2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Belki de eylül'den beri bu sebep olmuyor üzüldüm şimdi serim olan Demir de yüksek ya onun da dezavantajları varmış umarım doktor güzel bir şey söyler bakalım hayırlısı kuzumcuğum çok sağ ol
Kuzum tek basina bir sebep olamaz demir eksikligi. Etken oldugu soyleniyor gebe kalmada. Üzülme kuzum en azinda ogrendin simdi takviyelerle toparlarsin canim benim🌸🌸🥰

Yıkıldım ne belirti aricam ne çocuk yapıcam yıldım ya sürekli negatif negatif Allah kahretmesin ya nereye kadar böyle onca dua onca göz yaşı o kadar belirti... evet regl ile çok benziyor doktorumda bunu söyledi. Ya kimyasal bile olsa şükür ederim derdim ki en azından tamam kalabiliyorum. Hiçbir sorun yok ya . İnstagrama fşn düşüyor berbat anneler çocuklarını öldürmeye çalışan anneler vs onlar istemediği kadar doğuruyor biz bir bebek için yıllarca uğraşıyoruz haydi bir de 2. Derseniz ooooo daha fazla gidiyor. Cidden yıldım. Kabul etmek lazım sanırım. Allah herkese vermiyor . Bende vermediklerinden biriyim galiba 🤷‍♀️😔
Deme öyle isyan etme vardır bı vakti zamanı 😔 biz cabalayalim elimizden geleni yapalım sonrası Allah'ın takdiri hayırlısı olsun inşallah 🤲

Amin inşallah senin nasıl gidiyor ovulasyon yapıyordun en son pil görebildiniz mi
Gördüm kuzum. Dün pik oldu. Bugunde hala koyu. Aksam bir daha yapcam ovülasyon testi bakalim silinmis olur inşallah. Catlamayi da görürsem artik test yapmaktan da kurtulcam. Bu ay sondu hamiş olcam diye inaniyorum ve manifestliyorum 🥰🙏😍

Ne belirtilerin var meselaa 😍
Sadece kasık ağrısı adet sancısının hafifi gibi 😂 gögüslerimde ağrı ve az bi akinti kısaca hiç bi belirti yok. Bence kesinlikle gebelik yok. Bu ay hsg cektiricem. Bende progesteron dusuklugu olabilir yumurtlamadan sonra progestoronum yukselmiyo gibi bi belirtim var. Gecen ay erken adet olmustum. Bu ayda bakicam eger gecen ay gibi erken olursam muhtemelen progesteronum yukselmiyo.

Sen
Gördüm kuzum. Dün pik oldu. Bugunde hala koyu. Aksam bir daha yapcam ovülasyon testi bakalim silinmis olur inşallah. Catlamayi da görürsem artik test yapmaktan da kurtulcam. Bu ay sondu hamiş olcam diye inaniyorum ve manifestliyorum 🥰🙏😍
Güzel düşünelim güzel olsun inşallah herşey ayrı stres ya valla napıcaz bilmiyorum 😅

Bak tavukcum biraz sabır 😅😅 güldürdün beni.
Valla bende ayni sen gibiyim bugun yarin catlar galiba yumurtam. Beraber gün sayariz artik. Cok kafaya takmadan amaaa 😄
Ayy çok heyecanlı dimi amaa :KK53: hadi bakalım sende çatlamayı haber et, beraber başlayalım şafak saymaya. Artık hamiş haberleri duymak istiyoruuummm içi ben karışık. Çift çizgi hepimize nasip olsun :anneadayı:

Yıkıldım ne belirti aricam ne çocuk yapıcam yıldım ya sürekli negatif negatif Allah kahretmesin ya nereye kadar böyle onca dua onca göz yaşı o kadar belirti... evet regl ile çok benziyor doktorumda bunu söyledi. Ya kimyasal bile olsa şükür ederim derdim ki en azından tamam kalabiliyorum. Hiçbir sorun yok ya . İnstagrama fşn düşüyor berbat anneler çocuklarını öldürmeye çalışan anneler vs onlar istemediği kadar doğuruyor biz bir bebek için yıllarca uğraşıyoruz haydi bir de 2. Derseniz ooooo daha fazla gidiyor. Cidden yıldım. Kabul etmek lazım sanırım. Allah herkese vermiyor . Bende vermediklerinden biriyim galiba 🤷‍♀️😔
Seni öyle iyi anlıyorum ki... buradakı her kadın her regl gördüğünde aynı duygulara giriyordur muhtemelen. Benim eski paylaşımlarıma baksan neler neler yazmışım. Ama her döngüde, her ay yeni bir tomurcuk yeşeriyor içimde. Sanki bir ses mutlaka birgün olacak diyor. Kendine izin ver, üzülmene :( sonra toparlan, ayağa kalk, yine dene. Mutlaka olacak. Yaşın da el veriyorsa zaten zamanın vardır, üzülme.

Sadece kasık ağrısı adet sancısının hafifi gibi 😂 gögüslerimde ağrı ve az bi akinti kısaca hiç bi belirti yok. Bence kesinlikle gebelik yok. Bu ay hsg cektiricem. Bende progesteron dusuklugu olabilir yumurtlamadan sonra progestoronum yukselmiyo gibi bi belirtim var. Gecen ay erken adet olmustum. Bu ayda bakicam eger gecen ay gibi erken olursam muhtemelen progesteronum yukselmiyo.
Belirtiler her iki duruma da benzedigi icin insan neye yoracagini bilemiyor tabi. Reglin 21.günü kanda bakiliyor istersen gidebilirsin regl olursan. İnşallah bebislendigimiz bir ay olsun🙏

Doğru söylüyorsun canım öyle yapayım düşük önleyici ilaç kullanmam gerekiyormu peki öncesinde progestan var elimde
Bana daha önce kimyasal gebelik olduğu için Progestan başlattı canım doktorum vajinal fitil olarak istersen başla dicem ama doktorun ne der bilemedim. Test yaptırdın mııı 🌸

Ayy çok heyecanlı dimi amaa :KK53: hadi bakalım sende çatlamayı haber et, beraber başlayalım şafak saymaya. Artık hamiş haberleri duymak istiyoruuummm içi ben karışık. Çift çizgi hepimize nasip olsun :anneadayı:
Ya heyecanli olmaz miii. Insan merak ediyor. Icinde bir umut firtinasi kopuyor. Insallah saglikla kolaylikla bu ay nasip eder Allahım kavuşuruz bebislerimize. Amiiiinnn cift cizgilu gebelik testi goreyim görelim insallahhh😍

Sen

Güzel düşünelim güzel olsun inşallah herşey ayrı stres ya valla napıcaz bilmiyorum 😅
Valla bu surecte ben stressizim diyene bravo 😅 oyle kolay birsey degil asla
Stres göbek adın oluyor. Sadece cok fazla üzerine düşünmemek lazim bir onu biliyorum valla.

Belki de eylül'den beri bu sebep olmuyor üzüldüm şimdi serim olan Demir de yüksek ya onun da dezavantajları varmış umarım doktor güzel bir şey söyler bakalım hayırlısı kuzumcuğum çok sağ ol
Benim birkaç duyduğum kişi var canım Demir eksikliğini halledince hemen hamile kalan. Senin de yakın zamanda olucak bencee 🌸

Bana daha önce kimyasal gebelik olduğu için Progestan başlattı canım doktorum vajinal fitil olarak istersen başla dicem ama doktorun ne der bilemedim. Test yaptırdın mııı 🌸
Evet canım az önce verdim kanı sonucu bekliyorum ben de kullanırım ya zararı olmaz zaten çünkü bende kimyasal yaşadım d.ra gitmedim daha ❤️

Back
X