Merhaba yeni gördüm gebelik oluşmadı ama polip varmış ondan olabilir diye değerlendirdim ara kanama yaparmış polipNe oldu canım sonucun bende bugün aynı şeyi yaşadım da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba yeni gördüm gebelik oluşmadı ama polip varmış ondan olabilir diye değerlendirdim ara kanama yaparmış polipNe oldu canım sonucun bende bugün aynı şeyi yaşadım da
Merhaba mol gebeliğinizin sonucu ne çıktıEn son mol gebelık gecırdım bıraz sıkıntım kötü huylu cıktı mol gebelıgım.kemoterapi falanda gordum 2 defa. Tedavım bıttı sukur ıyıyım sonrası 1 sene gebelik yasaktı.Korundum ama sonrası da hıc hamıle kalamadım .amh degerım 1.02 yumurta rezervım dustu kemoterapi aldıgım ıcın. Ben de 29 yasındayım. O yuzden su an once aşılama demedık ınsAllah hamıle kalırıö eger olmazsa sonrasi tüp bebek olucak son care
Kullandığınız kürler işe yaradı mı?Sabah hayıt tohumu akşam aslan pençesi içtim dün bugün akşam sadece aslan pençesi icebildim sabah icemedim günde 1 kez kullanıyorum ikisinide testere dişli aslan pençesi prolaktin düşürmeye daha etkiliymis onu aslında çok aksatmak istemiyorum inşallah bakalım bu ay denememizde olmadi öyle 1-2 sefer oldu ondanda biraz rahatım açıkçası![]()
Maalesef prolaktin ilacını devamlı kullandım inositol kullandım Mart'ta rahim filmi çektirdim Haziran'da hamile kaldımKullandığınız kürler işe yaradı mı?
Sağlıkla kucagına alMaalesef prolaktin ilacını devamlı kullandım inositol kullandım Mart'ta rahim filmi çektirdim Haziran'da hamile kaldım
İnşallah teşekkür ederim Rabbim sizede tez zamanda kucağınıza almayı nasip etsinSağlıkla kucagına al
Merhaba fotoğrafı var mıydı?İnşallah teşekkür ederim Rabbim sizede tez zamanda kucağınıza almayı nasip etsininositolde foliborn myforce kullandım bence deneyin bir sizde bizimde 1 sene geçti olmamıştı onu kullandığım ay oldu
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah rahat gebelik geçirirsiniz.İnşallah teşekkür ederim Rabbim sizede tez zamanda kucağınıza almayı nasip etsininositolde foliborn myforce kullandım bence deneyin bir sizde bizimde 1 sene geçti olmamıştı onu kullandığım ay oldu
Elimdeki bitti internetten bakabilirsinizMerhaba fotoğrafı var mıydı?
İnşallah çok teşekkür ederimSağlıkla kucağınıza alın inşallah rahat gebelik geçirirsiniz.Benim için de dua eder misin ?
![]()
Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunMaalesef prolaktin ilacını devamlı kullandım inositol kullandım Mart'ta rahim filmi çektirdim Haziran'da hamile kaldım
Evet vardı prolaktin yüksekti o düştü inositol kullandım gebe kaldımSağlıkla kucağınıza almak nasip olsunbende haziranda çekindim film beklemedeyim. İnositol kullanıyorum 2. Ayım. Fazla kilonuz falan var mıydı acaba?
Gözünüz aydın ya darısı biz isteyenlereEvet vardı prolaktin yüksekti o düştü inositol kullandım gebe kaldım
Amin inşallah canım sizlerde tez zamanda güzel haberi alırsınız inanıyorum stres yapmayın elinizden geleni yapın gerisi inanın geliyorGözünüz aydın ya darısı biz isteyenlere![]()
İnşallah bana umut oldunAmin inşallah canım sizlerde tez zamanda güzel haberi alırsınız inanıyorum stres yapmayın elinizden geleni yapın gerisi inanın geliyor![]()
Aminnn canım. Tamam bakayımİnşallah teşekkür ederim Rabbim sizede tez zamanda kucağınıza almayı nasip etsininositolde foliborn myforce kullandım bence deneyin bir sizde bizimde 1 sene geçti olmamıştı onu kullandığım ay oldu
Hangi ilacı kullandınız doktor banada öyle söylediÖncesinde hormon iğnesi oldum regl olmayayım baskılansın diye küçülmeleri için. Küçülmemişlerdi ama vücudum menopoza girmişti 2 ay sonra tüp bebek tedavisine başladık ve ilk denemede oldu cok şükürtedaviye başladığımızda regl olmamıştım henuz yani döngümü beklemeden başlamıştık. Transfer oldugunda kistim duruyodu evet