- 16 Eylül 2024
- 3.709
- 2.395
- 48
Sigarayi bekarliktan beri kullaniyor. Simdi de böyle birakmaya calistiginda rahatsizlaniyor. 3 sene önce de cvid olunca sigarayi da birakmak istedi ayni su an yaşadıklarını yasadi o zamanda tamamen. Hepsi birer etkenmis gibi geliyor bana. Biraksin diye bende cok soyledim bide simdi hepten kendimi de sucluyorum.Yok canım sigarayı da bıraksın çünkü o da zamanla ciğerleri doldurup nefes darlığına sebep olacak ve nefes alamama hissi de panik atağı tetikler zaten. Ama yumuşak bi süreçten geçerek bırakması lazım diye düşünüyorum azalta azalta. Birkaç gün çok yorgun olacaktır yanında olmaya çalışın canım. Her zaman onu dinlemeye hazır olduğunuzu ve güçlü olduğunuzu hissettirin benim en çok ihtiyaç duyduğum şey o oluyor mesela eşimin o an modu düşükse ben daha çok dibe batıyorum çünkü ona yük oluyormuşum gibi hissediyorum. Tabi hasta yakınları için de zorlu bir yol. Ama bu da bir imtihan ben dünyada çektiğim hastalıkları ve sıkıntıları elimden geldiğince kefaret olarak görüp şükretmeye çalışıyorum. Bu arada İnşirah, Bakara ve Fetih suresi çok iyi geliyor ben sık sık dinlerim evde de yüksek sesle açarım
Olabildigince güçlü durmaya çalışıyorum yaninda. Ama benimde pek güçlü oldugum söylenemez