- 25 Ağustos 2024
- 1.088
- 439
- 38
Senin de kasık ağrın varmı benim çok oluyor yaBana daha önce kimyasal gebelik olduğu için Progestan başlattı canım doktorum vajinal fitil olarak istersen başla dicem ama doktorun ne der bilemedim. Test yaptırdın mııı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin de kasık ağrın varmı benim çok oluyor yaBana daha önce kimyasal gebelik olduğu için Progestan başlattı canım doktorum vajinal fitil olarak istersen başla dicem ama doktorun ne der bilemedim. Test yaptırdın mııı![]()
Bence de zararı olmaz ya ama fitil önermişti bana aklında bulunsunnEvet canım az önce verdim kanı sonucu bekliyorum ben de kullanırım ya zararı olmaz zaten çünkü bende kimyasal yaşadım d.ra gitmedim daha![]()
Evet karın ağrım ve kaşık ağrım çok o yüzden de korkuyorum açıkçası seni de korkutmak istemem ama. Bilen varsa bize yardımcı olabilir mi kızlar gebelikte de adet ağrısı gibi karın ve kaşık ağrısı olur mu şiddetliSenin de kasık ağrın varmı benim çok oluyor ya
Ben de ki de fitil canım kullanayım bariBence de zararı olmaz ya ama fitil önermişti bana aklında bulunsunngüzel haberlerle gel inşallah
![]()
Yazdım kuzum dolandırıcılık desen varInstada minnakkurabiyeler hesabi var. Ona bir gönder fotosunu. Sizin testlerinizi aldm yorumlayabilir misiniz yumurtlama olmus mu diye sorabilirsin.
Freely geçenlerde biri yapmıştı doğru çıkmıştı canım yap gitsinKızlaar iyi akşamlar. Bugün işler çok yoğundu bakamadım hiç. Bende hala gelen giden yok. Memiklerim de nerdeyse acımıyor arada kasıklarıma sancı giriyor. Pelvik rahatsızlığım da yok yani regl olmadan önce olan. Dolabın içinde fii tarihinden kalma testler buldum bu testler hakkında fikriniz var mıı??
Freely ve bebetime kaset diğer erken
Eki Görüntüle 3551233
Biliyorum canım şu hsg bi çekilsin deBelirtiler her iki duruma da benzedigi icin insan neye yoracagini bilemiyor tabi. Reglin 21.günü kanda bakiliyor istersen gidebilirsin regl olursan. İnşallah bebislendigimiz bir ay olsun![]()
Kuzum yarın sabah yaparım diye düşünüyorum yaFreely geçenlerde biri yapmıştı doğru çıkmıştı canım yap gitsin![]()
Son kullanma tarihlerine bak. Geçmişse hiç deneme kuzum hassasiyetleri kayboluyormuş boşuna canını sıkmaKuzum yarın sabah yaparım diye düşünüyorum yayarın ç iğnesi hariç 14. Gün olacak
Hadi bakalım inşallah pozitiftir inşallahhKuzum yarın sabah yaparım diye düşünüyorum yayarın ç iğnesi hariç 14. Gün olacak
Kuzum dun aksam kı testi gördün. Dr bugun gördu çatlamayı. Sen testlere aldanma benceKızlar ben galiba 22 şubatta pik görmüşüm ya benim testler gittikçe silikleşiyor baksanızababylovee @kugukusu
eva0108
Eki Görüntüle 3551144
Ah amin aminn kuzum ablama attrdım sonucları özel hastanede calsyor kadın doğumcu ya sordu. Cok büyük etkenmiş baslı basına bile olablr yaniBenim birkaç duyduğum kişi var canım Demir eksikliğini halledince hemen hamile kalan. Senin de yakın zamanda olucak bencee![]()
Doğru söylüyorsun kuzum ya idrarla yapılan bütün testler benim psikolojimi bozdu. İlişki sonrası ağlayasım geliyorKuzum dun aksam kı testi gördün. Dr bugun gördu çatlamayı. Sen testlere aldanma bence
Ben inandım nedenseeeFreely daha var da bebetime 2024 ağustosta bitmiş after ten 2027 ymiş ahahha ilişkiden 5 gün sonra tespit eder yazıyor biraz şov bence![]()
İyi ne güzel bir sorun yokmuş cnm stresden gecikti benceOverler tertemiz rahimde hiçbir şey yok idrar testlerine asla güvenmeyin direk gecikmede kan verin dedi. Yarın sonuçlarla tekrar gel dedi
Nedemek cnmTeşekkür ederim canım Allah razı olsun her konuda yardımcı oldun banakasıklarım çok ağrıyor birde adet olcakmış gibi aynı hayırlısıyla keseyi görsem içim çok rahatlıcak daha önce kimyasal olduğu için gerçekten çok korkuyorum.
Ayy vallahi bende cok utandım regl iken ilk defa alttan baktı peceteyle temizledim öyle çıktım catala zaten örtü veriyor üsütne bile görmyor bakmadan yapıyorEvet canım bakılıyormuş benim drumda regliyken gel dedi bana alttan bakıcak ama cok utanıyorum regli iken nasıl olucak bilmiyorum
İsyan etme cnm yanlış düşünüyorsun rabbim geciktiriyor sa güzelleştiyordur sen Rabbimden ısrarla iste duandan vazgecmeYıkıldım ne belirti aricam ne çocuk yapıcam yıldım ya sürekli negatif negatif Allah kahretmesin ya nereye kadar böyle onca dua onca göz yaşı o kadar belirti... evet regl ile çok benziyor doktorumda bunu söyledi. Ya kimyasal bile olsa şükür ederim derdim ki en azından tamam kalabiliyorum. Hiçbir sorun yok ya . İnstagrama fşn düşüyor berbat anneler çocuklarını öldürmeye çalışan anneler vs onlar istemediği kadar doğuruyor biz bir bebek için yıllarca uğraşıyoruz haydi bir de 2. Derseniz ooooo daha fazla gidiyor. Cidden yıldım. Kabul etmek lazım sanırım. Allah herkese vermiyor . Bende vermediklerinden biriyim galiba![]()
Cnm 50 altına en azından düşmemesi gerekiyor bende 10du kasımda 2 ayda 28e yükseldi aşırı saç dökülmem vardı şükür azalmaya başladı bende cocukluktan beri var taşıyıcı anemi var oğlumdada çıktı benden Kaynaklı anneden cocuga geciyormuş çünkü cnm oda etkiliyor annemde bildim bileli böyle hep böyle dogumdada sıkıntı yaşadım bu yüzden benim depolarım adet iken boşalıyormuş oyuzden adetken günde 2 defa al dedi bna sana ilaç yazmadımı bu degerleKuzum 6.9a düşmüş inanamyrm evet o yüzden yerlerdeyim mental olarak. 28 iken kullanıyor muşsun kız öleceğim nerdeeyse bn aslında çok ilginç yani demirimin yüksek olup ferritinin düşük çıkması belki de birbirini tamamlıyorlardır Çünkü bana Eylül ayında 15'ken çok iyi düzelmiş ilaç kullanmana gerek yok dedi doktorlar hatta iki doktor kesin birbirleriyle bağlantıları var inşallah sana Demir ilaçları faydası oluyor değil mi halsizliğe falan
Belkide göremeden catladı cnm artık bakma bence düzenli ilişki yasa bırak takılma cokKızlar ben galiba 22 şubatta pik görmüşüm ya benim testler gittikçe silikleşiyor baksanızababylovee @kugukusu
eva0108
Eki Görüntüle 3551144
Canım çıkmış değerim ama düşük ya 31 çıkmışİyi ne güzel bir sorun yokmuş cnm stresden gecikti bence
Nedemek cnmcok normal rahime yerlestikce ağrın olur daha ben oğlumda hep adet agrısı yasadım kasıklarımda onuda göreceksin Allah'ın izniyle korköanı anlıyorum cnm bende yasadım inşallah bişey olmaz içini rahat tutmaya bak
Ayy vallahi bende cok utandım regl iken ilk defa alttan baktı peceteyle temizledim öyle çıktım catala zaten örtü veriyor üsütne bile görmyor bakmadan yapıyor
İsyan etme cnm yanlış düşünüyorsun rabbim geciktiriyor sa güzelleştiyordur sen Rabbimden ısrarla iste duandan vazgecme
Cnm 50 altına en azından düşmemesi gerekiyor bende 10du kasımda 2 ayda 28e yükseldi aşırı saç dökülmem vardı şükür azalmaya başladı bende cocukluktan beri var taşıyıcı anemi var oğlumdada çıktı benden Kaynaklı anneden cocuga geciyormuş çünkü cnm oda etkiliyor annemde bildim bileli böyle hep böyle dogumdada sıkıntı yaşadım bu yüzden benim depolarım adet iken boşalıyormuş oyuzden adetken günde 2 defa al dedi bna sana ilaç yazmadımı bu degerle
Belkide göremeden catladı cnm artık bakma bence düzenli ilişki yasa bırak takılma cok
Cnm senin 15di zaten iki katı olmuş işte bekle bakalım yine 2 gün sonra ver yine 3 artışta iki katı olursa korkma benceCanım çıkmış değerim ama düşük ya 31 çıkmış