Yazdiklarin cok dogru canim. Aslinda pcos gebelige engel degil ama birkac zaman ugrasmis ve gebe kalmamis kisilere hemen bakip senin pcosun var deyip onun büyük bir sebepmis gibi oldugunu söylüyorlar bu da beynimize yerlesiyor cocuk isi zorlasacak diye düşünüyoruz ama öyle degil. Saglikla kavus bebegine insallah bu defa kaybin icin cok üzüldüm.. bende senin gibi bir surecten gectim. Bende de pcos var ve hamile kalana kadr bunu hep önüme koydular. Hamile kaldiktan sonra kimse adını anmadi sormadi bile. Sonra bebegimi düşükle kaybettim, o gunden sonra defalarca muayene oldum kontrollere gittim ve bir dr bile bana senin pcos var demedi. Artik ben sormaya basladim pcos vardi bende hala var mi diye. Ve bana dedikleri sey, pcos gebelige engel degil ki biz bunu hastalara anlatamıyoruz, bak hamile de kalmissin ogrenmis olman lazim pcosun hamilelige engel olmadigini demisti. Normal hayatimda pcoslu 2 cocuklu tanidiklarim var zaten ama ben ilk zamanlar gittigimde bana bir tek onu sebep sunuyorlardi benim sucum degildi ki..
Sunsun9
Allahim insallah bana da yeniden hamile kalmayi saglikla kavusmayi nasip eder en yakin zamanda

senin adına mutlu oldum bu defa saglikla ilerlesin gebeligin canim