- 19 Mayıs 2015
- 1.837
- 3.274
- 333
- 39
Olur tabiBunu bende yapayım o halde. Geceden başlasam 12 den olur değil mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur tabiBunu bende yapayım o halde. Geceden başlasam 12 den olur değil mi
Süt tableti mi? Göbek kalabilir normal bence ilk kızımda emzircem diye hamilelik kilomun üstüne çıkıp emzirememiştim deBugün günlerden sonra markete çıktım büyük oğlumla bir hanım vardı kucağında bebesi. Ay dedim maşallah bebeğiniz ne kadarlık.. 7 aylık dedi çok güzel bir bebekti oda bana hemen sizin doğuma ne kadar var dedieyvahlar olsun bana..
Bende 3 aylık olan bir bebişim var dedim ve hemen peşine süt durumunu sordum. Allahım ben normal olmak istiyorum. Danışman ile de görüşüyorum ama kullandığım tabletin bir etkisi yok gibi bu günlerde.. Offf çok yoruldum böyle olmaktan.
Evet, motis tablet yan etkisi prolaktin sagılanmasını arttırıyor buda süt yapıyor.Süt tableti mi? Göbek kalabilir normal bence ilk kızımda emzircem diye hamilelik kilomun üstüne çıkıp emzirememiştim de
Ben 108 kiloya varınca tüp mide oldum 4 sene önceEvet, motis tablet yan etkisi prolaktin sagılanmasını arttırıyor buda süt yapıyor.
90 kiloya hiçbirşey kalmadı nerdeyse ve dediğin gibi çok emek veriyorum ugraşıyorum. Bir rahat olamıyorum
Bu kiloya ilk defa geliyorum ilk doğumum da böyle değildim. Yaş, metabolizma, hareketsizlik, tiroid, insülin direnci herbiri etken e birde yiyorum ne yalan diyim.Ben 108 kiloya varınca tüp mide oldum 4 sene önce
Ben önceden niye olmadım diye kızıyorum kurallara uyunca zor değil 52 e düşmüştüm ama bilinçli olarak 61-62 e çıktım çok azdı 172 boya 52Bu kiloya ilk defa geliyorum ilk doğumum da böyle değildim. Yaş, metabolizma, hareketsizlik, tiroid, insülin direnci herbiri etken e birde yiyorum ne yalan diyim.
İyi cesaret vallahi tüp mide ameliyatını olan arkadaşlarım var çok tedirgin oluyorum ameliyat süreci ve sonrasından. Tebrik ediyorum seni. Bilemedim ben nasıl zayıflarım hele bir göbek var ki... Utanıyorum kendimden.
ben de emzirme döneminde onu da yiyim bunu da diye kilo alıyorum, doğum sonrası kilom yok gibiydi, şimdi de kilom varmış umrumda değil, şu 9 10 ay önemli, o zamana kadar devam böyle...Bugün günlerden sonra markete çıktım büyük oğlumla bir hanım vardı kucağında bebesi. Ay dedim maşallah bebeğiniz ne kadarlık.. 7 aylık dedi çok güzel bir bebekti oda bana hemen sizin doğuma ne kadar var dedieyvahlar olsun bana..
Bende 3 aylık olan bir bebişim var dedim ve hemen peşine süt durumunu sordum. Allahım ben normal olmak istiyorum. Danışman ile de görüşüyorum ama kullandığım tabletin bir etkisi yok gibi bu günlerde.. Offf çok yoruldum böyle olmaktan.
Ben önceden niye olmadım diye kızıyorum kurallara uyunca zor değil 52 e düşmüştüm ama bilinçli olarak 61-62 e çıktım çok azdı 172 boya 52
Demek istediğim kiloya vs çare var önemli olan bebek. Mide balonu var botoksu var diyet var pilates var takma
Doğru diyorsunuz. Tabii ki bebek önemli onun için böyle yapıyorum vallahi. Ahh ahhh...ben de emzirme döneminde onu da yiyim bunu da diye kilo alıyorum, doğum sonrası kilom yok gibiydi, şimdi de kilom varmış umrumda değil, şu 9 10 ay önemli, o zamana kadar devam böyle...
Öyle deme canım istersek herşeyi başarırız biz şu bebekleri de biraz büyütelim kilo genelimizin sorunu şuan bebişlerin zor dönemi biraz diş sıkarsak sonra kendimize zaman ayırcaz inşallah sen de biraz diyetle dikkat ederek verirsin canımBu kiloya ilk defa geliyorum ilk doğumum da böyle değildim. Yaş, metabolizma, hareketsizlik, tiroid, insülin direnci herbiri etken e birde yiyorum ne yalan diyim.
İyi cesaret vallahi tüp mide ameliyatını olan arkadaşlarım var çok tedirgin oluyorum ameliyat süreci ve sonrasından. Tebrik ediyorum seni. Bilemedim ben nasıl zayıflarım hele bir göbek var ki... Utanıyorum kendimden.
Kız vallahi bir büyütelim senle de görüşelim bir çay kahve içelim bu bebeleri büyüttük diyeÖyle deme canım istersek herşeyi başarırız biz şu bebekleri de biraz büyütelim kilo genelimizin sorunu şuan bebişlerin zor dönemi biraz diş sıkarsak sonra kendimize zaman ayırcaz inşallah sen de biraz diyetle dikkat ederek verirsin canım
Ahhh canımsın inşallah be vallahiKız vallahi bir büyütelim senle de görüşelim bir çay kahve içelim bu bebeleri büyüttük diye![]()
Doktor lacmix, yulaf lapası promalt dedi ben bestlak da kullanıyordum bırakmıştım yine başladım bilmiyorum fayda edecek mi cumartesi tam gün sağım yapınca yazarımKızlar sizce süt arttırma için bestlak mı laktamax mı benimde stresten sütüm azaldı gibime geliyor mama + meme gidiyoruz ama 5 saatte anca doluyor göğüsler
Göğüsler 5 saatte doluyorsa sorun yok 2,5 saatte bir sap bir sol ver zaten 5 saatte sıra geliyor her memeyeKızlar sizce süt arttırma için bestlak mı laktamax mı benimde stresten sütüm azaldı gibime geliyor mama + meme gidiyoruz ama 5 saatte anca doluyor göğüsler
Hadi bakalım sözümüz olsun keyif yapalım bir gün,Ahhh canımsın inşallah be vallahi![]()
MerhabaDoktor lacmix, yulaf lapası promalt dedi ben bestlak da kullanıyordum bırakmıştım yine başladım bilmiyorum fayda edecek mi cumartesi tam gün sağım yapınca yazarım
Evet de benim cocuk deliriyo memeden geriye atıyor kendini lıkır lıkır içemeyince çok bi kilo yok da obur sanırım birazGöğüsler 5 saatte doluyorsa sorun yok 2,5 saatte bir sap bir sol ver zaten 5 saatte sıra geliyor her memeye
Bekliyorumm teşekkürlerDoktor lacmix, yulaf lapası promalt dedi ben bestlak da kullanıyordum bırakmıştım yine başladım bilmiyorum fayda edecek mi cumartesi tam gün sağım yapınca yazarım
Geldim geldim iyiyim valla aynı