2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Doğum kontrol hapını 2 ay önce bıraktım hap kullanmadan önce regl’m 35-40 günde bir geliyordu onun etkisi olabilir hatta amh 5 küsürdü benim bir doktor tembellik var demişti dkh vermişti sanırım iyi geldi ki 2.denememizde bu şekilde sonuç aldım☺️
Maşallah cnm rabbim aratmadan nasip etmiş sağlıkla büyüsün inşallah 🙏🏻 rabbim verdikten sonra hersey bahane cnm buda çok güzel bir örnek işte çok şükür 🤲🥰

Evet hisstme yok daha ekranda gördüm doktor da dedi bak hareket ediyor

Ekranda kafasını öne arkaya götürdü ni değişik oldum
Çok güzel duygular her gittinde videoya al cnm benm oglumun Öyle kayar gibi bir videosu var bende daha minicik benleri bile hareket ediyor çok güzel bir mucize🥰

Kızlar batım yarın iki tane normal gebelik testim silik çıktıı 🥹 ama artımed olduğu için çok korkuyorum eczanede başka test yoktu. Sonra yaptığım daha koyuydu bi de inşallah doğrudur yarın kan vericem 🤲🏻🥹

Eklentiler

• IMG_0082.webp
    IMG_0082.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar batım yarın iki tane normal gebelik testim silik çıktıı 🥹 ama artımed olduğu için çok korkuyorum eczanede başka test yoktu. Sonra yaptığım daha koyuydu bi de inşallah doğrudur yarın kan vericem 🤲🏻🥹
2 ay peşpeşe beni umutlandırdı umarım sizin doğrudur kaç test yaptım böyle silik

Ayy cnm umudunu kırmak istemem ama artımed hiç guvenilmeyecek bir test inan yarın başka markayla yap öyle kan ver istersen

Kızlar ya ben 3.aşılamayı denesemmi ya cok kararsızım bana fikir verebilirseniz. Yoksa bu ay ovulasyon takibi mi yapsam kendim

Kızlar ya ben 3.aşılamayı denesemmi ya cok kararsızım bana fikir verebilirseniz. Yoksa bu ay ovulasyon takibi mi yapsam kendim
Bence buay kendiniz deneyin hatta ovü testi bile yapmadan gün aşırı degerlendirin belki byle daha rahat stressiz olunca olur belkide birde buay byle dene derim cnm🙏🏻

Bence buay kendiniz deneyin hatta ovü testi bile yapmadan gün aşırı degerlendirin belki byle daha rahat stressiz olunca olur belkide birde buay byle dene derim cnm🙏🏻
Bazı aşılama yapanlar aşılama sonrası gün aşırı ilişki olarak yapmışlat pozıtıf olanlarda var.bız sadece asılama ve bır ılıskı ıkı gun sonrası olmustu.ben dıyorum femara ılacım var zaten onu kullanım sadece gun asırıda ılıskı olsun bu ay oyle denemek ıstıyorum.cunku ramazan gelıyor aşılamayla ugrasmsk istemıyorum.bu ayda olmazsa sonra gıderım

Baz

Yaa canim insallah dogrudur. Senin icin cok sevinirim 🙏

Aynen daha iyi olur inşallah sende doğru göstermiştir ama benim aldığım artımed byle değildi modeli düzdü bu farklı
Bi de iki tane yaptım ilk yaptığım aşırı silikti fotoda gözükmedi bile ama ben gözümle gördüm. Yine de umutlanmak istemedim 2 gün sonra koyulaştı.

Bazı aşılama yapanlar aşılama sonrası gün aşırı ilişki olarak yapmışlat pozıtıf olanlarda var.bız sadece asılama ve bır ılıskı ıkı gun sonrası olmustu.ben dıyorum femara ılacım var zaten onu kullanım sadece gun asırıda ılıskı olsun bu ay oyle denemek ıstıyorum.cunku ramazan gelıyor aşılamayla ugrasmsk istemıyorum.bu ayda olmazsa sonra gıderım

Baz
Bencede öyle yap cnm ilacını iç gün aşırı ilişki yaşa oluruna brak öylesine ilişki yaşıyormuşnz gibi davranın kafanda biraz rahatlamış olur hem zamanı gelmissede bakarsın sürprizle gelir bu şekilde bebişin🥰

Bi de iki tane yaptım ilk yaptığım aşırı silikti fotoda gözükmedi bile ama ben gözümle gördüm. Yine de umutlanmak istemedim 2 gün sonra koyulaştı.
İnşallah vardirrda olani göstermiştir cnm çünkü normalde olmaya da bile gösteriyor bende hem erkenini hemde kasetini yapmıştım erken olan silik kaset olan biraz daha netti ama maalesef negatif oldu oyüzden hiç test olmasa bile adet bekle yinede bu testi kimse almasın innsallah bebeğin seninledir canım yarın mutlka iki tane test al başka markalar yap bakalım inşallah onlardada görürsün

Back
X