2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Günaydın anneler,
Bir sabah daha oldu...Umarım herkes iyidir.

Çalışan annelere bir sorum var.

Analık izninizin bitiş tarihini yazılı olarak nereden öğrendiniz?

Doğum raporunda yazmıyor, e devlete baktım, herhangi bir şey göremedim.

Günaydın anneler,

Ben iş yerime sordum ayrıca kendim sayarak hesapladım

Günaydın anneler,

Doktorunuz rapor yazmadı mı? Doğum sonrası analık raporumda bitiş tarihi yazıyor.

Doktorunuz rapor yazmadı mı? Doğum sonrası analık raporumda bitiş tarihi yazıyor.
Benimkinde de yazmiyor sadece baslangic var
1000041890.webp

Günde kaç kere yapıyor anlayamadım ben
Ben hiç kaka göstermedim doktora ama benim oğlumda cıvık fışkırarak ve günde ortalama 5 defanyapıyor çevremdeki bebekler ishal olunca bu kadar yapıyormuş ama iki oğlumunda düzeni böyle büyük olan şuan ishal ve 20 dk bir kaka yapıyor
Senin bebek kaç defa yapuyordu kaça çıktı bide ne ile besliyorsun acaba yediklerini yada mamayımı değiştirsen doktoruna sordunmu
Teşekkür ederim cevabınız için anne sütü ile günde iki ölçek mamayla besliyorum cuma günü 6 kez yaptı onun icin hemen doktora gittik öyle dedi kaka tahlili aldı temiz çıktı bugün de muayeneye gittik cuma günkü kilosuyla aynı cikinca tamam o zaman bir sıkıntı yok kilo kaybı olsaydı sıkıntı dedi

Teşekkür ederim cevabınız için anne sütü ile günde iki ölçek mamayla besliyorum cuma günü 6 kez yaptı onun icin hemen doktora gittik öyle dedi kaka tahlili aldı temiz çıktı bugün de muayeneye gittik cuma günkü kilosuyla aynı cikinca tamam o zaman bir sıkıntı yok kilo kaybı olsaydı sıkıntı dedi
Rica ederim inşallah bir sıkıntı olmaz anne sütüyle besleniyorsa yediklerinize içtiklerinize de muhakkak dikkat edin ☺️

Merhaba şeker yüklemesi bi bende mi değişik çıktı ya
Açlıkta 90
İçtikten 1 saat sonra 72 çıktı
50gr yaptırdım bu arada
Doktor 30.haftada tekrarlayalım dedi

Eklentiler

• IMG_5277.webp
    IMG_5277.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 16
Kızlar biz 23 günlük olduk 🙏 beneğim 3,4 gündür sürekli emmek istiyor. Ama emzik niyetine değil bildiğiniz içiyor sütü doyunca.
Günde 15,20 kez emiyor her emme en az 15,20 dk sürüyor. Normal mi bu 🫠

Merhaba şeker yüklemesi bi bende mi değişik çıktı ya
Açlıkta 90
İçtikten 1 saat sonra 72 çıktı
50gr yaptırdım bu arada
Doktor 30.haftada tekrarlayalım dedi
Ben yaptırmadığım için bilemiyorum doktorun sorun görmediyse yoktur inşallah şeker genel olarak hamilelerde yüksek çıkarmış

Kızlar biz 23 günlük olduk 🙏 beneğim 3,4 gündür sürekli emmek istiyor. Ama emzik niyetine değil bildiğiniz içiyor sütü doyunca.
Günde 15,20 kez emiyor her emme en az 15,20 dk sürüyor. Normal mi bu 🫠
Benim bebeğimde böyle sürekli memede durmak istiyor Dururkende emiyor tabi fazla sını da hemen kusarak atıyor ben normal diye düşünüyorum memede sıcaklık buluyorlar galiba bide uyanıklık süreleri de artıyor gittikçe önceden emip uyuyorlardı

Benim bebeğimde böyle sürekli memede durmak istiyor Dururkende emiyor tabi fazla sını da hemen kusarak atıyor ben normal diye düşünüyorum memede sıcaklık buluyorlar galiba bide uyanıklık süreleri de artıyor gittikçe önceden emip uyuyorlardı
Evet daha çok uyanık kalmaya başladı eskiye nazaran. Ben bıraksam iki eliyle sarıldığı memeyle uyuyor ya 🥰

Kızlar bebeğim 31 günlük hala sarılığı geçmedi anne sütü sarılığı diyorlar var mı aranızda yaşayan

Back
X