Valla ben 2 haftada 1 bilemedin ayda 1 burdayım çok yoruldum git gel yapmaktanmemleketten selamlar sana senin için de zor çok uzak olunca istediğin zaman gidilmiyor ama sık dişini az kaldı inşallahz
um keşke 2saatlik mesafede olsam da ben de git gel yapsam. Bak ben 1350 kilometre uzakta olduğu halde her tatilde gidip geliyorum uçakla bir de benim yorgunluğumu düşün neyse ki çok yakınsın acil bir şey de falan gidebilirsin Ne güzel o açıdan bak
Bizim üçümüzün günleri aynıydı adet günü resmen üçümüz de geç yumurtlaycz bu ay 1,2 gun. Mevsimsel galiba Altay kalp fırtınası yumurtlamaları da etkiledi,Kuzum benim göğüslerimde ağrı başladı ya hafif kasık ağrım da var ama göğüslerim baya acımaya başladı. Sabahta ateşim düşmüştü galiba bugün ya da yarın yumurtluyorum. Eve gidince hemen test yapıcam
Kuzum hiç sızlanma kızarmValla ben 2 haftada 1 bilemedin ayda 1 burdayım çok yoruldum git gel yapmaktanmemleketten selamlar sana senin için de zor çok uzak olunca istediğin zaman gidilmiyor ama sık dişini az kaldı inşallah
Evet biz aynı gün yumurtlamıştık geçen ay canım. Ben 12 şubatta regl oldum aslında bugün tam 14. günüm. Sen ne zaman regl olmuştun?Bizim üçümüzün günleri aynıydı adet günü resmen üçümüz de geç yumurtlaycz bu ay 1,2 gun. Mevsimsel galiba Altay kalp fırtınası yumurtlamaları da etkiledi,1 benim de inanılmaz kasıkta batmalarım göğsümde içten yanmalı ağrım var bence yarına çatlar tam doktora gittiğimde resmen çatladığını görür inşallah yada çatlamak üzere Deere belki. Bu açıdan bakınca dün yumurtlamadığıma seviniyorum
Eşim almış kuzum su işini de çözeceklermiş tanker gelip depoya su aktaracak öyle olunca şebeke suyu gibi akıyor binada burada su sıkıntısı var mesela yazın hep tanker suyu kullanıldı daha yeni bir tane dağdan su indi şehre düşün ki merkezdeyiz Bu yüzden hidrofor ile dairelere su dağıtılıyor. Moralim biraz yerine geldi ona göre eşim nöbetten gelecek hahaha pik mi değil mi bakacağımElinde var mı ovulasyon testi ? Bence de mantılı bu durumda
Havucu bugün yemeye başlasam çok mu geç kalmış olurumEşim almış kuzum su işini de çözeceklermiş tanker gelip depoya su aktaracak öyle olunca şebeke suyu gibi akıyor binada burada su sıkıntısı var mesela yazın hep tanker suyu kullanıldı daha yeni bir tane dağdan su indi şehre düşün ki merkezdeyiz Bu yüzden hidrofor ile dairelere su dağıtılıyor. Moralim biraz yerine geldi ona göre eşim nöbetten gelecek hahaha pik mi değil mi bakacağım
Evet canım 14 şubattaCanım sen iğne mi olmuştun çatlama iğnesi
Canm daha sımdı göruyorum ya umarm pozitif e dönerEki Görüntüle 3550288 Eki Görüntüle 3550289 Günaydın kızlarrr. Tertemiz bugün dee
Ben de 12 bugun 15.günümüz oluyor kuzumm 12yınde saymamz lazmEvet biz aynı gün yumurtlamıştık geçen ay canım. Ben 12 şubatta regl oldum aslında bugün tam 14. günüm. Sen ne zaman regl olmuştun?
Yarın sabah canım benim tekrarlayan düşükler oldu biraz umutsuzum ama çokça dua ediyorum kendime de sana da12 ydi sanırım canım senin de inşallah seninde sağlıkla artar birdaha nezaman kan vericeksin
İlk 14 gün pozitif çıkabiliyor canım 15. Günden sonra test yapın demişti bana doktorumEvet canım 14 şubatta
Cnm bence sen 2 güne pik olacaksınEki Görüntüle 3550594 @babylovee kuzum benim bugün de silik ya pik göremicem galiba
Hala yumurtlama olmadı kuzum bende sabah bi ısım düştü ama pik görmedim testte. Sen nasılsınBen de 12 bugun 15.günümüz oluyor kuzumm 12yınde saymamz lazm
Ay hadi inşallah kuzum nerden anladınCnm bence sen 2 güne pik olacaksın
Canim bende kiz bebek emzirdigimi gormustum iki hafta sonra hamile oldugumu ôgrendim ruyam cikmis oldu umarim senin ruyanda cikar,Kızlar size bir şey soracağım ben bugün rüyaöda çocuğu olmayan bir akrabamızın bana kız çocuğu videosu attığını rüyaöda gördüm acaba yorumlayabilecek kimse var mıeylulesma canım sende sanki bir ara böyle bir rüya görmüştün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?