2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Canım geçmiş olsun. Mantar bendede vardı defalarca tekrarladı ama eşimle birlikte tedavi aldım hafif şekilde çok şükür geçti. Sende de geçecek merak etme. Ama eşini mutlaka dahil et bence tedaviye. PCOS lu hamile kalanlar da çok, canını sıkma. Şimdi herşeyin çaresi var 🤗
Doktor eşim için hiçbir şey söylemedi ne yapmam lazım peki onun ayrıca bir doktora mı gitmesi gerekiyor zaten 8 gündür hiç birliktelik olması henüz bulaşmamıştır diye düşünüyorum çünkü mantar başlangıcı dedi doktor. Ne yapsam sence

Keşke birkaç ay önceden uçak bileti ayarlasaydınız belki uyguna gelirdi
Hep baktık yazdan bile bakar eşim kuzum bayramlarda asla ucuz degl. Yeni geldil biz bide kaynımın dugunu ıcn buraya gelınce 1 ay snra tekrr döndük ekmde. E ocakta da gttk. Aslında uygun var 2gun önceden ama ben dedim olmaz sensiz gitmem önden. 😂 Gidersek anca beraber. Çok kurnazlar bayram bitmi biletler düşüyor 4de 1 fiyatına bayrmda hıcbsy yok. Ama eşim dayanamaz sanrm kesin alır gibi😂 çocuğuma da aynı alıyorlar ücret bana neyse o.insan bari azcık indirim yapar 🤣

Canım bende aynıydım regl olduğum günden beri pcos denildi vücutta erkek tipi tüylenmeden regl gecikmelerine her şeyi yaşadım ileri düzeydi böyle ümitsiz görünce tekrar tekrar yazasım geliyor bekarken bile çok korkardım benim çocuğum olmayacak diye evlendik çocuk düşüncesi olmadığı halde tedaviler için kadın doğum dahiliye endokrin her yere gittik kontroller yapıldı en son birde insulin direncim çıktı diyetisyene gittim spor yaptım inositol kullandım ve elhamdülillah birkaç ay içinde hamile kaldım nasip olmadı zorunlu kürtaj oldum sonra üç ay sonrasında yani şimdi hamileyim insallah güzel ilerleyecek inanıyorum hiç moral bozmayın strese girmeyin diyeceğim ama zor biliyorum ve bu hamileliğimde sadece şunu dedim görev gibi değil eşimle iletişim için ilişki olacak ikimiz için diyerek hep ilişki oldu ve günleri takip etmedim sperm sorunu yoksa bence üst üste ilişki vs sıkıntı da değil ilişki istediğimiz için olmalı çok uzun yazdım ama umut olsun herkese hem kayip yaşamış hemde pcosla yıllardır uğraşan biri olarak yazmak istedim 🥰
Sağ ol canım senin adına çok sevindim inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına ❤️ ilişkileri pek düzenleyemiyorum zaten iş için sık sık şehir dışındayım o yüzden ne zaman denk gelirse gibi geliyor. Bize de dua et

Hep baktık yazdan bile bakar eşim kuzum bayramlarda asla ucuz degl. Yeni geldil biz bide kaynımın dugunu ıcn buraya gelınce 1 ay snra tekrr döndük ekmde. E ocakta da gttk. Aslında uygun var 2gun önceden ama ben dedim olmaz sensiz gitmem önden. 😂 Gidersek anca beraber. Çok kurnazlar bayram bitmi biletler düşüyor 4de 1 fiyatına bayrmda hıcbsy yok. Ama eşim dayanamaz sanrm kesin alır gibi😂
Doğrudur canım uçak biletlerini bilmiyorum pek ama çok istiyorsan 2 gün önceden gitsen bir şey olmaz tabi daha önce yalnız bindin mi uçağa bilmiyorum. Aslında daha yeni gitmişsiniz ama insan özlüyor

Yazdiklarin cok dogru canim. Aslinda pcos gebelige engel degil ama birkac zaman ugrasmis ve gebe kalmamis kisilere hemen bakip senin pcosun var deyip onun büyük bir sebepmis gibi oldugunu söylüyorlar bu da beynimize yerlesiyor cocuk isi zorlasacak diye düşünüyoruz ama öyle degil. Saglikla kavus bebegine insallah bu defa kaybin icin cok üzüldüm.. bende senin gibi bir surecten gectim. Bende de pcos var ve hamile kalana kadr bunu hep önüme koydular. Hamile kaldiktan sonra kimse adını anmadi sormadi bile. Sonra bebegimi düşükle kaybettim, o gunden sonra defalarca muayene oldum kontrollere gittim ve bir dr bile bana senin pcos var demedi. Artik ben sormaya basladim pcos vardi bende hala var mi diye. Ve bana dedikleri sey, pcos gebelige engel degil ki biz bunu hastalara anlatamıyoruz, bak hamile de kalmissin ogrenmis olman lazim pcosun hamilelige engel olmadigini demisti. Normal hayatimda pcoslu 2 cocuklu tanidiklarim var zaten ama ben ilk zamanlar gittigimde bana bir tek onu sebep sunuyorlardi benim sucum degildi ki.. Sunsun9 Sunsun9
Allahim insallah bana da yeniden hamile kalmayi saglikla kavusmayi nasip eder en yakin zamanda 🙏 senin adına mutlu oldum bu defa saglikla ilerlesin gebeligin canim 🙏🌸
Amin canım bi de pcos konusunda düşük meselesini hep duyuyorum o yüzden hamile kalsam bile sağlıksız gebelik yaşar mıyım korkusu da var birkaç gündür. Çünkü forumda kimi görsem düşük ya da kimyasal olan hep pcoslu nerdeyse sanırım yumurta kalitesiyle alakalı 😔 o da çok can sıkıcı değil mi

Doğrudur canım uçak biletlerini bilmiyorum pek ama çok istiyorsan 2 gün önceden gitsen bir şey olmaz tabi daha önce yalnız bindin mi uçağa bilmiyorum. Aslında daha yeni gitmişsiniz ama insan özlüyor
Kızımla önden gidiyorduk. Gecen yıl. Bir kısı 3bin suan kız. Git gel 6bin. 5gun ıcın git gel deger mi diyoruz 🤔 özledm valla benm tarafm toplancak bayramda. Daha bir gdesm geldi

Kızımla önden gidiyorduk. Gecen yıl. Bir kısı 3bin suan kız. Git gel 6bin. 5gun ıcın git gel deger mi diyoruz 🤔 özledm valla benm tarafm toplancak bayramda. Daha bir gdesm geldi
Fazlaymış gerçekten birikim yapılabilecek bir para ama çok özlediysen de canından kıymetli değil belki yaz tatilini daha tasarruflu yaparak dengelersiniz 🫶🏻

Fazlaymış gerçekten birikim yapılabilecek bir para ama çok özlediysen de canından kıymetli değil belki yaz tatilini daha tasarruflu yaparak dengelersiniz 🫶🏻
Yok kuzum değil çok çok affedersin yeni telefon aldı 92 bin lira beyefendi. Kayınvalideme kalsa Ne varmış onda her şeye veriyormuşuz Ben başlarda biraz eşime abarttım ne gerek var 5 gün için o yolu çekmeye aslında benim derdim paradan çok o yolu çekmemekti dönüşler sabah 5.40. Artık akşam uçağına çevirmişler Şimdi de kocam bana diyor ki Esen diyordun masraflı olur bakalım artık nasipte varsa gideriz 🤣

Kesinlikle kız cocuk baska kiz evlat baska..
Yok kuzum uzakta degilim yakindayim ama gidemedim esim evde değildi uzakta bir hastaneye götürmüşler birde tek basima cesaret edemedim gece vakti gitmeye. Şükür taburcu ettiler esim simdi eve dönerken annemi de alip bana getirecek. Olabildigince destek olacagim bende 🙏 Allahım hepimize saglik versin 🙏
Sen anneciğine ilaç gibi gelirsin gör bak onun sevdiği şeyleri yapın birlikte torun hayalleri kurdurursan kendine gelir kesin 🥰 torun olduğunda bakacağım günleri hayal ettir da kuzum şimdi nasıl annen

Sağ ol canım senin adına çok sevindim inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına ❤️ ilişkileri pek düzenleyemiyorum zaten iş için sık sık şehir dışındayım o yüzden ne zaman denk gelirse gibi geliyor. Bize de dua et
Amin inşallah Allah gönlüne göre versin sağlıkla huzurla hayırla gebeliği tadıp bebisi kucağına alırsın 🌸

Doktor eşim için hiçbir şey söylemedi ne yapmam lazım peki onun ayrıca bir doktora mı gitmesi gerekiyor zaten 8 gündür hiç birliktelik olması henüz bulaşmamıştır diye düşünüyorum çünkü mantar başlangıcı dedi doktor. Ne yapsam sence
Urolojiye gidebilir eşin, baktırabiliyorsa baktırsın yada sen tedavini bitir bir dene tekrarlarmı diye? Aslında doktorlar hep diyor ki mantar bulasici değil vs. ama ben aksini düşünüyorum. Ilk evlendigim yılda sık-sık mantar oluyordu bende, iyileşiyordum bir sonraki aya yine başlıyordu. Sonra şüphelendim acaba eşimde var da bana her seferinde bulaşıyormu diye. Gittim eczaneden normal flukanazol aldım 2 tablet zaten 3 günde bir içiliyor. O içti ve bitti. 1 yıl geçti bir kere bile mantar olmadım.
Eşin bir idrar tahlili verse iyi olur, basit bir enfeksiyon tahlili, o kadar. Yani check up gibi düşünün

Urolojiye gidebilir eşin, baktırabiliyorsa baktırsın yada sen tedavini bitir bir dene tekrarlarmı diye? Aslında doktorlar hep diyor ki mantar bulasici değil vs. ama ben aksini düşünüyorum. Ilk evlendigim yılda sık-sık mantar oluyordu bende, iyileşiyordum bir sonraki aya yine başlıyordu. Sonra şüphelendim acaba eşimde var da bana her seferinde bulaşıyormu diye. Gittim eczaneden normal flukanazol aldım 2 tablet zaten 3 günde bir içiliyor. O içti ve bitti. 1 yıl geçti bir kere bile mantar olmadım.
Eşin bir idrar tahlili verse iyi olur, bəsit bir enfeksiyon tahlili, o kadar. Yani check up gibi düşünün
Mantar gebeliğe engel mi ki bende de var çocukluğumdan beri ve geçmiyor

Mantar gebeliğe engel mi ki bende de var çocukluğumdan beri ve geçmiyor
Hayır engel değil bildiğim kadarıyla ama belki spermleri etkileyebilir mi acaba?... sende kaşıntı oluyormu peki? Tedavi aldın geçmedi mi?

Hayır engel değil bildiğim kadarıyla ama belki spermleri etkileyebilir mi acaba?... sende kaşıntı oluyormu peki? Tedavi aldın geçmedi mi?
Geçmedi smearda da candida çıktı. Kaşıntım kokum yok sadece çok akıntı yapıyor. Doktorum sorun olmayacağını söyledi kuzum. Defalarca ilaç kullandım ama hep tekrarlıyor

Canım dur bakalım. Gec döllenme olabilir mi? İlişki oldu mu ovülasyon sonrasnda🥰
Oldu canım ama iğne vurduktan sonraki gün 3 gün üst isteydi üst üsteden sonra gün aşırılarda da 1-2 kere oldu. İhtimal vermiyorum aslında ama ne bileyim ya
Bi doktora gitmekte fayda var kuzum
Olmadı pazartesi giderim kuzum. Bugün oluverseydim ne güzel gidivercektim yarın doktora. İşten izin almamış olacaktım da hem

Olmadı pazartesi giderim kuzum. Bugün oluverseydim ne güzel gidivercektim yarın doktora. İşten izin almamış olacaktım da hem
İşten izin almak zaten ölüm gibi. Regli olursam 3. günü gidiyorum, yumurtlama zamanı gidiyorum. Sürekli bi bahane sunmak zorundayım. Bi de yumurtlama zamanı falan da çıkıp işe geliyoruz ayaktayız bazen koşturmacalı oluyor. Evde uzanmak gibi olmuyor bazen bunun da etkilediğini düşünüyorum ya sen ne diyorsun?

Back
X