• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar selam beklenen adet 15 subat son adet tarihide 19 ocak adetin 7.gununde yumurtlama belirtileri vardı ki bende bazen erken oluyor 3gundur ovulasyon testi böyle çıkıyor
Merhaba Bence dördünde çatlamış Çünkü üçünde aşırı pik olmuş 4'ünde daha silik tamamen silik olması gerekmiyor ne zaman silikleşmeye başlar o zaman çatlamış demektir

Kızlar bugün 6 Şubat 2 yıl önce cehenmemi yaşadıgımız gün dün 4.17 ye kdar uyumadım hersey gözümde canladı tekrar içime hüzün çöktü herkez dua etsin katbettigimiz tüm canlar için rabbim kimseye bir daha bu felaketi yaşatmasın inşallah 😢😔🙏🏻
Canım İstanbul'da olmama rağmen sanki yaşamış gibiydim ailem mersindeydi kaynanamlar teyzemler anne tarafı Adıyaman'da ki çoğunun evi yıkıldı. Kahramanmaraş'da arkadaşım vardı. Bugün instagrama giremiyorum çünkü o videoları gördükçe içim yanıyor. Kaynanamlarin hayla evi yok ama çok şükür bir yolunu bulup ev yaptırıyorlar teyzemlerde yeni evlerine kavuştular çok şükür. Rabb'im bidaha böyle bir acı yaşatmasın Amin 🙏

Beklemek çok zor 🥹 inşallah güzel haberlerle geliriz. Sen gebeliği öğrendikten sonra sağlık ocağında mı test yaptırmaya devam ettin ? Diğer değerlerine falan baktılar mı kontrol amaçlı
Ben iki kez özelde verdim kan canim bugun ilk defa saglik ocaginda verdm herhangi bi test yapmadilar folik asit yazdi sadece

Kızlar elimde kalan son artimed testi yaptım kan sonucu çıkana kadar. İnanır mısınız ama negatif çıktı 😳 tabi idrarımı falan tutmamıştım öyle rastgele yaptım. Ama sürekli yalancı pozitif veriyordu herkese çok ilginç

Bidaha Rabbim boyle bi felaket yaşatmasin canim Kayiplarimzn mekanlari cennet olsun geriye kalanlarada sabirlar diliyorum sendemi yaşamistin canim 😕
Malesef cnm malesef Hatay iskenderundayım ben Hatay'da yıkılmayan cok az yer kaldı tanınmaz hale geldi ben böyle bişey görmedim yaşamadım hayatımda bizde her şeyimizi kaybbettik cok şğkür biz sağ cıkabildik yuvamızfan geri kalan tek foto

Eklentiler

• IMG_20250206_132718.webp
    IMG_20250206_132718.webp
    66,7 KB · Görüntüleme: 38
Merhaba Bence dördünde çatlamış Çünkü üçünde aşırı pik olmuş 4'ünde daha silik tamamen silik olması gerekmiyor ne zaman silikleşmeye başlar o zaman çatlamış demektir
Gebeliktende şüpheleniyorum 26. Ocakta yumurtlama belirtileri çok fazlaydı genelde erken yumurtlama oluyor bende 11 günde gebelik olusabilirmiki daha öncekilerde yumurtlamanin 12.gunde pozitif gordum test alabilirsem deniyecem

Malesef cnm malesef Hatay iskenderundayım ben Hatay'da yıkılmayan cok az yer kaldı tanınmaz hale geldi ben böyle bişey görmedim yaşamadım hayatımda bizde her şeyimizi kaybbettik cok şğkür biz sağ cıkabildik yuvamızfan geri kalan tek foto
Başın sağ olsun 😔❤️

Allah vefat edenlere rahmet eylesin. Kalanlarada sabır ve hayırlı ömür nasip etsin.

Rabbim bidaha yaşatmasin kuzum boyle bi aci Ben yasamadim ama biz televizyonda gordugumz kadar biliyoruz siz kim bilir neler hissettiniz 😕

Canım İstanbul'da olmama rağmen sanki yaşamış gibiydim ailem mersindeydi kaynanamlar teyzemler anne tarafı Adıyaman'da ki çoğunun evi yıkıldı. Kahramanmaraş'da arkadaşım vardı. Bugün instagrama giremiyorum çünkü o videoları gördükçe içim yanıyor. Kaynanamlarin hayla evi yok ama çok şükür bir yolunu bulup ev yaptırıyorlar teyzemlerde yeni evlerine kavuştular çok şükür. Rabb'im bidaha böyle bir acı yaşatmasın Amin 🙏
Senin ailenede cok geçmiş olsun cnm cok acı bir gündü😢bizde hala evimize kavuşamadık tokiyi istemedik yerinde dönüşüme başvurduk hala daha beklemede malesef temeli bile atılmadı 1 hafta arabada kaldık sonra çadıra geçtik 3 ay sonrada konteynıra ordan sonrada artcılar azalınca ev tuttuk 10bin tlye esyalı 1+1suan kiradayız 2 yıl sonra anca biter diyor mutahit evimi huzurumu okdar özlüyorumki 😔😔

Back
X