- 24 Kasım 2015
- 1.268
- 840
- 123
- 30
İlki nasıldı canımm68 çıktı canım ama bugün tam regl günüm doktora biraz düşük geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlki nasıldı canımm68 çıktı canım ama bugün tam regl günüm doktora biraz düşük geldi
Iyi canim bak guzel yumurtan da catlamis degerlendirdigin de oldu o nedenle sende biraz ferahla artik. Yine değerlendir bence bugunu falanda ama. Okudum diger mesajini da insallah rahim filmine gerek de kalmaz.Kuzum kesinlikle katılıyorum ben hocaya dedim Sen kendi belirtini anlıyormuşsun da ne gerek var bırak ateşe teste. dedim eşimle nöbeti olduğu için denk gelmek için test aldım hocam dedim Bu arada çok zayıf olduğun için anlamanı hissetmen normal bu konuda çok şanslısın dedi Bir iki oynamaları geç Yumurtlama olma olarak saymıyoruz biz dedi
İlki 12ydi canım 2 gün önceİlki nasıldı canımm
Regl gelene kadar umut hep var dur bakalim neler olacak. Bat ne zaman seninKızlar bu ay onceki aylardan farklı çatlamadan sonra 5.gün gogus agrim yumurtlama zamanı vardı 2 gündür kayboldu. Birde regl olacakmışım gibi kasık ağrım var ama başka hiç bi belirti yok bu ay olmadi galiba kızlarErkenden elendim gibi geliyo
![]()
Yani tam hesaplayamıyorum sanırım ama 14 şunat çatlama oldu 25 şubatta beta 12, 27 şubatta da 68 çıktıİlki nasıldı canımm
Kuzum resmen kafam bitmiş takvime baktım günaşırı gitmişim zaten ben günleri karıştırdım bu ara hep sanıyordum ki en son 3 gün var. Allah razı olsun canım benim hastanede beklerken hepinize dua ettim Allah'ım hepinize hasta hamileleri gördükçe İçim gitti Rabbim sana da diğer arkadaşlarıma da tatmayı nasip etsin bu duyguyu o kadar içten diyorum ki bunu bugun de olcak inşallah bde yarn. Sen de non stop devam kuzum. Ben bayağı değerlendirmişim niye sızlamıyorsamIyi canim bak guzel yumurtan da catlamis degerlendirdigin de oldu o nedenle sende biraz ferahla artik. Yine değerlendir bence bugunu falanda ama. Okudum diger mesajini da insallah rahim filmine gerek de kalmaz.
Bu ay hepimiz hamile olalim inşallah
Umutlarimiz taze iken![]()
Yani bu doktorlar da bazen dayak hak ediyor68 çıktı canım ama bugün tam regl günüm doktora biraz düşük geldi
2 kez düşük yaptım ya kuzum psikolojik olarak her şey geliyor aklıma kese görünene kadar bu stres gitmicek galibaYani bu doktorlar da bazen dayak hak ediyormaşallah Bence çok güzel canım stres yapma
Regl günü çıktı canım bende korkuyorum düşük diyeCanım senin adetine kaç gün kala böyle çıkmıştı beta değerin![]()
Bence değerin gayet güzel regl den önce yapmışsın sağlıkla artmaya devam eder sıkma canını2 kez düşük yaptım ya kuzum psikolojik olarak her şey geliyor aklıma kese görünene kadar bu stres gitmicek galiba![]()
Amin canim amiin Allahım dualarimizi duyar insallah bu ay isteyen herkese nasip ederKuzum resmen kafam bitmiş takvime baktım günaşırı gitmişim zaten ben günleri karıştırdım bu ara hep sanıyordum ki en son 3 gün var. Allah razı olsun canım benim hastanede beklerken hepinize dua ettim Allah'ım hepinize hasta hamileleri gördükçe İçim gitti Rabbim sana da diğer arkadaşlarıma da tatmayı nasip etsin bu duyguyu o kadar içten diyorum ki bunu bugun de olcak inşallah bde yarn. Sen de non stop devam kuzum. Ben bayağı değerlendirmişim niye sızlamıyorsam![]()
İkimizin de olucak inşallah kuzum sen de hiç düşünmemeye çalış şimdilik tadını çıkaralım her şey nasipBence değerin gayet güzel regl den önce yapmışsın sağlıkla artmaya devam eder sıkma canını![]()
8-9 mart suan içinRegl gelene kadar umut hep var dur bakalim neler olacak. Bat ne zaman senin
Doğru söylüyorsun canım iyi düşünelim iyi olsunİkimizin de olucak inşallah kuzum sen de hiç düşünmemeye çalış şimdilik tadını çıkaralım her şey nasip![]()
Kuzum ne zaman yumurtladın? Ben de pik görmüyorum testte ve belirti de sadece göğüslerim dün sızladı biraz dün değerlendirmedik ben istemedim. Bugün değerlendiricez inşallah ama dünden önceki gün değerlendirmiştik. Hafif kasık ağrım ve göğüs sızlamam var aşırı derecede iştahım açıldı onun dışında bişeyim yok akıntım falan yok normal yani hep olduğu gibi. Testler de pik yapmayınca yumurtlamıcam herhalde diye düşündümKızlar cidden testleri Kale almayın koyudan açığa gitti daha da koyulacağına demek ki test ya pik olarak göstermedi ya da ben piki kaçırdım bilmiyorum ama testlre kesinlikle bel bağlamayın bakın akşam 3 tane yaptım birkaç saat arayla testlere bakın. Doktora gitmeseydim hala şüphede kalıp strese girecektim ya da belirti anlamasaydım çatladığı anı. Sırf sular gitti r diye aldım ama bir daha zinhar almam. İnsan daha da sokuyor strese Yani bu tavsiyem düzenli adet görenlere bu arada
Geçen ay benim de böyleydi canım gerçekten çok kale almamak lazımKızlar cidden testleri Kale almayın koyudan açığa gitti daha da koyulacağına demek ki test ya pik olarak göstermedi ya da ben piki kaçırdım bilmiyorum ama testlre kesinlikle bel bağlamayın bakın akşam 3 tane yaptım birkaç saat arayla testlere bakın. Doktora gitmeseydim hala şüphede kalıp strese girecektim ya da belirti anlamasaydım çatladığı anı. Sırf sular gitti r diye aldım ama bir daha zinhar almam. İnsan daha da sokuyor strese Yani bu tavsiyem düzenli adet görenlere bu arada
Canım çok iyi artmış betanın yüksekliği değil düzenli artış önemli ben beş günlük gecikmeyle 300 çıkmıştı herkesin farklı oluyor düşünme hamilesin tadını çıkar benimde bir önceki kürtaj oldu ama dedim ki istediğim kadar test yap kan ver bir ise yaramıyor düşük betayla başlayıp sağlıklı da gidiyor Allahin izniyle sıkıntı olmazYani tam hesaplayamıyorum sanırım ama 14 şunat çatlama oldu 25 şubatta beta 12, 27 şubatta da 68 çıktı
İnşallah canım içime su serptin valla çok sağolCanım çok iyi artmış betanın yüksekliği değil düzenli artış önemli ben beş günlük gecikmeyle 300 çıkmıştı herkesin farklı oluyor düşünme hamilesin tadını çıkar benimde bir önceki kürtaj oldu ama dedim ki istediğim kadar test yap kan ver bir ise yaramıyor düşük betayla başlayıp sağlıklı da gidiyor Allahin izniyle sıkıntı olmaz