2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Evet öyle bir problem varmış. Rotayı şimdi mi olacaksınız? Bizim doktorumuz menenjit ve rotayı 3. Ayda yapacak.
Rota simdi menenjit 3. Ayda olcak bizim hem cocuk doktoru hem de saglik ocagindaki hemsire beraber yapalim dedi insallah agir gelmez

İnşallah kolay atlatırsınız rotayı aynı gün mü almak gerekiyormuş acaba bizim de haftaya alımız bir de ücreti ne kadarmış
Insallah 1 hafta onceden eczaneye soyleyip ayırtmış eşim, sogutucu canta ile gitmekte fayda var. Fiyati 2400 civari bir şeymiş
Evet bebişi opmemeye çalışın anne baba falan ishal olmuşlar bizim gruptan djdbndnd fena ishal ediyor belli ki, bir de altını değişirken de eldiven öneriyorlar
Off cok zor opmeden durmak

ben imom latteyi içiyorum ama faydası ne dersen bilmiyorum, illaki vardır faydası:) içeriği güzel görünüyor, beslenmeme dikkat ediyorum, bir de solgar s brewer s yeast var onu içiyorum.

bu süt var yok muhabbeti kimseye düşmez bence anneden başka, çevredekiler moral bozuyor, gerekli görürse zaten doktor mama verir. ineklerde mesela bazısının memesinden süt akarmış, bazısından değil. akmayanın olmadığından değil, yapısından öyle, inekçilik yapan akrabamız var ondan biliyorum, onlar inek biz insanız derseniz illa ki vardır bir bağlantısı:)
şu var, bu ilk aylar özellikle zor, bebek memeye yapışık geziyoruz, ama bu aç olduğunu göstermez, sıcaklık da istiyor bebek, ben saat falan tutmuyorum, sürekli meme veriyorum. kusarsa o zaman duruyorum. ilk üç ay sonrası zaten kilo alımları azalıyor, sonra emekleme, yürüme derken yine zayıflıyorlar, yani bu emzirme süreci de geçici.
Ben doğunca Erzurum a gitmişiz, dört yaşına kadar oradaymışız, annemin dediği şey yollarda seni emzire emzire giderdik diyor o soğukta, o zamanlarda süt yok muhabbeti de yokmuş, herkes bir şekilde emziriyormuş ilk 6 ay. sadece ilginç bir şey paylaşayım, doktorlar 6 aydan sonra herkese fix mama başlıyormuş, hatta bana da vermiş sma mama. Kilom da iyiymiş bu arada, ama ben mama sevmemişim, içmemişim.

Yani kafaya takmayın, siz taktıkça süt gidiyor,kendinize güvenin emzirin. Bir sorun olursa doktor söyler zaten. her videoyu, instagram annesini de takip etmeyin, her çocuk farklıdır, kimi ağlar, kimi susar, yani annelik zor. neden zor, çünkü sorunlara hemen çözüm arıyoruz, ama bazı şeyler için sabredip beklemek gerekiyor, ve kabullenmek.

Acelya A ozge_ilkheyecan imom latteyi doktor mu verdi kızlar? Bana sadece demir ve d vitamini verdi, bu şekilde multivitamin değil. Bir problemim de yok yorgunluk dışında o da normaldir herhalde

Acelya A ozge_ilkheyecan imom latteyi doktor mu verdi kızlar? Bana sadece demir ve d vitamini verdi, bu şekilde multivitamin değil. Bir problemim de yok yorgunluk dışında o da normaldir herhalde
Bana da vitamin verdi omega3 içeren bir vitamin markasını hatırlamıyorum bunun dışında demir ve magnezyum verdi. Bence vitamin gerekli eczaneden de alabilirsiniz. Bebek emerken hala her şeyi bizden kullanıyor, biz kendimizden veriyoruz o yüzden takviyelere dikkat etmeliyiz. Ben de her gün içmiyorum ama aklıma geldikçe alıyorum. Bedenimizi koruyalım yıpratmayalım

Kızlar ikinci ay aşısıyla aynı gün doktor kontrolümüz de var. Aşı sabah 9da kontrol de 10da. Çocuklarda huzursuzluk yapıyor mu bu aşı acaba hemen sonra kontrole götürmek saçma mı olur

Kızlar ikinci ay aşısıyla aynı gün doktor kontrolümüz de var. Aşı sabah 9da kontrol de 10da. Çocuklarda huzursuzluk yapıyor mu bu aşı acaba hemen sonra kontrole götürmek saçma mı olur
Biz 1 de aşı olduk eve gelince uyudu ekstra bi huzursuzluk gozlemlemedim henüz

Benim bebede ateş vs de yapmadı genel olarak kendi rutinindeydi ekstra huzursuzluk görmedim aşıdan sonra uykusu gelmişti diye kolumda uyudu biz eczaneden eşimi beklerken huzursuz da olsa evde de öyle olacağı için bence saçma olmaz zaten kontrol kısa sürüyor hemen halledersiniz veya doktora sorun bir sorun olmaz derse ona göre de götürebilirsiniz

Nasilsiniz hanimlar ? Valla gunler nasil.geciyo hic anlamiyorum yapisik geziyoruz koca gün. Süt konusunu konusmussunuz bnmde sütüm azaldi gibi ağlamıyo uyuyabiliyo ama surekli emmek istiyo cuma kilosuna bakildi cok iyi almis dedi ebe ama icimden mamaua baslama fikri gecmiuo degil en azindn gunde 1 kere versem süt toplanir belki diyorum

İnşallah bizim de kolayca hallolur doktorun bşzd uggun olan başka bi gün randevusu yok bayrama kadar, aşı için de aynı şekilde başka uygun gün yok mecbur aynı zamana denk geldi. Götürelim bakalım ikisine birden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…