Aşı sonrası ateş çıkarsa verilebilir ya onda problem yok.Atesi olursa vermeyi düşünüyorum ben de. Bizim cocuk doktoruna sorduk bakalim o ne diyecek
Evet öyle bir problem varmış. Rotayı şimdi mi olacaksınız? Bizim doktorumuz menenjit ve rotayı 3. Ayda yapacak.Rota da aldik onu da bugün olacak, bize virus bulasabiliyomus sanirim ondan da
Rota simdi menenjit 3. Ayda olcak bizim hem cocuk doktoru hem de saglik ocagindaki hemsire beraber yapalim dediEvet öyle bir problem varmış. Rotayı şimdi mi olacaksınız? Bizim doktorumuz menenjit ve rotayı 3. Ayda yapacak.
Aslında 3. Ayda hiçbir aşıları yok niye buraya sıkıştırdılar ki 3 aşı üstüne rota. Ağır gelmez umarımRota simdi menenjit 3. Ayda olcak bizim hem cocuk doktoru hem de saglik ocagindaki hemsire beraber yapalim dediinsallah agir gelmez
İnşallah kolay atlatırsınızRota da aldik onu da bugün olacak, bize virus bulasabiliyomus sanirim ondan da
Evet bebişi opmemeye çalışın anne baba falan ishal olmuşlar bizim gruptan djdbndnd fena ishal ediyor belli ki, bir de altını değişirken de eldiven öneriyorlarRota da aldik onu da bugün olacak, bize virus bulasabiliyomus sanirim ondan da
Insallahİnşallah kolay atlatırsınızrotayı aynı gün mü almak gerekiyormuş acaba bizim de haftaya alımız bir de ücreti ne kadarmış
Off cok zor opmeden durmakEvet bebişi opmemeye çalışın anne baba falan ishal olmuşlar bizim gruptan djdbndnd fena ishal ediyor belli ki, bir de altını değişirken de eldiven öneriyorlar
ben imom latteyi içiyorum ama faydası ne dersen bilmiyorum, illaki vardır faydası:) içeriği güzel görünüyor, beslenmeme dikkat ediyorum, bir de solgar s brewer s yeast var onu içiyorum.Ya benim ilkinde kanser hastası gibi döküldü saçım çok feci bir dökülme idi
Şimdi çok korkuyorum ama başladı maslesef dökülmeye bende imom latte kullanmıştıö tekrar başlicam çok faydası olmuyor ama neyapalım
İmpm lattenin ne faydasını görüyorsın bende tekrar başlamayı düşünüyorum da sanki aşırı faydası yok gbii geldi bana
Senin için söylemiyorum tabi, sütün var olup olmadığının tek kıstası bebeğin çişi ve kilosu başka hiçbirşeye inanmayın keşke şu insanlar süt konusunda bazı şeyleri içlerine atsalarda annelere moral verseler
Çünkü bunu bana bir kadında söyledi memelerin çok küçük sütün yoktur diye
Gelip elledi hatta mıccık mıccık okadar üzüldüm ki Allahım sen bana meme vermişsin ama eksik vermişsin diye oturup ağladım lohusayken
Ya bende aşırı sarkma oldu diyemem memem küçük ama 70 di 75 oldu sonra tekrar 70 oldu gibi hafif sarkar gibi oldu yengemde hep vücudunfan şikayet ediyordu karardı şiştim yırtıldım sarktı bilmem ne bendede hiçbir etki olmadı hamileliliğin verdiği bana emzirmeyi bırakınca bilmem nerene kadar sarkacak seninkilerde merak etme falan dedi ben şok, ama olmadı bu ikinci emzirmem bunda biraz daha belli sarkıklık
göbeğim çok gevşedi benim o değildeikinci üçüncü bebeğini yapanlar sizin göbek ne durumda göbeğim var diyemem ama aşırı cıvık bir hale gelmiş
Bana da vitamin verdi omega3 içeren bir vitamin markasını hatırlamıyorum bunun dışında demir ve magnezyum verdi. Bence vitamin gerekli eczaneden de alabilirsiniz. Bebek emerken hala her şeyi bizden kullanıyor, biz kendimizden veriyoruz o yüzden takviyelere dikkat etmeliyiz. Ben de her gün içmiyorum ama aklıma geldikçe alıyorum. Bedenimizi koruyalım yıpratmayalımAcelya A ozge_ilkheyecan imom latteyi doktor mu verdi kızlar? Bana sadece demir ve d vitamini verdi, bu şekilde multivitamin değil. Bir problemim de yok yorgunluk dışında o da normaldir herhalde
2 içiyorum ben psikoloji ile ilgili olduğunu sanıyorum işe yarıyor diyorum yarıyorKızlar süt konusunu okudum çok güldümbenim de sütümü artırmam lazım malt içeceği günde kaç tane içiyorsunuz?
Biz 1 de aşı olduk eve gelince uyudu ekstra bi huzursuzluk gozlemlemedim henüzKızlar ikinci ay aşısıyla aynı gün doktor kontrolümüz de var. Aşı sabah 9da kontrol de 10da. Çocuklarda huzursuzluk yapıyor mu bu aşı acaba hemen sonra kontrole götürmek saçma mı olur
Çok ağladı mı? Bir de 3 tane aşı değil mi öyle söylemişti sanki hemşireBiz 1 de aşı olduk eve gelince uyudu ekstra bi huzursuzluk gozlemlemedim henüz
Benim bebede ateş vs de yapmadı genel olarak kendi rutinindeydi ekstra huzursuzluk görmedimKızlar ikinci ay aşısıyla aynı gün doktor kontrolümüz de var. Aşı sabah 9da kontrol de 10da. Çocuklarda huzursuzluk yapıyor mu bu aşı acaba hemen sonra kontrole götürmek saçma mı olur
Verem asisinda cok az agladi, karma aşıda biraz ağladı ama düşündüğüm gibi katilircasina filan ağlama olmadi hemen sustu çok şükür. 1 koldan 1 bacaktan olduk bi de agizdan rotaÇok ağladı mı? Bir de 3 tane aşı değil mi öyle söylemişti sanki hemşire
Maşallah ne güzel inşallah bizim de kolayca bitiverirBiz 1 de aşı olduk eve gelince uyudu ekstra bi huzursuzluk gozlemlemedim henüz
İnşallah bizim de kolayca hallolur doktorun bşzd uggun olan başka bi gün randevusu yok bayrama kadar, aşı için de aynı şekilde başka uygun gün yok mecbur aynı zamana denk geldi. Götürelim bakalım ikisine birdenBenim bebede ateş vs de yapmadı genel olarak kendi rutinindeydi ekstra huzursuzluk görmedimaşıdan sonra uykusu gelmişti diye kolumda uyudu biz eczaneden eşimi beklerken huzursuz da olsa evde de öyle olacağı için bence saçma olmaz zaten kontrol kısa sürüyor hemen halledersiniz veya doktora sorun bir sorun olmaz derse ona göre de götürebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?