2025 Nisan sonuna doğru transfer olacaklar🌸💜

Kizlar 30 Nisan transfer yapildi 5 ve 7.gun kam tahlili negatif 9_10 günler kanamam oldu bugünde 11.gun az kanamam var doktor dün iğne verdi pregastan iğne yaptirdim acaba düşük mü yapıyorum çok korkuyorum yoksa yerleşme kanaması mi

Kizlar 30 Nisan transfer yapildi 5 ve 7.gun kam tahlili negatif 9_10 günler kanamam oldu bugünde 11.gun az kanamam var doktor dün iğne verdi pregastan iğne yaptirdim acaba düşük mü yapıyorum çok korkuyorum yoksa yerleşme kanaması mi
Normal de Progesteran iğne bir gün arayla zaten yapmıyormuydn dr yenimi verdi.birde fitil günde 3 defa

Evet ilk defa verdim. 13.52 geldi doktorum gayet normal dedi
Benimde 9.gün 16 geldi ama canım çok sıkıldı düşük diye siz Dr muza sordunuzmu iyiymişim bu sonuç benim asıl test günüm yarın yatın belli olcak katlanıp katnamıcagı çok tedirginim

İğneyi ben transferden önce başladım halada kullanıyorum kanama vs olmasın rahim duvarını desteklesin diye öncesi verildi
Bende yanlış birşey mi oldu acana regli günüm yaklaştı ama hiç sancı olmazdı reglimde ama şuan aşırı sancılarım oluyor transferden sonra yarın test günüm umarım olumlu sonuç alirim

Bende yanlış birşey mi oldu acana regli günüm yaklaştı ama hiç sancı olmazdı reglimde ama şuan aşırı sancılarım oluyor transferden sonra yarın test günüm umarım olumlu sonuç alirim
Çok normal olabilir kanamanın olmasıda önemli olan çok fazla olmaması yarına kadar yat dinlen

Benimde 9.gün 16 geldi ama canım çok sıkıldı düşük diye siz Dr muza sordunuzmu iyiymişim bu sonuç benim asıl test günüm yarın yatın belli olcak katlanıp katnamıcagı çok tedirginim
Önemli olan kaçla öğrendiğimiz değilmiş değerin düzenli yükselmesiymiş bizimkiler geç tutunma olabilir belki okuduğum kadarıyla gönlünü ferah tut umarım sağlıklı artar 🙏🏻

İlk 13.52 ikinci 21.55 üçüncü 65.79 geldi canım yarın tekrardan vericem sanırım son kez düzenli yükseldiği için problem yok dedi doktorum
Taze transferde değerlerin düşükten başlamasıda normal diye duydum ama nekadar doğru bilemiyorum yarın doktora sorcam sizi. Taze embiryomuydu

Geçmişteki acı tecrübelerimden dolayı çok korkuyorum oyüzden biraz tedirginim Allahım hepimize engüzelini en kolay şekilde nasip etsin seneye kucağımızda bebeklerimizle anneler gününü kutlamayı nasip etsin 🤲🏻
Amin insallah saglikla kucagimiza alalim umarim guzelce artar degeriniz ❤️ dondurulmustu benim 5. Gun embriyosu

Back
X