2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Kendimizi bi yere atmak için bile onları rahatlaştırmamız gerekiyo ya analık işte 😄
Evet aksm tam yaticm yicek biseyler istediler dedm mesai saati istiyorum bende 😂 hazirladm topladm mutfk kapandi sabah gorusmek uzere dedm kimse mutfaga girmesin 😂😂
2 de emzirdim hala uyumadi nsnxndnxn iyi mesailer
Gece bizde mesaideydik 2 den 4 e kadar oturduk esimde uyandi bebe oynattik sonra uyuttuk balkonda avel avel karpuz yedik gecenin 4 unde😂😂

5-6 cisli bez var. İdrar rengi de koyu değil. Sadece alıştığımız ağırlıkta çiş yok. Belki de fazla evhamliyim bilmiyorum😓 cumartesi günü doktor randevumuz var. Her gün kaka olurdu 4 gündür kaka da yapmayınca acaba doymuyor mu endişesi doğdu.
Bebeğinde ekstra bi huzursuzluk gözlemlemiyosan dert etme bence aç değil bu bebiş büyük ihtimalle. Her zaman aynı ağırlıkta gelmez sonuçta bez

3-4 gündür etrafla çok ilgili emerken zırt pırt memeyi bırakıp etrafı izliyor geri emiyor sonra gene bırakıyor derken doydu mu doymadı mı anlayamıyorum onla uğraşıyordum😂 Üstüne Biz bugün 2.ay aşılarınıda olduk saat 14.00 da .Bakalım umarım ateş vs olmaz

3-4 gündür etrafla çok ilgili emerken zırt pırt memeyi bırakıp etrafı izliyor geri emiyor sonra gene bırakıyor derken doydu mu doymadı mı anlayamıyorum onla uğraşıyordum😂 Üstüne Biz bugün 2.ay aşılarınıda olduk saat 14.00 da .Bakalım umarım ateş vs olmaz
Doymasa huzursuz olur, ağlar. Keyfi iyiyse doyuyordur. Bu aylarda bebekler içgüdüsel hareket ediyorlar. Midede gerilim varsa tokum sinyali alıyor. Mide boşsa zaten evi yıkıyorlar. Göğsümü açana kadar kan ter içinde kalıyorum. Etini koparmış gibi bağırıyor

İnşallah olmaz ama olursa kaç derece ve üstünde calpol vermeliyim hanımlar ?
Bizde ateş yoktu 37.7 ölçtüm. Ama mutsuz ve huysuzdu. Ağlıyordu. Ağrısı olduğunu düşünüp yarım ölçek verdim. 6 kiloya tam yarım ölçek yapıyor. 5 kiloysa şırınga ile 2 cc. 4 kiloysa 1,5 cc verebilirsiniz.

Kızlar biz de ayın 12sinde aşı olacaktık gittik aşılar gelmemişmiş. Yarın dediler hadi yarın oldu hiç gelmeyin aşı maşı yok dediler. 12sinden bu yana 12 gün geçti. Dün kafayı yedim çocuk neredeyse 3 ay olacak aşı yok. Aile hekimligini aradım bana dio ki merak etmeyin hicbi bebege ası yapmadık. Ahahha özrü kabahatinden büyük?? Ben de 184 ü aradım böyle böyle dedim başvuru yaptık başka yerde aşı olmak için. Ardından 2-3 saat sonra aile hekimligi aradı çarşamba yani yarın gelin yapalım dedi. Tesadüf mü bilmiyorum hiçbir şey anlamadım. Bebeğim 8inde 3 aylık olacak sizce aşı zamanmız geçti mi? Her türlü yaptıracagız zaten ama etkisinde azalma olur mu

Kızlar biz de ayın 12sinde aşı olacaktık gittik aşılar gelmemişmiş. Yarın dediler hadi yarın oldu hiç gelmeyin aşı maşı yok dediler. 12sinden bu yana 12 gün geçti. Dün kafayı yedim çocuk neredeyse 3 ay olacak aşı yok. Aile hekimligini aradım bana dio ki merak etmeyin hicbi bebege ası yapmadık. Ahahha özrü kabahatinden büyük?? Ben de 184 ü aradım böyle böyle dedim başvuru yaptık başka yerde aşı olmak için. Ardından 2-3 saat sonra aile hekimligi aradı çarşamba yani yarın gelin yapalım dedi. Tesadüf mü bilmiyorum hiçbir şey anlamadım. Bebeğim 8inde 3 aylık olacak sizce aşı zamanmız geçti mi? Her türlü yaptıracagız zaten ama etkisinde azalma olur mu
Bu arada bu süre zarfında özel hastaneleri aradım hiçbiri verem aşısı yapmıyor. Diğer 2sini yapıyor.

Kızlar günaydın,
54 günlük bebeğimin son 3-4 gündür cisli bezin ağırlığında azalış var ve bu süre zarfında kaka da yapmadı hiç. Ben ateslendim ve üst solunum yolu enfeksiyonu atlattım bu sebeble olabilir mi? Ne yapmam gerekir, sütüm azalmış olabilir diye düşünüyorum.
Kaç aylık bebeğin canım kaka sayısı ile genelde beslenip beslenmediği ni kontrol edilmez çiş sayısına bakılır kilo alımınıa
Eğer 3 ayı tamamladıysanızda eskisi gibi kilo almayacak artık dahabyavaş ilrleyecek sütüm az diye evham yapma doktora git konuş 🥰

Buara benimkide öyle bide konuşmamı istemiyormuş ııııh diye ses öıkarıyor konuşursam hele bağırırsam ağlıyor memeyi bırakıp😂yükselmeye başlarsa verirsin canım

2.5 aylık oğlum akşam saat 9 dan gece 3'e kadar uyumuyor. Hatta artık kucakta da durmuyor. Evde kucağımda gezmek istiyor. Uyanıklık süresi çok fazla değil mi 🥲 sizde durumlar ne
Ben planlı gittikten sonra çook abes bir durum yaşamadım uyku konusunda gün içinde uykusunu düzenli uyuyor akiam 8-9 gibi uyuyor sabah 5 ten sonra çok sık kalkıyor sadece okadar gündüz düzenli ise gecede şimdilik düzenli ama 4. Ayda ne olacağız bilemiyorım korkmuyorda değilim
Uyanıklık süreleri 1,5 saat en fazla sonra huysuzlaşmaya başlarlar 🥰

Kaç aylık bebeğin canım kaka sayısı ile genelde beslenip beslenmediği ni kontrol edilmez çiş sayısına bakılır kilo alımınıa
Eğer 3 ayı tamamladıysanızda eskisi gibi kilo almayacak artık dahabyavaş ilrleyecek sütüm az diye evham yapma doktora git konuş 🥰
Henüz 2 ayımiz dolmadı, 54 günlüğüz. Bezlerimizde çiş var ama az😑 kontrole gittiğimizde soracağım. Cevabın için teşekkür ederim🙏

Açelya sence nisanın başında doğmuş bir bebek kaç kg olmalı? Bebişleriniz kaç kilo arkadaşlar? Her bebek farklıdır ama Normal mi acaba diye karşılaştırmak istiyorum

Açelya sence nisanın başında doğmuş bir bebek kaç kg olmalı? Bebişleriniz kaç kilo arkadaşlar? Her bebek farklıdır ama Normal mi acaba diye karşılaştırmak istiyorum
Ortalama zamanında doğmuş bir bebek 6 kilo olmalı diye biliyorum

Benimki küççük bacım 3120 kg doğdu. İlk ay kilo kaybı epey oldu, son haftada kilo aldı sadece diyebilirim. 2. Ay 4100 gramı görünce sevindik yani düşün. Şimdi 3.ay kontrolü var ctsi günü. Bakam 5e çıkabildik mi

Teşekkür ederim. Normalini anormalini doktor bilir ve karar verir tabiki ancak çevremle karşılaştıramadığım için sizlere sormak istedim.
1000060847.webp
yeşil çizgi tam %50 yani ortalamayı gösteriyor. Mor obezite kırmızı da zayıflık gösteriyor. Onun dışındakiler normal diyebiliriz. Yeşil en ideal olan çizgi

Back
X