- 2 Aralık 2024
- 2.198
- 898
- 38
İnşallah teşekkür ederim sizler de öyleİnşallah hamilesinizdir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah teşekkür ederim sizler de öyleİnşallah hamilesinizdir![]()
Benimde yumurtlama günüm 22 ocaktı9 aydır gün aşırı yapıp denk getiremedik bi türlü sadece bu ay aynı senn gibi tüm hafta yaptık ve tuttu
Bir şey sorucum kızlar , bugün oğlumu kucağımda alınca sağ tarafimda bir şey hissettim . Hamileligin ilk ayında olur ya agirlik kaldırınca gelen bi ağri gibi bisi . Sizce tutunma olduysa ağırlık kaldırdığımda bunu ilk günlerde hissetmem mümkün
Adet söküldü mü gebelik testi yapmak lazım bence eOcak 16 adet bitiş tarihi
Yumrutlama 22 ocak
Çatlama 23 ocak ben 3 gün üst üste değerlendirdim bat tarihi 4 şubattı ve bugün kan geldiğini gördün sizce sebebi nedir acaba eşimden kaynaklı bir şey mi
Benim yumurtlama 22 ocaktı 23 ocak Çatlama oldu ve 3 4 günü değerlendirdik bat günüm 4 şubattı ama bugün kan geldiğini gördüm yani modum çok kötü açıkçası yeni katıldım aranıza bazı mesajları görünce çok mutlu oluyorum bende hamile kalmak istiyorum 9 aydır evliyiz ve 5 6 aydır gebelik planlıyoruzİnşallah teşekkür ederim sizler de öylehenüz 6 günüm var yani 6-7 bile olabilir çatlama gogus ucundan anlıyorum göğüs ucu 29 Şubat'ta başladı akşama doğru.30 Şubat'ta çok arttı. Henüz 6 7 gün var erken testi kullanmak istemediğim için normali yaptım bir umut. Bıdhaa 2,3 gun snra bakacagm. Sizde duurmlar neeedir,
![]()
Kan geldiğini görünce modum düştü yani test yapsam da çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum ama kan görünce gebelik yoktur diye düşündümAdet söküldü mü gebelik testi yapmak lazım bence e
Sanırım evet en sondaki pik görünüyor ama diğerleriyle çok bariz az bir fark var pcos mu var sizde çünkü hepsi aynı ilerlemişKızlar herkese selam testlerime bakar mısınız en sonda ki bu sabah olan pik gibi görünüyor dimi
Bildiğim kadarıyla yok bu ay böyle koyu oldu testlerim bal tarçın çörek otu yemiştim ben ona bağladımSanırım evet en sondaki pik görünüyor ama diğerleriyle çok bariz az bir fark var pcos mu var sizde çünkü hepsi aynı ilerlemiş
En sondaki pik görünüyor siz 3 günü değerlendirin inşallah hayırlı haberleri alırsınızBildiğim kadarıyla yok bu ay böyle koyu oldu testlerim bal tarçın çörek otu yemiştim ben ona bağladım
Bende hayıt çayı içmiştim çoğu kişide görmüştüm gebeliği kolaylaştırıyormuş ama benimki yine olmadı ümitsizliğe kapılmak istemiyorum ama insan takıyor ister istemezBildiğim kadarıyla yok bu ay böyle koyu oldu testlerim bal tarçın çörek otu yemiştim ben ona bağladım
Bende bu ay çörek otu kürü denedim ama testlerimi böyle olunca korktum bir daha yapmam böyle şeyler sanırım her şey her bünyeye iyi gelmiyor biraz akışına bırakabilsek aslında çok güzel olacakta bırakamıyoruz maalesefBende hayıt çayı içmiştim çoğu kişide görmüştüm gebeliği kolaylaştırıyormuş ama benimki yine olmadı ümitsizliğe kapılmak istemiyorum ama insan takıyor ister istemez
Sanki beyaz çizgi mi gözüküyor canımSabah rüyamda gebelik testi yaptığımı ve silik çizgi çıktığını gördüm kızlar sekize doğru uyandım yaptım. 5 dakikada bir şey var gibiydi şimdi kurumuş pek göremiyorum,süresini doldurmaya çalışırken çizgi mi çıkardı acaba. Zaten biraz da yamuk gibi ortada falan bilemedim bahaha
İnanın bir dakika olsun aklımdan çıkmıyor ister istemez acaba bebeğim hiç olmayacak mı gibisinden düşünüyorum ve benmle aynı zamanda evlenen tanıdıkların hepsi şuan gebe bilemedim 9 ay oldu Allahım bize de nasip etsinBende bu ay çörek otu kürü denedim ama testlerimi böyle olunca korktum bir daha yapmam böyle şeyler sanırım her şey her bünyeye iyi gelmiyor biraz akışına bırakabilsek aslında çok güzel olacakta bırakamıyoruz maalesef
Rabbim gönlünüze göre versin inşallahSaat 11 de kan testi verdim inşallah öğleden sonra çıkar sonucudua edin bana
![]()
Bende aynıyım 8 ayda bize oldu artık benimde ümidim kalmadı yine de isyan etmiyorum Rabbim vaktini biliyordur diyorum . Kıskanmak asla değil ama insan imreniyor üzülüyor Allah herkese sabır versin kimsenin kucağını Allah boş bırakmasınİnanın bir dakika olsun aklımdan çıkmıyor ister istemez acaba bebeğim hiç olmayacak mı gibisinden düşünüyorum ve benmle aynı zamanda evlenen tanıdıkların hepsi şuan gebe bilemedim 9 ay oldu Allahım bize de nasip etsin