2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Meme reddi sonrası sütüm azaldı gibi hissediyorum ne yapmalı yaşayan var mı 😞
Benim 20 gündür falan reddediyor bebeğim memeyi hiç emmiyordu memede ağlıyordu sürekli keşke sağım yapsaydım ama illaki alır ümidi ile hep denedim almadı memeyi zaten anne sütü ve mama beraber veriyordum mama verdim o ara memeyi reddettigi için sonra sağım yapmayı denedim ve şaşırtıcı 30 ml süt geldi toplamda inanmadım 3 saat aralıklarla gunlerdir sağım yapıyorum ama kesilmek üzere malesef üstüne bir de adet oldum emziremedigim için ne yapsam sütüm geri artmıyor. Eğer meme reddi varsa mutlaka sağım yapın sütünüz kesilmesin 🥺

Gozle gorulmese bile gizli kan diye bir sey var mikroskobik olarak hep oluyormus sanirim...

Ben sut ve sut urunleri, yumurta içeren her sey, dana ve tavuk eti yemiyorum. 1 ay boyle beslendikten sonra doktorun yonlendirmesiyle diyeti açacakmisiz.

Sadece anne sütü aliyor, alerjik bebekler icin ozel mamalar varmis mama alsaydi onlardan yazacaktik dedi. Siz yedikce bagirsaklarinda tahris oluyor ve mama da sut bazli maddelerden uretildigi icin o da ayni şekilde.

Geciktirmeden gitmek lazim boyle bebeklerde rota asisinin zamanini bile degistirebiliyoruz siddetine gore dedi, onceki doktorumuz cok bilgi vermiyordu onun yüzünden yarim yamalak bi diyet yaptim ve bagirsaklari tahris olmaya devam etti maalesef bu doktor alerji konusunda daha bilgili aksam aglamalari gecti bebeğimin ama kan arada gozukuyor duzelmesi 2 hafta surecekmis
Biz mama ve meme olarak ilerliyoruz yani ben bir bardak süte sebep veriyorum ama mama da dediğin gibi alerjik bebekler için olanlardan değil. İlk oğlumda da alerji vardı. Onda seyir daha farklıydı. Yani ben tamam dikkat edeyim ama mama faktörü var. Offf yazlığa geldim doktoruma ulaşmam zor. Burada imkanlar kısıtlı. İşinin ehline denk gelmek çok önemli. Doktorunuz ne güzel yönlendirmiş sizi . İçime Kurt düştü.. Yaaa bugün biraz mamayı azalttım beni daha çok emsin diye bu sefer idrarında tekrar leke geldi sıvı alımı az diye
Gerçekten yoruluyorum kendi kendimi yiyorum bu bebeye bakamıyor muyum kafamda bugün kurdum da kurdum

Benim 20 gündür falan reddediyor bebeğim memeyi hiç emmiyordu memede ağlıyordu sürekli keşke sağım yapsaydım ama illaki alır ümidi ile hep denedim almadı memeyi zaten anne sütü ve mama beraber veriyordum mama verdim o ara memeyi reddettigi için sonra sağım yapmayı denedim ve şaşırtıcı 30 ml süt geldi toplamda inanmadım 3 saat aralıklarla gunlerdir sağım yapıyorum ama kesilmek üzere malesef üstüne bir de adet oldum emziremedigim için ne yapsam sütüm geri artmıyor. Eğer meme reddi varsa mutlaka sağım yapın sütünüz kesilmesin 🥺
Çok üzülüyorum her gün üstüm başım ıslanırdı sütten şimdi göğüslerim dolu bile gelmiyor arada emiyor uykuluyken ama yeterli olmuyor sanırım sütün artması için. Bestlak ve promalta başladım ben de tekrar. Yarın sağmayı deneyeceğim teşekkür ederim tavsiye için 🌸

50 gun oldu dogm yapali kanamam devam ediyor diye dr gittim.bebegin eşinden parca kalmis bu boyle devamli kanatir alinmasi lazim dedi.kürtaj gibi bir islem dedi. Cokmu agrili oluyor dedim.biraz olur tabi ama oyle cok dayaniomicak gibi degil dedi.yarin gel dedi. Korkuyorum cok.basina gelen duyan bilen varmi bu durumu

Çok üzülüyorum her gün üstüm başım ıslanırdı sütten şimdi göğüslerim dolu bile gelmiyor arada emiyor uykuluyken ama yeterli olmuyor sanırım sütün artması için. Bestlak ve promalta başladım ben de tekrar. Yarın sağmayı deneyeceğim teşekkür ederim tavsiye için 🌸
üzülmeyin, sağım tabii ki iyidir, meme olgunlaşması dedikleridir sizinki inşallah, azalıyor diye düşünmeyin.

Anneler günaydın,

mochi manuel pompa kullanan var mı? 500TL civarı olandan bahsediyorum. Gece emmediği zaman kullanayım diye almak istiyorum. Fiyat performans ürünü bir şey olsun, pahalı olmasın istiyorum, normalde pompa kullanmıyordum.

50 gun oldu dogm yapali kanamam devam ediyor diye dr gittim.bebegin eşinden parca kalmis bu boyle devamli kanatir alinmasi lazim dedi.kürtaj gibi bir islem dedi. Cokmu agrili oluyor dedim.biraz olur tabi ama oyle cok dayaniomicak gibi degil dedi.yarin gel dedi. Korkuyorum cok.basina gelen duyan bilen varmi bu durumu
geçmiş olsun, başıma gelmedi ama evet alınması lazım olduğunu biliyorum, hiç korkmayın, olup bitecek diye gidin, bir şey olmaz kafanızda şartlandırırsanız kendinizi.

Anneler günaydın,

mochi manuel pompa kullanan var mı? 500TL civarı olandan bahsediyorum. Gece emmediği zaman kullanayım diye almak istiyorum. Fiyat performans ürünü bir şey olsun, pahalı olmasın istiyorum, normalde pompa kullanmıyordum.
Canım Ben ondan aldım şöyle bir deneyimim var çok bir sütüm olmadığı için böyle akan bir memeden emzirirken diğerinden Akan bir süt olmadığı için çok bir şey ben de çıkmıyor ama maşallah sütün vardır emzirirken Diğer taraftan akıyordur memenin ucuna takıyorsun güzel süt topluyor Ayrıca ben de Philips'in manuel pompası var ondan memnunum

Çok geçmiş olsun yani Keşke böyle bir şey olmasaydı kendinizi lütfen rahatlatmaya çalışın Ben kürtajı anestezili olmuştum O yüzden anestezi olmadan kürtajı bilemiyorum. Bir danışın Hani bir anestezi durumu mümkün mü diye doktorunuza sorun

c
Canım Ben ondan aldım şöyle bir deneyimim var çok bir sütüm olmadığı için böyle akan bir memeden emzirirken diğerinden Akan bir süt olmadığı için çok bir şey ben de çıkmıyor ama maşallah sütün vardır emzirirken Diğer taraftan akıyordur memenin ucuna takıyorsun güzel süt topluyor Ayrıca ben de Philips'in manuel pompası var ondan memnunum
canım teşekkür ederim, bir bakayım philipse de

Anneler günaydın,

mochi manuel pompa kullanan var mı? 500TL civarı olandan bahsediyorum. Gece emmediği zaman kullanayım diye almak istiyorum. Fiyat performans ürünü bir şey olsun, pahalı olmasın istiyorum, normalde pompa kulkullanmıyordum
Ben kullanıyorum çok memnunum. Elektrikli pompa kadar olmasa da epey süt topluyor.

Doktorlar bir tam gün sağıp tam miktarı görmek istiyor sonra 1 hafta 10 gün sonra tekrar tam gün sağıp değişime bakıyor geçen cuma denedim 660 çıktı mesela cumartesi yine tam sağım yapıcam
Günlük ihtiyaç 3 aylık bebek için 30x24 saat
4 ay için 40x 24 saat bunun eksiğini mama ile tamamlamak yeterli imiş ama ben kilo alsın diye mamayı bir tık fazla veriyorum çünkü 3 aylık 5 kilo idi

Anneler günaydın,

bence dolaptan uygun ikinci el elektrikli alın manuel iyi ama zor

Ben de bestlak a yeniden basladim kesinlikle ise yariyor bu damla. Bir de tahin avokado ve kuruyemis yemeye calisiyorum sanki artirdilar biraz

Doktorlar bir tam gün sağıp tam miktarı görmek istiyor sonra 1 hafta 10 gün sonra tekrar tam gün sağıp değişime bakıyor geçen cuma denedim 660 çıktı mesela cumartesi yine tam sağım yapıcam
Günlük ihtiyaç 3 aylık bebek için 30x24 saat
4 ay için 40x 24 saat bunun eksiğini mama ile tamamlamak yeterli imiş ama ben kilo alsın diye mamayı bir tık fazla veriyorum çünkü 3 aylık 5 kilo idi
Bu sağımı 2 saat arayla mı yaptınız ve meme tamamen boşalıncaya kadar değil mi

Back
X