmışlardı şekerli serum verdiler sabah 7de suni sancı verdiler 11-12 nişan açılma tam oldu 15.30 kadar sancılarım düzenli hala gelmedi doktor hem ameliyathane hem doğumhaneyi hazırlayın önce vakum olmazsa sezeryan çok aşağıda bu saatten sonra sezeryan zor olur dedi vakumla da oldu çok şükür yani suniye yatırınca önlem amaçlı sezeryana döner diye hep aç bırakıyorlar sancılı gidersen yemeğe izin var suni sancıda yemeğe izin yok enerjinde bitiyor bir yerden sonra ama bende kilolu durumu yoktu ben 41+0 miad bitiminden dolayı suni sancı aldım
Bende dekolteli giymiyordum belden kaldırıp açıyordu onda çevredekiler fark edesiye engel oluyorsun iyi oluyor emzirerek uyutmak konforlu ama olan babaya oluyor biz yatakları ayırmıştık
Evet o biraz pahalıymış bende akıllı saat istiyor onu almayı düşünüyorum sizde suit oda yerine daha güzel isteklerini alabilirsiniz

Sorun olsa soylerdi bence onlem almak icin takviye vs yapardi yakalar inşallah haftasini cok geri yada ileri degilse sorunda olmuyo diye biliyorum

Sorun olsa soylerdi bence onlem almak icin takviye vs yapardi yakalar inşallah haftasini cok geri yada ileri degilse sorunda olmuyo diye biliyorum
Umarım fark etmiş ve önemsiz görmüştür söylememiştir. Ben hiç farkında olmamasından korkuyorum çünkü genel olarak ilgili bir doktor değil.
Şöyle içim sinerek bir doktor takibim olamadı. Umarım doğumum güzel geçer.

Bnm doktorum asistanina söylüyo ölçüleri sizinki o sekilde yapmiyo mu ultrason kagidi vermiyo bende soylerken duyuyorum

Bende aynı şeyi yaşadım hatta buraya yazmıştım,normalde 1,2 hafta önden geriden gitmesi sorun değil bunu biliyordum ancak bir anda böle çıkması benide endişelendirdi.33+1 de gitmiştim bende o güne kadar hep değerler ne geride ne ilerde çok farklı çıkmıyordu 1 kaç günlük farklılıklar oluyordu bi ara karın çevresi 1 hafta ileri çıktı doktor dikkat et arasını açma demişti,son gittiğimde karın çevresi 2 gün önde,bpd ve hc 32 li haftalar çıktı doktorr önemli olmadığını söyledi hatta odasına tekrar girip sordum önemli birşey değil dedii ama çok kafama takıldı benimde ogünden sonra

Bnm doktorum asistanina söylüyo ölçüleri sizinki o sekilde yapmiyo mu ultrason kagidi vermiyo bende soylerken duyuyorum
Yok hayır direkt ultrason kağıdında basılı çıkıyor incelemiyor. Hiç bana bilgi vermiyor her şey yolunda şu zaman gelin diyerek gönderiyor.

Ne güzel doktorunuz bilgi veriyor size. Bana hiç bir şey söylemiyor. Evde fark ettim ben de.
Doktorunuz önemli olmadığını söylemiş. O zaman rahatlayabiliriz.
Sağlıkla doğar yavrularımız inşallah

Ne güzel doktorunuz bilgi veriyor size. Bana hiç bir şey söylemiyor. Evde fark ettim ben de.
Doktorunuz önemli olmadığını söylemiş. O zaman rahatlayabiliriz.
Sağlıkla doğar yavrularımız inşallah
Bende asistana söylerken duydum sordum iki üç kez sorun yok dedi ,hatta gelince ultrason kağıdını inceledim başka bir doktora sordum oda önemli değil dedi gelişim geriliği için karın çevresi daha anlamlı dedi onda bile 1,2 hafta geriden olmasını çok önemsemiyoruz dedi.kaç gün geriden çıktı sizinki?

Bpd 4 gün hc 10 gün geride.
İki hafta önceki ultrasonda da bir önceki ultrasona göre bpd aynı kalmış. Bunun yanlış ölçüldüğünü düşünüyorum. Hc ise 6 gün gerideymiş.
Önceki ultrasonlarda ise bpd hc hep haftanın ilerisinde.

Kızlar ya baş ağrısı şikayeti olan var mı ? Doğum öncesi vs oluyor mu böyle şeyler. Dün de bugün de zonkluyor kafam dayanamıyorum artık hiç tadım yok çatlıyor kafam

Benimde hemen hemen aynı durumlarr bide araştırmalarımda bu ölçümlerin 2. Trmestrde daha doğru olduğunu söylüyordu.umarımm sağlıkla kucağımıza alırızz

Kızlar ya baş ağrısı şikayeti olan var mı ? Doğum öncesi vs oluyor mu böyle şeyler. Dün de bugün de zonkluyor kafam dayanamıyorum artık hiç tadım yok çatlıyor kafam
Benim 2 hafta öncesine kadar oluyordu kahve içiyordum seven bir insan değilim geçiriyordu uykumu da etkiliyordu kafeinli ürünler pek tüketmeem aslında sonra parol içtim o da sürekli zararlı olur diye magnezyum içtim kasları gevşetiyor ya o da geçiriyor havalar iyiydi 2 gündür burada esiyor acaba üşüdünüz mü benim az esse hemen sinüsler dolar

Benimde hemen hemen aynı durumlarr bide araştırmalarımda bu ölçümlerin 2. Trmestrde daha doğru olduğunu söylüyordu.umarımm sağlıkla kucağımıza alırızz
Öyle bir şeye rastlamadım ama bir arkadaşım da aynısını söylemişti. Öyleyse çok iyi çünkü 2. trimester benim de çok güzel geçti.
İnşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize.
Teşekkür ederim

Bende de aynı şikayetler oluyor. Migrenim var dr uma sormuştum Minoset plus içebilirsin demişti. İçerisinde kafein var doktorunuza sorun isterseniz şiddetliyse için ben dayanamayınca içiyorum

Kızlar şimdi ben de niyetlendim giyilebilir pompaya ama hem ürün yorumlarında düşük puan yüksek puan oranlarına baktım hem de yorumlara sonra tanıdık kullanan iki öğretmene sordum elektrikli ve giyilebilir arasında çekim açısından fark var diyorlar atıyorum elektrikli 120 ml süt çıkardığı sürede giyilebilir 50-60 çıkarıyormuş ve iş yaparken kullanırım düşüncesindeyseniz eğilince yerden bişi alınca hatta durup dururken bile sızdırma yaptığı oluyormuş dökülüyormuş onda da ancak süpürge falan yaparken kullanırsın ama tam sağmıyor boşaltım açısından diyorlar bu iki kişi iki yipi de kullandığı için ikilemde kaldım eşim al istiyorsan dedi ama 4. Pompa olacak evde size de bilgi vereyim dedim karşılaştırma yapma imkanı olmayınca insana iyi veya kolay gelebilir ama karşılaştırılan yorumlar internette de var ikisi aynı güçte değil siye anladım

Canım şu an bende 34+1 im bundan önce hep bebek ileri hafta ya da tam haftasında çıkıyordu bu hafta kontrolünde bir hafta geri çıktı. Doktorumun dediği büyüme atağı doneminde oldukları ve genetik faktörlerinde etkili olduğuydu. Yani minyon bir bebek olabilir, beslenme vb ilgisi yok, çok takılacak bir durum yok dedi. Hatta 3800-4000 g olmaz da 3000-3300 olur dedi. Yani her gebelik farklı çok da takilmamaliyiz sanırım ama bende haftasına göre bir hafta geri olmasına üzüldüm

Bende dün gittim kontrole benimde hep haftasıyla uyumluydu ama budefa kadın çevresi bir hafta geri dedi kilosu 2200 dedi hocam kilosu geçen kontrol o civardı dedim emin misin dedi evet dedim bidaha ölçtü felan haa tamam tamam karın çevresi de uyumlu haftasıyla dedi kilosu da 2480 dedi.ölçümler mi değişik doktorlar mı ben anlamadım benimki de devlet hastanesi o yüzden ilgi yok ultrason kağıdı bile vermiyor sekretere söylerken duyuyorum bunları .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…