2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    147
Bizim kontrolümüze daha var. Beni de bilgilendirir misin 😔
Bugün kontrole gittik canım. İdrar rengi koyu diye idrar tahlili yapıldı çok şükür temiz çıktı. Sıcaklardan dedi doktorumuz bol bol emzir dedi. Kilo alımı persentiline uygun olduğu için bir sıkıntı yok dedi. 1 haftadır bizde meme reddi gibi bişey de vardı ama bugün eski haline döndü şükürler olsun🧿 Emmek istemediği zaman sağıp biberonla verdim ben sen de öyle dene istersen ama yavaş akışlı olsun ve biberonu yere paralel tut emdirirken.

Kızlar bebeğim hala uyumadı kaç saattir savaş veriyoruz ama inadı inat aglama krizlerine geliyor sallayınca ya da memeye gelince allam 2haftaya 5 aylık olcak bu cocuk hala atak mı bu ya cidden oturup aglıcam simdi

Birde uygulama çıkarmışlar ordan ücretsiz soru da sorabiliyoruz, yuklemedim ama instagram hikayelerinde gördüm. Soru yanıtı tatmin ederse ona göre danışmanlık alırsınız. Birde ek gıda zamanı kaşıktan dolayı sorun yaşayacağını düşünüyorsanız önüne koyun avuçlayarak yesin. O şekilde deneyip sonra kaşığa geçersiniz. Oğluşunuz şu beslenme işini çözse de hep beraber rahatlasak ☹️
Bende şimdi gördüm uygulamayı instagramdan .indirip bakayım bi . Ah çok teşekkür ederim çokkk sağol inşallah buraya herşey geçti gitti biranda dizeldi yazmamı nasip etsin allahım 🙏

11:45-12:50 arasında 5 defa uyanarak uyudu o saatten beri de uyumuyor aşırı huysuz bugün bir şeyler oldu iyice ayakta sallamayı bile denedim yok olmuyor uyumuyor memede uyur normalde memeyi itip elini ya da benim kolumu emiyor🤦🏻‍♀️ var mı baska böyle olan
Gündüz uykulari bizimde bitti 2 kere uyuyo anca o da cok uykusu geldigi icin onun harici hep ilgi bekliyo. Ben yere oetu serip ustune birakiyorum kucaga alistirmadim ama artik oyle de durmuyo

İlk oglumu hic yere birakmadim yasina yakin emeklemeye baslamisti bunu da hep yerlerde yuvarladim galiba erken emeklicek 😂 gelen giden cocugu yerde birakma abisi bisey yapar fln diyo ama bazen bakiyorum öyle güzel oynuyorlar ki 🫠 onlar beraber yatarken bende yemegimi islerimi hallediyorum rabbim saglik versin evlatlarimiza ❤️ birlikte anilari olsun büyük oglum 7 yaşında sorumluluk almak istiyo ama ben sanki ona is yikiyorum gibi vicdan azabi cekip yaptirmiyorum bu sefer de küsüyo 😂 gecen geldi anne ayagimda salliyaym mi uyusun diyo😁

Gündüz uykulari bizimde bitti 2 kere uyuyo anca o da cok uykusu geldigi icin onun harici hep ilgi bekliyo. Ben yere oetu serip ustune birakiyorum kucaga alistirmadim ama artik oyle de durmuyo
Bizim bu gece de zordu hep bi sesler çıkardı uyandı çok sık ve normalde ağlamaz uyanınca ama ağladı. Atak mı diş mi emin olamadım ptesi doktor kontrolümüz var bakalım
İlk oglumu hic yere birakmadim yasina yakin emeklemeye baslamisti bunu da hep yerlerde yuvarladim galiba erken emeklicek 😂 gelen giden cocugu yerde birakma abisi bisey yapar fln diyo ama bazen bakiyorum öyle güzel oynuyorlar ki 🫠 onlar beraber yatarken bende yemegimi islerimi hallediyorum rabbim saglik versin evlatlarimiza ❤️ birlikte anilari olsun büyük oglum 7 yaşında sorumluluk almak istiyo ama ben sanki ona is yikiyorum gibi vicdan azabi cekip yaptirmiyorum bu sefer de küsüyo 😂 gecen geldi anne ayagimda salliyaym mi uyusun diyo😁
Oyy ne tatlı maşallah onlara🧿 Böyle şeyler okuyunca her şeye rağmen 2.ye bi yükseliyorum🤣

Kızlar bebeğim hala uyumadı kaç saattir savaş veriyoruz ama inadı inat aglama krizlerine geliyor sallayınca ya da memeye gelince allam 2haftaya 5 aylık olcak bu cocuk hala atak mı bu ya cidden oturup aglıcam simdi
Bu atak çok uzunmuş maalesef ya ortalama 5 hafta diyor 3.ayın sonundan başlayıp. Sizin az kalmış en zorunu atlatacaksınız insallah, darısı biz yeni baslayanların basına 🙏🏻

Kızlar ya oğlum zaten çok az besleniyor ve dünden beri gece de uyanmıyor gündüz de çok uzun uyuyor dedim acaba şekeri mi düşüyor ya baygın gibi uykuda bile ağzını açmıyor açamıyor mu bilmiyorum of allahım sen şifa ver bize keşke sabahlara kadar uyumasaydım ama besleyebilseydim güzelce yeseydi ah ah
Siz elinizden geleni fazla fazla yapıyorsunuz kendinizi hiç suçlu hissetmeyin, bu da böyle bir dönem maalesef ve sizi çok iyi anlıyorum. Benimki de alıyor ama asla eskisi gibi iştahla değil hala bir şekilde kandırıp veriyorum ve mesela bugün 75 cc anca içti, bu ay da düzgün kilo alamadı bence ptesi görücez. İnsan hep denemedigim bir sey kaldı mı diye düsünüyor ben bu kadar ay sonra emzirme danısmanlıgı bile aldım bari sütüm artsın diye ama nafile olmayınca olmuyor. İnsallah bikac aya unutucaz bile bu günleri🙏🏻

Bizim bu gece de zordu hep bi sesler çıkardı uyandı çok sık ve normalde ağlamaz uyanınca ama ağladı. Atak mı diş mi emin olamadım ptesi doktor kontrolümüz var bakalım

Oyy ne tatlı maşallah onlara🧿 Böyle şeyler okuyunca her şeye rağmen 2.ye bi yükseliyorum🤣
Diş icin daha erken sanki ama belli de olmaz damaklari kontrol ediyo musunuz illa bi degisiklik belirti olur. Ben uyku saatini 8 den 9 a aldim biraz da olsa faydasi oldu

2. Cocuk ben asla dusunmezdim ama simdi iyiki diyorum❤️ abimiz büyük ama huy degisikligi kiskanclik oldu yinede iyi idare ediyorum bence 😂

Kizlar ben pazartesi kadin doguma gittim Kordon baglatmayi sormak icin hemde kontrole 1 yil sonra yapalim hastanede 1 gecr yatman gerekicek narkoz alcaksin emziriyosun bebeğin küçük dedi dogum kontrol hapi verdi spirali önerdi istemedim kansizlik yapiyo diye. Hapa basladim bitkisel sute gecmeyenden verdi artik 1 sene kullancam mecbur

Siz elinizden geleni fazla fazla yapıyorsunuz kendinizi hiç suçlu hissetmeyin, bu da böyle bir dönem maalesef ve sizi çok iyi anlıyorum. Benimki de alıyor ama asla eskisi gibi iştahla değil hala bir şekilde kandırıp veriyorum ve mesela bugün 75 cc anca içti, bu ay da düzgün kilo alamadı bence ptesi görücez. İnsan hep denemedigim bir sey kaldı mı diye düsünüyor ben bu kadar ay sonra emzirme danısmanlıgı bile aldım bari sütüm artsın diye ama nafile olmayınca olmuyor. İnsallah bikac aya unutucaz bile bu günleri🙏🏻
Evet elbet geçecek inşallah unutcaz ama aşırı zor gerçekten bitik durumdayım yine de bin şükür sağlıklı çocuğum diyorum hep gerçekten tüm çocuklar güzel beslensin gerisi uykusuzluk zaman zaman huzursuzluklar hepsi geçer

Diş icin daha erken sanki ama belli de olmaz damaklari kontrol ediyo musunuz illa bi degisiklik belirti olur. Ben uyku saatini 8 den 9 a aldim biraz da olsa faydasi oldu

2. Cocuk ben asla dusunmezdim ama simdi iyiki diyorum❤️ abimiz büyük ama huy degisikligi kiskanclik oldu yinede iyi idare ediyorum bence 😂
Bakıyorum ama anlamıyorum ya:( ne olur ne olmaz diş kaşıyıcı tuttum bu sabah bi hoşuna gitti ara ara onu yapıyorum bugün, ptesi doktor tam söyler.
Kıskanclık kac yasında olursa olsun ister istemez oluyor. Halamın kızı 10 yasındaylen kardesi olmustu yine kız, halam büyük kızdan kalma kıyafetleri giydirince büyük hepsini makasla kesmisti tabii yıllar öncesi sonra cok iyi bi abla oldu ama basta alısması zordu😂
Kizlar ben pazartesi kadin doguma gittim Kordon baglatmayi sormak icin hemde kontrole 1 yil sonra yapalim hastanede 1 gecr yatman gerekicek narkoz alcaksin emziriyosun bebeğin küçük dedi dogum kontrol hapi verdi spirali önerdi istemedim kansizlik yapiyo diye. Hapa basladim bitkisel sute gecmeyenden verdi artik 1 sene kullancam mecbur
Bana da hap önermisti doktor aslında yani spiral önerdi de ben istemeyince hap yazdı her gün kullanılan bir sey muhtemelen aynıdır

Kızım yarın tam 4 aylık oluyor ama aşılar için aile hekimliği aramadı ben yazdım ona da dönüs olmadı. Yaptıran oldu mu cok etkiledi mi? 2.ay asıları ates yapmıstı o yüzden biraz korkuyorum:(

Kızım yarın tam 4 aylık oluyor ama aşılar için aile hekimliği aramadı ben yazdım ona da dönüs olmadı. Yaptıran oldu mu cok etkiledi mi? 2.ay asıları ates yapmıstı o yüzden biraz korkuyorum:(
Ben yaptırdım. 37.5 oldu en fazla. Bir arkadaşınki 38.3'e çıktı. Sıkı takip etmek lazım. 2. Ay aşılarıyla aynı ama farklı tepkiler verebiliyorlar.

Ben yaptırdım. 37.5 oldu en fazla. Bir arkadaşınki 38.3'e çıktı. Sıkı takip etmek lazım. 2. Ay aşılarıyla aynı ama farklı tepkiler verebiliyorlar.
İnşallah bizim de daha rahat olur. Aile hekimliğinden de ptesi de ses çıkmazsa bir gideyim diyorum inşalah boşuna gitmiş olmam

Bu atak çok uzunmuş maalesef ya ortalama 5 hafta diyor 3.ayın sonundan başlayıp. Sizin az kalmış en zorunu atlatacaksınız insallah, darısı biz yeni baslayanların basına 🙏🏻
Evet bun 4.ay benim miniğin içindeki canavar çıktı benim saçlar dik dik oldu resmen 5.ayı iple çekiyorum birden uslanır mı ondan da emin değilim çok cadılaştı bildiğiniz gibi değil ama bazılarında 4.ay atagı hafif geçiyormuş belki sizlerde olmaz olsada hafif atlatırsınız insallah biz dibini sıyırdık 🤣

Back
X