- 29 Haziran 2015
- 1.240
- 1.486
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 numara yani 3+ ay olan şu an en rahat aventi alıyorKızlar Avent biberon kullanan var mı ucu kaç numara kullanıyorsunuz emziğinin
Gercekten hadsizlik ben de cok karsılasıyorum benim abim de cok yspıyor üzülerek sürekli cok yorgunsun mahvolmussun biraz dinlen diyor yani evet yorgynum ama zaten kendimi cirkin bakımsıx hissediyorum bi de insanlar yorum yapıp hatırlamasa keske. Sosyal medyada bebegina bakıp evde bakımlar yapan sac makyaj yapanlar görüyorum ben sacımı daha yataktan kalktıgım halinden düzeltemedim bazı günler dilş fırçalayacak bile zamanım olmuyor.Geçen çocukları parka götürdüm. Kadının biri bebeğime baktı, dedi ki sen hiç uyumuyor musun, annen çok yorgun gözüküyor dedi. Çok moralim bozuldu, yav zaten aynaya bakmak istemiyorum, göz altlarım şişmiş, bakımsız dolaşıyorum, çocuğun uykusuzluğundan değil, işleri yetiştireyim diye dedim biraz düzene girsin, büyüsünler, öyle kendimle ilgilenirim. İlk bebeğim doğduğunda da işyerinden arkadaşım ay ne kadar yorgun duruyorsun demişti. Bu insanlar belki iyi niyetli ama ben anlamıyorum ya niye böyleler. Uzun zaman aradan sonra seni gören biri ay ne kadar çok kilo almışsın diyor. Yani başka hiçbir konu yok mu ya benle ilgili, bir tek kilo bir tek yorgunluk mu?![]()
Benim instagramım vs yok, ondan rahatım görmüyorum onları ama pek de gerçekçi gelmedi ya nasıl beceriyorlar4 numara yani 3+ ay olan şu an en rahat aventi alıyor
Gercekten hadsizlik ben de cok karsılasıyorum benim abim de cok yspıyor üzülerek sürekli cok yorgunsun mahvolmussun biraz dinlen diyor yani evet yorgynum ama zaten kendimi cirkin bakımsıx hissediyorum bi de insanlar yorum yapıp hatırlamasa keske. Sosyal medyada bebegina bakıp evde bakımlar yapan sac makyaj yapanlar görüyorum ben sacımı daha yataktan kalktıgım halinden düzeltemedim bazı günler dilş fırçalayacak bile zamanım olmuyor.
Bu dönem ben de kapamayı düşünüyorum bu dediğim tarzda hayatlar, tek sağımda 200cc süt çıkaran videolar gördükçe yetersiz hissediyorum bu lohusalıktan hiç çıkamıcalmış gibi. Bu arada eşim evdeyken ya da anneme gitmişsem destekle iyiyim tek çocuk bakmak zpr gerçekten. Siz 2 çocukla parka bile gitmişsiniz benim gözümde esas basarı budur bosverin söylenenleriBenim instagramım vs yok, ondan rahatım görmüyorum onları ama pek de gerçekçi gelmedi ya nasıl beceriyorlar![]()
Kilo her türlü verilir, bebeler biraz büyüyünce düzen oturunca yorgunluk da geçer. Ama bu bebisler en çok anneye ihtiyaç duyuyor su an başkalarının söylediklerini bosverin. İki çocuğunuzla da ne güzel ilgileniyorsunuz asıl takdir edilmesi gereken buGeçen çocukları parka götürdüm. Kadının biri bebeğime baktı, dedi ki sen hiç uyumuyor musun, annen çok yorgun gözüküyor dedi. Çok moralim bozuldu, yav zaten aynaya bakmak istemiyorum, göz altlarım şişmiş, bakımsız dolaşıyorum, çocuğun uykusuzluğundan değil, işleri yetiştireyim diye dedim biraz düzene girsin, büyüsünler, öyle kendimle ilgilenirim. İlk bebeğim doğduğunda da işyerinden arkadaşım ay ne kadar yorgun duruyorsun demişti. Bu insanlar belki iyi niyetli ama ben anlamıyorum ya niye böyleler. Uzun zaman aradan sonra seni gören biri ay ne kadar çok kilo almışsın diyor. Yani başka hiçbir konu yok mu ya benle ilgili, bir tek kilo bir tek yorgunluk mu?![]()
Bizimki de hasta olduğundan midir sicaktan midir son 1 hafta hic kilo amamis hatta 50 gr vermis doktor cok sık emzir dedi ama daha ne kadar emzirebilirim bilemedim en gec 2 saatte bir emiyorÇiş bizde de aynı şekilde, ben de ilk ilk emmeye başladım. Bir hafta, sonra kilo için sağlık ocağına gitmiştim, hiç gr almamış, çok moralim bozuldu. Ayın 3 ünde gideceğiz aylık kontrole bakalım ne çıkacak.
Bu yorum yapanlardaki ozguven hadsizlik kimsede yok zaten küfür etsen sen terbiyesiz olursun etmesen haketmis pisman olursunGeçen çocukları parka götürdüm. Kadının biri bebeğime baktı, dedi ki sen hiç uyumuyor musun, annen çok yorgun gözüküyor dedi. Çok moralim bozuldu, yav zaten aynaya bakmak istemiyorum, göz altlarım şişmiş, bakımsız dolaşıyorum, çocuğun uykusuzluğundan değil, işleri yetiştireyim diye dedim biraz düzene girsin, büyüsünler, öyle kendimle ilgilenirim. İlk bebeğim doğduğunda da işyerinden arkadaşım ay ne kadar yorgun duruyorsun demişti. Bu insanlar belki iyi niyetli ama ben anlamıyorum ya niye böyleler. Uzun zaman aradan sonra seni gören biri ay ne kadar çok kilo almışsın diyor. Yani başka hiçbir konu yok mu ya benle ilgili, bir tek kilo bir tek yorgunluk mu?![]()
Benim de saçlar ön taraf yanlardan dökülmeye başlamış yani en çok o kısımda belli zaten öbek öbek dökülüyor da. Her gören dile getirdiği için aşırı rahatsızım artık saçımı bu sıcakta açıp öyle dolanıyorum dışarda veya biri geldiyse eveGeçen çocukları parka götürdüm. Kadının biri bebeğime baktı, dedi ki sen hiç uyumuyor musun, annen çok yorgun gözüküyor dedi. Çok moralim bozuldu, yav zaten aynaya bakmak istemiyorum, göz altlarım şişmiş, bakımsız dolaşıyorum, çocuğun uykusuzluğundan değil, işleri yetiştireyim diye dedim biraz düzene girsin, büyüsünler, öyle kendimle ilgilenirim. İlk bebeğim doğduğunda da işyerinden arkadaşım ay ne kadar yorgun duruyorsun demişti. Bu insanlar belki iyi niyetli ama ben anlamıyorum ya niye böyleler. Uzun zaman aradan sonra seni gören biri ay ne kadar çok kilo almışsın diyor. Yani başka hiçbir konu yok mu ya benle ilgili, bir tek kilo bir tek yorgunluk mu?![]()
Sabah 9da serin oluyor diye eve yakın parka çıkardım kadın bir iş arkadaşımla karşılaştım seni tanıyamadım bebek yoruyor galiba dedi yani ne bekliyorsun sabah 9da parkta ful makyaj mı olmalıyım diyemedim tabi bu annelik bana kimseye kulak asmamayı öğretti siz de boş verinGeçen çocukları parka götürdüm. Kadının biri bebeğime baktı, dedi ki sen hiç uyumuyor musun, annen çok yorgun gözüküyor dedi. Çok moralim bozuldu, yav zaten aynaya bakmak istemiyorum, göz altlarım şişmiş, bakımsız dolaşıyorum, çocuğun uykusuzluğundan değil, işleri yetiştireyim diye dedim biraz düzene girsin, büyüsünler, öyle kendimle ilgilenirim. İlk bebeğim doğduğunda da işyerinden arkadaşım ay ne kadar yorgun duruyorsun demişti. Bu insanlar belki iyi niyetli ama ben anlamıyorum ya niye böyleler. Uzun zaman aradan sonra seni gören biri ay ne kadar çok kilo almışsın diyor. Yani başka hiçbir konu yok mu ya benle ilgili, bir tek kilo bir tek yorgunluk mu?![]()
Ay insanlar ne garip ya nasıl böyle diyebiliyorlar gerçekten takmamak lazım da hemcinsimiz yani herkes bu yollardan geçiyor geçmese de az çok tahmin ediliyordur ya bir yeni anneye böyle söylenir mi gerçekten ilginçSabah 9da serin oluyor diye eve yakın parka çıkardım kadın bir iş arkadaşımla karşılaştım seni tanıyamadım bebek yoruyor galiba dedi yani ne bekliyorsun sabah 9da parkta ful makyaj mı olmalıyım diyemedim tabi bu annelik bana kimseye kulak asmamayı öğretti siz de boş verin![]()
Valla bebekten sonra yoldan geçen insanları geçtim insanın yakınları bile böyle oluyor bana kp lohusalık döneminde görüntülü konusmalarımızda göz altlarını makyaj bile kapatmaz demişti gülüp geçmiştim olacak o kadar kolay değil diye düşündükçe sinir oluyorum bide dışarı çıkıyorum yabancı insanlar aa bebek diye gelip bebek arabasının içine bakıyorlar alahım ne zor trde bebek yetiştirmek yaAy insanlar ne garip ya nasıl böyle diyebiliyorlar gerçekten takmamak lazım da hemcinsimiz yani herkes bu yollardan geçiyor geçmese de az çok tahmin ediliyordur ya bir yeni anneye böyle söylenir mi gerçekten ilginç
Biz dün böyleydik, o kadar huysuzdu ki. Bugün ise tam tersi baya uyudu.. umarım sizinki de geçicidir11:45-12:50 arasında 5 defa uyanarak uyudu o saatten beri de uyumuyor aşırı huysuz bugün bir şeyler oldu iyice ayakta sallamayı bile denedim yok olmuyor uyumuyor memede uyur normalde memeyi itip elini ya da benim kolumu emiyorvar mı baska böyle olan
İnşallah bugünlüktür hiç bu kadar uykusuz kaldığı olmamıştı dün gece uykusuna gecisi de zordu bugün gündüz de hep zor. Anca şimdi uyudu bakalım ne kadar uyuyacakBiz dün böyleydik, o kadar huysuzdu ki. Bugün ise tam tersi baya uyudu.. umarım sizinki de geçicidir![]()
Sizin durumunuza gerçekten ben burdan üzülüyorum. Osman hocanın beslenme ile ilgili videolarını izlediniz mi? Birde onların danışmanlığı var diye biliyorum isterseniz online olarak danışmanlık alın. Bebek zorladıkça iyice meme mama reddi yapıyormuş. Biliyorum çok zor ama kilo alımı hatırladığım kadarıyla iyiydi. Ek gıdaya erken başlamayı düşünüyordunuz orda çok baskı yapmamaya çalışın inşallah ek gıdayı sever bol bol yer siz de rahat edersinizKızlar ya oğlum zaten çok az besleniyor ve dünden beri gece de uyanmıyor gündüz de çok uzun uyuyor dedim acaba şekeri mi düşüyor ya baygın gibi uykuda bile ağzını açmıyor açamıyor mu bilmiyorum of allahım sen şifa ver bize keşke sabahlara kadar uyumasaydım ama besleyebilseydim güzelce yeseydi ah ah
Öncelikle çok teşekkür ederimSizin durumunuza gerçekten ben burdan üzülüyorum. Osman hocanın beslenme ile ilgili videolarını izlediniz mi? Birde onların danışmanlığı var diye biliyorum isterseniz online olarak danışmanlık alın. Bebek zorladıkça iyice meme mama reddi yapıyormuş. Biliyorum çok zor ama kilo alımı hatırladığım kadarıyla iyiydi. Ek gıdaya erken başlamayı düşünüyordunuz orda çok baskı yapmamaya çalışın inşallah ek gıdayı sever bol bol yer siz de rahat edersinizBöyle bilmiş gibi yazdım ama elinizden gelenin en iyisini yapıyorsunuz. Çok şükür bebeğiniz de sağlıklı bu günler de geçecektir
bazen yemeyen çocuk da yemiyor
![]()
Birde uygulama çıkarmışlar ordan ücretsiz soru da sorabiliyoruz, yuklemedim ama instagram hikayelerinde gördüm. Soru yanıtı tatmin ederse ona göre danışmanlık alırsınız. Birde ek gıda zamanı kaşıktan dolayı sorun yaşayacağını düşünüyorsanız önüne koyun avuçlayarak yesin. O şekilde deneyip sonra kaşığa geçersiniz. Oğluşunuz şu beslenme işini çözse de hep beraber rahatlasakÖncelikle çok teşekkür ederimçaresizce hergün burada yazılar okuyorum herşeyi deniyorum o yüzden her fırsatta buradayım girmişken de hep dertlenip size yazıyorum sağolun iyili varsınız hepiniz biraz olsun insan yazınca rahatlıyor
evet Osman hoca nın danışmanlığı var hiç düşünmemiştim sadece meme içindir diye düşünüyordum aslında mama ve biberona sanki yapcak hiçbirşey yok gibi geliyor o yüzden aklıma gelmemişti bunu araştırayım bi ücret bilgisi de alayım bakalım herşeyi denemeye hazırım
bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim ne demem bilmişlik yapmak Estağfirullah
inanın ek gıdadan korkutorum denemeye bile onu da reddederse daha kötü olcam diye direnebildiğim kadar direnip biberon ile beslemek istiyorum ek gıda da kaşığa çok sıcak bakacağını düşünmüyorum ama söyleyip evrene bu korkumu mesaj vermek istemiyorum
evet kilosu en son iyiydi 10 gün önce felan gitmiştik yarın yine gidcem bu hafta berbattık çünkü bakalım aldı mı ne durumda ya alerji den şüpheleniyorum kakası son günlerde mukuslu ve huzursuz beslenme reddi de bunlarla birleşince
doktor da zaten reflü ilaçları işe yaramazsa alerji bakalım demişti muhtemelen alerji maması verir artık bir şekilde onu içirmeye çalışırım
son bir vuruşluk kurşunum kaldı klasik market biberonları varya ucuz yollu kimisi onu tuttu demiş gerçi bizim sorun tutma değil ama bir şansımı deniycem bide o biberondan alcam