- 4 Ocak 2020
- 2.672
- 7.074
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendimizi bi yere atmak için bile onları rahatlaştırmamız gerekiyo ya analık işteAyy okul tatil oldu ortalik karisti bizim evdeesimde evdeydi kac gundur hastaydi perisan oldm bugün evimi temizledm buyugu kurs goturdm geldm yemekti oydu buydu aksam oldu daha simdi caylarini cerezlerini verdm balkona attm kendimi
Bizde de aynı şekilde. Sadece ilk uykusu daha uzun oluyor 8-8.30 gibi uyuyor 1-2 gibi uyanıyor sonra 4 ve 7 civarlarında kalkıyorHafta sonu aşırı hızlı geçiyo valla temizlikti, anne baba torun görecekti vs derken
Benim bebegim hala 3 saatte bir uyaniyor ya sizde de böyle mi gece boyu uyuyanlar varmış galiba, simdi neyse de işe başlayinca da böyle devam ederse sıkıntıMesela 8.30 gibi uyuttum şimdi 11.30 12 gbi uyanacak sonra 3 te sonra 5bucuk-6
Bizde de 3 saatte bir kesin ayakta :) 12 de emzirmistim, 2.45 de yine uyandı ve emzirdim yeni uyuttum. 5.30 sonrası uyanir. Zorla geri uyursa ve sürekli kıpırdandıkça sallarsan 9 civarı net uyanir.Hafta sonu aşırı hızlı geçiyo valla temizlikti, anne baba torun görecekti vs derken
Benim bebegim hala 3 saatte bir uyaniyor ya sizde de böyle mi gece boyu uyuyanlar varmış galiba, simdi neyse de işe başlayinca da böyle devam ederse sıkıntıMesela 8.30 gibi uyuttum şimdi 11.30 12 gbi uyanacak sonra 3 te sonra 5bucuk-6
Gündüz uykuları nasıl? Bizim kız gündüz hiç uyumuyor, uyusa da tilki uykusu cit çıkınca uyaniyor2.5 aylık oğlum akşam saat 9 dan gece 3'e kadar uyumuyor. Hatta artık kucakta da durmuyor. Evde kucağımda gezmek istiyor. Uyanıklık süresi çok fazla değil misizde durumlar ne
Öğlen 1 e kadar 2 kere kalkıyor. Ama o saate kadar uyuduğumuz için ev işleri yetişmiyor. Hem de uykunun en verimli saatleri de uyanık geçiyor. Dinlenememiş uyanıyorumGündüz uykuları nasıl? Bizim kız gündüz hiç uyumuyor, uyusa da tilki uykusu cit çıkınca uyaniyor
2 de emzirdim hala uyumadi nsnxndnxn iyi mesailer
Ben manuel ana kucagini salliyorum asagi yukari sallanmasini seviyor gunduz sadece oyle uyuyo. Orda da bırakmayi sevmiyorum kafasi yana düşüyor ama napiyimGünaydın gündüz nasıl uyutuyorsunuz yahamakta sallıyorum ama artık onda bile direniyor uykuya
![]()
Aynı saat aralıklarında uyanıyo benimki de. Gece boyu uyuduğu bi gün görmedim henüzHafta sonu aşırı hızlı geçiyo valla temizlikti, anne baba torun görecekti vs derken
Kaç tane çişli bezi çıkıyor bi de çişleri ne renk koyuluk var mı gözüne çarpan veya turunculuk vsKızlar günaydın,
54 günlük bebeğimin son 3-4 gündür cisli bezin ağırlığında azalış var ve bu süre zarfında kaka da yapmadı hiç. Ben ateslendim ve üst solunum yolu enfeksiyonu atlattım bu sebeble olabilir mi? Ne yapmam gerekir, sütüm azalmış olabilir diye düşünüyorum.
Uzun uyuyor mu peki? benimki hamakta en fazla 20 dakika uyuyor derin uykuya geçmiyor bir türlü. memede uyuyor çekince uyanıyor nasıl uyutacağımı şaşırdımBen manuel ana kucagini salliyorum asagi yukari sallanmasini seviyor gunduz sadece oyle uyuyo. Orda da bırakmayi sevmiyorum kafasi yana düşüyor ama napiyim![]()
Yarim saat uyuyo genelde, nadiren biraz geciyor ama onceden hic uyumuyodu gunduz, yarim saat bana iyi geliyo o yuzdenUzun uyuyor mu peki? benimki hamakta en fazla 20 dakika uyuyor derin uykuya geçmiyor bir türlü. memede uyuyor çekince uyanıyor nasıl uyutacağımı şaşırdım![]()
Bizde de durum aynı ilk uyku 6saat sonrakıler 3.. yine çok yorucuBizde de aynı şekilde. Sadece ilk uykusu daha uzun oluyor 8-8.30 gibi uyuyor 1-2 gibi uyanıyor sonra 4 ve 7 civarlarında kalkıyorben şu an şükür modundayım daha sık kalkıyordu uykuları uzadı biraz da olsa
5-6 cisli bez var. İdrar rengi de koyu değil. Sadece alıştığımız ağırlıkta çiş yok. Belki de fazla evhamliyim bilmiyorumKaç tane çişli bezi çıkıyor bi de çişleri ne renk koyuluk var mı gözüne çarpan veya turunculuk vs
Bende manuel ana kucağında uyutuyorum. Besige yatırdığım an gözler fal taşı gibi açılıyorYarim saat uyuyo genelde, nadiren biraz geciyor ama onceden hic uyumuyodu gunduz, yarim saat bana iyi geliyo o yuzden![]()