- 4 Ekim 2024
- 2.175
- 874
- 38
- 28
Yarın kan vereceğim inşallah vardırCanım ben gördüm kaset testte de var İstanbul'da sağlık ocakları en geç 10:00 kadar alıyor bazı yerler yarım saat daha geç

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın kan vereceğim inşallah vardırCanım ben gördüm kaset testte de var İstanbul'da sağlık ocakları en geç 10:00 kadar alıyor bazı yerler yarım saat daha geç
Kendini strese sokma canım inşallah sağlıkla ilerliyorsundurİnşallah bu kez görürüm bebeği artık rüyamda iyi şeyler görmüyorum
Canım benim komşum 42 yaşında 1 yaşında oğlu var lütfen yaşını sorun edip kendini strese koyma olurmu bak benim halam 43 yaşında 3 yaşında çocuğu var. Allah'ın izniyle nasip olacak sana da Rabb'im vereceği günü biliyor. En güzel en hayırlı zaman da sağlıklı gebelik nasip etsin sana ve isteyen herkeseBende 41 benimde ümidim yok![]()
Canım ben aşılama yapmadım ama yumurtlamadan 1 hafta sonra göğsümde de belirti vardı damarlarım yeşildi ve ucunda ağrı vardıCanım benim aşılamamın 6.gunu ya bı kac saattır karnım belım kasıklarım agrıyor adet olcak gıbı.Sence olur mu boyle senınkı erken baslamısmıydı sancıların
Canım artimeti pek önermiyorlar ama ben kimyasal gebelikte de bu gebeliğimde de doğru sonuç aldım. Allah'ın izniyle inşallah kanda da pozitifi görürsünYarın kan vereceğim inşallah vardırkaset test artimed diğeri awoxtu
Evet ben de awoxta hemen çıkmasına güveniyorum biraz daha ama emin de olamadım çizgi mi gölge mi diye bazı kızlar testte sorun var dedi bi de belki de sorun var bilemiyorum. İnşallah kanda pozitifi görürümCanım artimeti pek önermiyorlar ama ben kimyasal gebelikte de bu gebeliğimde de doğru sonuç aldım. Allah'ın izniyle inşallah kanda da pozitifi görürsün![]()
Canım sabah ilk idrarla test yap istersenSelamlar kızlar :) benim de yarın bat günüymüş ama ben dün akşamdan beri ölüyorum sanki tüm vücudumda ağrılar var yorgunluk halsizlik ve deli gibi titriyorum bazen üşüyorum baş ağrısı da cabası. Herhalde tutmadı bu ayartık belirtiyi falan da bıraktım test yapsam da faydasız daha yarın çatlamanın 12 ya da 13. Günü olacak
![]()
Evet pikten sonra çizgi silikleşirse çatlama oldu demek ve çatlamayı da değerlendirinKizlar ben iki gün boyunca testte koyuluk farkettim değerlendirdik bugün t çizgisi silikti degerlendirmemize gerek var mi
Kan kesin çözüm zaten canım sabah kanı ver cuma günü sabah çıkmış olurEvet ben de awoxta hemen çıkmasına güveniyorum biraz daha ama emin de olamadım çizgi mi gölge mi diye bazı kızlar testte sorun var dedi bi de belki de sorun var bilemiyorum. İnşallah kanda pozitifi görürüm
Canım yarın mutlaka var Çünkü cuma verirsen sonucun pazartesiye kalırYarın kan vereceğim inşallah vardırkaset test artimed diğeri awoxtu
Erken gebelik testiyle başla bence canım sabrın varsa bekle 2 gün daha.Peki kızlar yarın 6 günüm var yani kaset testin 5 tane var 3 tane erken gebelik var Ben yine kaset testi bakayım 6-7 gün kala gölge gibi görenler oldu burada sanırım acaba yapsam mı diyorum ya da iki gün daha mı beklesem ya bu ay bu testler bitebilir sıkıntı yok önümüzdeki ay için yeni sipariş veririm adet olursam toplu alırım yine
Aynı gün çıksın diye klinikte veririm diye düşünüyorum canım. Erken gidersem açık olur bu sefer birkaç saat içinde de sonucu çıkarCanım yarın mutlaka var Çünkü cuma verirsen sonucun pazartesiye kalır
Laboquıck de de eken gören oldu eger yarn görmezsem bsy 4 kala awox bakıcam kuzumm bosa harcamayayım awoxu o dha degerli senn 7 subat adetin sen de 5kala belırmeye basladı o zman dmiErken gebelik testiyle başla bence canım sabrın varsa bekle 2 gün daha.
4 gün kala yaklaşık canım eğer varsa tabiLaboquıck de de eken gören oldu eger yarn görmezsem bsy 4 kala awox bakıcam kuzumm bosa harcamayayım awoxu o dha degerli senn 7 subat adetin sen de 5kala belırmeye basladı o zman dmi
İnşallah canım ben olduğunu düşünüyorum senin4 gün kala yaklaşık canım eğer varsa tabi
Test yapmak çok abartmadığında eğlenceli olabiliyor ama benim gibi takıntı haline de getirmemek lazımİnşallah canım ben olduğunu düşünüyorum seninBu arada bugün gündüz inanılmaz sıcak beyaz akıntılar geldi oyndedm adet mı oldum ben şok oldum ev gttm sıfır koku aşırı akımtı akşamüstü de geldi az önce de geldi yani böyle çökelek gibi bembeyaz evet her ay böyle şeyler geliyor ama mesela geçen 2 ay çok geldi diyordum şu an ondan da iki, 3 katı fazla şu an tek acaba dedirten şey bu o da yerleşme zamanı akıntı gelebiliyor yani benim için belirti Sadece ekstra değişik bir akıntı ya da meme ucudur
laboquıck ı sırf test yapma askımdan yapcm haahah