- 14 Kasım 2024
- 2.271
- 893
- 38
- 30
Öyleymiş malesef saol cnm insllah hemen geçer modum baya düştüAyyy duymuştum uyuz salgını var diyeeçok geçmiş olsun canım hemen geçsin
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyleymiş malesef saol cnm insllah hemen geçer modum baya düştüAyyy duymuştum uyuz salgını var diyeeçok geçmiş olsun canım hemen geçsin
![]()
Başka gelen bir hastada söyledi eczanede yaptırmışlar bu dediğini brazdan gidip bende alıp yaptırayım herşeyi kaynatarak yıkayın dedi doktor peki ben bu karışımı bu aşamada sürebilir mıyım adetime 9gun var bir sorun olurmu sizceAktardan vazelin toz kükürt ve çay ağacı yağı alın vazelini kalorifer üzerinde eritin 15 damla çay ağacı yağı damlatın içerisine 2 tatlı kaşığı kadarda kükürt ilave edip iyce karıştırın sürülebilir hale gelene kadar kükürt ekleme yapın ve her banyodan sonra bütün kıyafetli yıkayın çarşafları nevresim vs hergun değiştirin her banyodan sonra hu kremi sürün geceden sabaha kadar kalsın ne kadar çok kalabilirse okadar iyi her gün aynı şekilde tekrarlayın siz eşiniz evde lim varsa aynı şekilde yapicaksiniz mesala sadece bilek kısımda var diyelim dirseğe kadar sürün aktarda çalışırken bu kremi yapıyorduk aktariniza sorun yine o sızı yönlendirir yinekükürt sabunu ile yıkanın uzun sürüyor tedavisi inşallah atlatırsınz hemen
![]()
Evide daha 1 hafta önce 40ladim resmen bugün yine sil baslan herşeyi temizleyip yikayayim halılarla battaniyeleri de yikamsya göndereceğim koltukları benmi sileyim yoksa yikamacimi çağırayım sizce şuan buna gerek varmıdırAktardan vazelin toz kükürt ve çay ağacı yağı alın vazelini kalorifer üzerinde eritin 15 damla çay ağacı yağı damlatın içerisine 2 tatlı kaşığı kadarda kükürt ilave edip iyce karıştırın sürülebilir hale gelene kadar kükürt ekleme yapın ve her banyodan sonra bütün kıyafetli yıkayın çarşafları nevresim vs hergun değiştirin her banyodan sonra hu kremi sürün geceden sabaha kadar kalsın ne kadar çok kalabilirse okadar iyi her gün aynı şekilde tekrarlayın siz eşiniz evde lim varsa aynı şekilde yapicaksiniz mesala sadece bilek kısımda var diyelim dirseğe kadar sürün aktarda çalışırken bu kremi yapıyorduk aktariniza sorun yine o sızı yönlendirir yinekükürt sabunu ile yıkanın uzun sürüyor tedavisi inşallah atlatırsınz hemen
![]()
Olmaz canım bı sıkıntı kullanabilirsin kokusu ağırdır biraz ama Gebelik varsa etkileyecegini sanmiyorm sadece bu krem uyuz un hareket etmemesini sağlıyor bu hareket etmeyince kaşıntı da olmayacak hani sürekli kaşındığı içinde zaten yayılıyor bu kaşınmamaya dikkat etBaşka gelen bir hastada söyledi eczanede yaptırmışlar bu dediğini brazdan gidip bende alıp yaptırayım herşeyi kaynatarak yıkayın dedi doktor peki ben bu karışımı bu aşamada sürebilir mıyım adetime 9gun var bir sorun olurmu sizce
Evide daha 1 hafta önce 40ladim resmen bugün yine sil baslan herşeyi temizleyip yikayayim halılarla battaniyeleri de yikamsya göndereceğim koltukları benmi sileyim yoksa yikamacimi çağırayım sizce şuan buna gerek varmıdır
O kadar haklisin ki. Malesef hic bisey normal degil dedigin gibi gündemimiz de hep karışık. Hayatımız desen çocuk konusunu baskalarini düşünmeye bile gereksinim duymuyor oysaki.. ama biz planlar hastaneler testler tahliller uğraşıp duruyoruz.. dedigin gibi bende bazen diyorum ya takmayacagim diye. Ama sonra bir anda bir bakiyorum sanki kafamda dönen seyler beni yoruyor.. kafamizda en cok yer edinen bebis meselesi Allahın izniyle kolaylıkla bi hamile kalsaydık .. saglikla dogurup büyütelim de en azindan ay bebis uyumadi disi çıkıyor falan gibi normal günlerimiz olsun..Canım bu ara rutinininde yeni olan bişey var mı bir ürün mesela duş jeli ya da temizlik malzemesi ya da dışardan yemek yedin mi bazen sostaki birşeye vücut tepki verebiliyor, çok geçmiş olsun
kuzum olmaz mı yaa sadece çocuk konusu bile değil yaşadığımız gündemler kimse için kolay değil, hepimizin kafaya taktığı birşey mutlaka var… herkesin yarası farklı yerden kanıyor.. ben artık an’da kalmaya çalışıyorum ve inan çok işe yarıyor. Örneğin bir konu kafama takılıyorsa 1 sene sonraki ben bunu düşünecek miyim diyorum çoğu şeyde aklıma bile gelmeyecek konular oluyor ve bu da iç sıkıntımı geçiriyornacizane ben böyle yapıyorum
![]()
Ay canim gecmis olsun yaaa insallah degildir. Cocuk okula gidiyor muydu senin belki o getirmiştir. Veya alışverişte kiyafet denediysen olmus olabilir. Bir ara burda da vardi bir salgin ben uzunca bir sure magazada birsey denememistim. Onun ilaclari oluyor karisimlari falan onlardan alabilirsin canim. Dr ilac verdi dimiCnm doktora gittim sabah uyuza benziyor dedi baya kalabalık ve bu sikayyet den dolayı gelenlerde losyon krem yazdı ailecek sürünün dedi kafayı yicem ya nerden gelmiş olabilir ki
Demir ilacına alerjim yokta damardan verilen demire alerjim var hamileyken olmuştu heryerim yanık gibi kabarıp kasınmıştı. Uyuz olabilir dedi doktor
Yok cnm rutinimden şaşmam kolay kolay doktor uyuza benzyor dedi morelim altüst oldu bayada uzun sürermis geçmesi başka gelen insanlarla da konustum aylardirr cekiyoruz illet birşey diyorlar napcam ben ya nasıl kurtulacagim![]()
Doktora demir ilacı kullandiginida soyledinmiDemir ilacına alerjim yokta damardan verilen demire alerjim var hamileyken olmuştu heryerim yanık gibi kabarıp kasınmıştı. Uyuz olabilir dedi doktor
beni de eklrmisin canım sat26 ocak bat 25 şubatlisteyi düzenledim kızlar hepinize tek tek cevap veremedim kusura bakmayın hoşgeldiniz![]()
Çikolata kisti nekadar büyüklükte benimde var ilk gebeliğim oldu ıkıncı için uğraşmaktayız testte çıkardı mutlaka ama biraz dana beklemekte fayda varMerhaba arkadaşlar benim bir sorum var. Bende çikolata kisti var ama doktor hamileliğe engel değil dedi. Bir kaç Takviye ve duphaston verdi takviyeleri 3 ay kullan bitince çocuk planla dedi. Duphastonu ise adetinin 14. Günü kullanmaya başla 14 gün kullan sonra bırak dedi. (Ama duphaston kullanırken hiç tam 14 gün dolmadan hep adet oldum) Geçen ay 3 ay bitti ama hamile kalamadım adetim 24 ocakta gelmesi gerekirken 3 4 gün erken geldi 20 ocakta leke ile başladı 22 ocakta tamamen geldi 23 ocakta (şuan japonyadayım) test verdim hormonlarıma vs bakıldı 29 ocakta alttan muane oldum doktor herşey çok normal dedi. O doktorun da tavsiyesi ile yeni yumurtlama günü olarak 2 şubatta duphaston kullanmaya başladım. Bugün 16. Gün. Geçen aya göre adetim 3 gün gecikti. Normalde hiç 27 yi bulmazdı zaten hep erken gelirdi. 11 şubattan beri kahverengi kanama geliyor ama çok az adet gibi değil. Bugün test yaptım ama negatif. Ne yapacağımı bilmiyorum. Burada kan testleri 1 hafta sonra çıkıyor. Ne yapmalıyım !
Şimdi yaptırdı eşim geldi ona sürdük birazdan bende süreceğinim gerçekten iğrenç kokuyor nasıl dayacam bilmyorum aktarci battaniyeleri 3 gün kullandıktan sonra poşette hava almiycak şekilde bağlayın evin dışında bir yerde bekletin demiş carsaflarda aynı sekilde 3 gün kullnainin sürme aşamasında sonra atın kiyatlerde eski birşeyler giyip 3 gün surunup aynı kıyafetleri giyip atın demis evide sirkeli suyla temizleyin hergün koltukları silleli suyla silin demiş insllah işe yarar eşime sordum ara ara bende kasık bölgesinde kasinyor dedi oda boxserin lastik yerinden olduğunu düşünmüşOlmaz canım bı sıkıntı kullanabilirsin kokusu ağırdır biraz ama Gebelik varsa etkileyecegini sanmiyorm sadece bu krem uyuz un hareket etmemesini sağlıyor bu hareket etmeyince kaşıntı da olmayacak hani sürekli kaşındığı içinde zaten yayılıyor bu kaşınmamaya dikkat et
Uyuz havasız ortamda ölüyor oyuzden kukurtte kaşıntıyı önlüyor inşallah faydasını görürsünüz![]()
Temizliğe gelen ablya silme işlemini bitirince demirleri çamaşır suyuyula silyo 1 kattayim ben zaten hiç eklemem korkulukları geliginde yine söylerim bu turda sirkeyle sildiririm halilarim ev 1 +1 olduğu için çok küçük zaten olmadı balkonda yikayayim yinede paspaslarida makineye attım ben yinede yaptım ne olur neolmaz temas oldu çünkü çok sağol cnm yardımın için insllah iyi gelirYıkat desem bu uyuz hemen geçmiyor canım binada varsa korkulukları fln ellediyseniz oyuzden bulaşmıştır
Silebilirsen sil genelde bizim dediğimiz kıyafetler nevresimler fln hergun kaynarda yilanicak her banyodan sonra bu krem sürülecek kalabildiği kadar kalacak diyorduk halıları koltukları fln yıkayın fln hiç demedik ısı da çoğalıyorlar o yüzden hani nevresim çarşaf kullandığın kıyafetler bunlar böyle kaynardı yikarsan bir sıkıntı olmaz canım bence hani h
Aktara her gelene bu şekilde anlatıyordu k hani bu anlatan da benim işi öğrendiğim kişiydi 30 senedir bu işi yapıyordu yani hani dese o derdi diye düşünüyorum sen yine aktarına Sor canım
Saol cnm malesef öyleymiş evet 2 sınıfa gidiyor oğlum aklıma oda geldi okullarda çok olurmuş doktor da dedi çocuk eve getirmiş olabilir diye ben kolay kolay evden çıkmıyorum çünkü gelsin onunda vücudunu inceliycem normalde alerjik hep kabarır vücudu abur cubur yediğinde özellikle belkide vardı ben bu yüzden fark etmedim düzenli kullandığı alerji ilaçları da var her gece içiyor hem hap hemde şurup kullanyor 15 yıl butik islettim bildiğim için asla kıyafet denemem ve yıkamadan hiç birimiz giyinmeyiz cnm evet keşke kimse denemede bilgigin yerlerde sürünüyor üstüne basıyorlar ve vajinal temasta oluyor kıyafetlerin koltuk altları hep yer kokar yazın kaç defa kuru temizlemeye göndermiştim bu yüzden igrenc bir durum losyon ve krem v birde alerji hapı cnm birde kükürtlü vazelin yaptırdık nemlendirici krem aldıkAy canim gecmis olsun yaaa insallah degildir. Cocuk okula gidiyor muydu senin belki o getirmiştir. Veya alışverişte kiyafet denediysen olmus olabilir. Bir ara burda da vardi bir salgin ben uzunca bir sure magazada birsey denememistim. Onun ilaclari oluyor karisimlari falan onlardan alabilirsin canim. Dr ilac verdi dimi
Yok cnm ama onla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum 3 aydır kullanıyorumDoktora demir ilacı kullandiginida soyledinmi
Yani çok büyük değil 2x3 veya 2x2 ama sürekli değişiyor en fazla 4x5 oldu tedaviye cevap verip kaybolduğu zamanlarda oldu. Geç geldiği için bilmiyorum ne yapacağımı. Duphastonu kullanayım mı bırakayım mı ona emin olamadım. Hamilelikte kullanmaya devam et demişti türkiyedeki doktor.Çikolata kisti nekadar büyüklükte benimde var ilk gebeliğim oldu ıkıncı için uğraşmaktayız testte çıkardı mutlaka ama biraz dana beklemekte fayda var
Kesinlikle bebişim ya.. ama gerçekten herşeyin hayırlısı olsun biz farketmiyoruz ama bazen o an olmadığı daha hayırlı oluyor. Sağlıksız ya da hayırsız bir evlat olacak belki bizim istediğimiz zamanda olsa, bilemiyoruz ki. Mesela ben geçen ay hamile kalsaydım işim için önemli bir terfiyi alamıyor olacaktım reglim başladıktan sonra belli olduO kadar haklisin ki. Malesef hic bisey normal degil dedigin gibi gündemimiz de hep karışık. Hayatımız desen çocuk konusunu baskalarini düşünmeye bile gereksinim duymuyor oysaki.. ama biz planlar hastaneler testler tahliller uğraşıp duruyoruz.. dedigin gibi bende bazen diyorum ya takmayacagim diye. Ama sonra bir anda bir bakiyorum sanki kafamda dönen seyler beni yoruyor.. kafamizda en cok yer edinen bebis meselesi Allahın izniyle kolaylıkla bi hamile kalsaydık .. saglikla dogurup büyütelim de en azindan ay bebis uyumadi disi çıkıyor falan gibi normal günlerimiz olsun..
Benim doğumda alındıydı tekrar geldi mübarek ne kistmişYani çok büyük değil 2x3 veya 2x2 ama sürekli değişiyor en fazla 4x5 oldu tedaviye cevap verip kaybolduğu zamanlarda oldu. Geç geldiği için bilmiyorum ne yapacağımı. Duphastonu kullanayım mı bırakayım mı ona emin olamadım. Hamilelikte kullanmaya devam et demişti türkiyedeki doktor.
Yap cıkar buraya da atKızlar iki gün geciktim cumartesi günü erken gebelik testi yaptım çıkmadı bugün tekrar yapsam çıkar mı acaba
Birazdan test almaya çıkacam elimde yok inşallah cikarYap cıkar buraya da at![]()
Merhaba canım seninle tarihlerimiz aynıydı sanırım regli oldunmuKesinlikle bebişim ya.. ama gerçekten herşeyin hayırlısı olsun biz farketmiyoruz ama bazen o an olmadığı daha hayırlı oluyor. Sağlıksız ya da hayırsız bir evlat olacak belki bizim istediğimiz zamanda olsa, bilemiyoruz ki. Mesela ben geçen ay hamile kalsaydım işim için önemli bir terfiyi alamıyor olacaktım reglim başladıktan sonra belli oldunasip işte.. hepimiz için en güzel zamanda olsun inşallah
![]()
Birgün öncesi negatifken birgün sonrasi pozitif çıkabiliyor varsa çıkar canimBirazdan test almaya çıkacam elimde yok inşallah cikar