2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Hâlâ küçüğün kizarikliklariyla ugraisyorum bide kasiniyo galibs eli surekli boynunda 😭 cok uzuluyorm ya biseyde yemiyorm ne dokunuyo diye kontrol etmek icin ama bulamadim bi türlü

Ayy okul tatil oldu ortalik karisti bizim evde 😂 esimde evdeydi kac gundur hastaydi perisan oldm bugün evimi temizledm buyugu kurs goturdm geldm yemekti oydu buydu aksam oldu daha simdi caylarini cerezlerini verdm balkona attm kendimi
Kendimizi bi yere atmak için bile onları rahatlaştırmamız gerekiyo ya analık işte 😄

Hafta sonu aşırı hızlı geçiyo valla temizlikti, anne baba torun görecekti vs derken

Benim bebegim hala 3 saatte bir uyaniyor ya sizde de böyle mi gece boyu uyuyanlar varmış galiba, simdi neyse de işe başlayinca da böyle devam ederse sıkıntı 😅 Mesela 8.30 gibi uyuttum şimdi 11.30 12 gbi uyanacak sonra 3 te sonra 5bucuk-6

Hafta sonu aşırı hızlı geçiyo valla temizlikti, anne baba torun görecekti vs derken

Benim bebegim hala 3 saatte bir uyaniyor ya sizde de böyle mi gece boyu uyuyanlar varmış galiba, simdi neyse de işe başlayinca da böyle devam ederse sıkıntı 😅 Mesela 8.30 gibi uyuttum şimdi 11.30 12 gbi uyanacak sonra 3 te sonra 5bucuk-6
Bizde de aynı şekilde. Sadece ilk uykusu daha uzun oluyor 8-8.30 gibi uyuyor 1-2 gibi uyanıyor sonra 4 ve 7 civarlarında kalkıyor 😂 ben şu an şükür modundayım daha sık kalkıyordu uykuları uzadı biraz da olsa

2.5 aylık oğlum akşam saat 9 dan gece 3'e kadar uyumuyor. Hatta artık kucakta da durmuyor. Evde kucağımda gezmek istiyor. Uyanıklık süresi çok fazla değil mi 🥲 sizde durumlar ne

Bizde de 3 saatte bir kesin ayakta :) 12 de emzirmistim, 2.45 de yine uyandı ve emzirdim yeni uyuttum. 5.30 sonrası uyanir. Zorla geri uyursa ve sürekli kıpırdandıkça sallarsan 9 civarı net uyanir.

2.5 aylık oğlum akşam saat 9 dan gece 3'e kadar uyumuyor. Hatta artık kucakta da durmuyor. Evde kucağımda gezmek istiyor. Uyanıklık süresi çok fazla değil mi 🥲 sizde durumlar ne
Gündüz uykuları nasıl? Bizim kız gündüz hiç uyumuyor, uyusa da tilki uykusu cit çıkınca uyaniyor

Gündüz uykuları nasıl? Bizim kız gündüz hiç uyumuyor, uyusa da tilki uykusu cit çıkınca uyaniyor
Öğlen 1 e kadar 2 kere kalkıyor. Ama o saate kadar uyuduğumuz için ev işleri yetişmiyor. Hem de uykunun en verimli saatleri de uyanık geçiyor. Dinlenememiş uyanıyorum

Kızlar günaydın,
54 günlük bebeğimin son 3-4 gündür cisli bezin ağırlığında azalış var ve bu süre zarfında kaka da yapmadı hiç. Ben ateslendim ve üst solunum yolu enfeksiyonu atlattım bu sebeble olabilir mi? Ne yapmam gerekir, sütüm azalmış olabilir diye düşünüyorum.

Aynı saat aralıklarında uyanıyo benimki de. Gece boyu uyuduğu bi gün görmedim henüz

Kızlar günaydın,
54 günlük bebeğimin son 3-4 gündür cisli bezin ağırlığında azalış var ve bu süre zarfında kaka da yapmadı hiç. Ben ateslendim ve üst solunum yolu enfeksiyonu atlattım bu sebeble olabilir mi? Ne yapmam gerekir, sütüm azalmış olabilir diye düşünüyorum.
Kaç tane çişli bezi çıkıyor bi de çişleri ne renk koyuluk var mı gözüne çarpan veya turunculuk vs

Ben manuel ana kucagini salliyorum asagi yukari sallanmasini seviyor gunduz sadece oyle uyuyo. Orda da bırakmayi sevmiyorum kafasi yana düşüyor ama napiyim 🫠
Uzun uyuyor mu peki? benimki hamakta en fazla 20 dakika uyuyor derin uykuya geçmiyor bir türlü. memede uyuyor çekince uyanıyor nasıl uyutacağımı şaşırdım 🥹

Uzun uyuyor mu peki? benimki hamakta en fazla 20 dakika uyuyor derin uykuya geçmiyor bir türlü. memede uyuyor çekince uyanıyor nasıl uyutacağımı şaşırdım 🥹
Yarim saat uyuyo genelde, nadiren biraz geciyor ama onceden hic uyumuyodu gunduz, yarim saat bana iyi geliyo o yuzden 😁

Bizde de aynı şekilde. Sadece ilk uykusu daha uzun oluyor 8-8.30 gibi uyuyor 1-2 gibi uyanıyor sonra 4 ve 7 civarlarında kalkıyor 😂 ben şu an şükür modundayım daha sık kalkıyordu uykuları uzadı biraz da olsa
Bizde de durum aynı ilk uyku 6saat sonrakıler 3.. yine çok yorucu🙈 ozelıkle sabah çok zorlanıyorum..

Kaç tane çişli bezi çıkıyor bi de çişleri ne renk koyuluk var mı gözüne çarpan veya turunculuk vs
5-6 cisli bez var. İdrar rengi de koyu değil. Sadece alıştığımız ağırlıkta çiş yok. Belki de fazla evhamliyim bilmiyorum😓 cumartesi günü doktor randevumuz var. Her gün kaka olurdu 4 gündür kaka da yapmayınca acaba doymuyor mu endişesi doğdu.

Back
X