Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bir şey eklemedim sadece ezip verdim ama zeytinyağı ekleyenler varkızlar avokadoyu direk ezip verdinizz mi bir şey karıştırmadan?
Zeytin yağı ve peynir karıştırınca yemedi direk ezip verince yedi sade haliyle sevdikızlar avokadoyu direk ezip verdinizz mi bir şey karıştırmadan?
Harika. Ben yumurta sarısı ile havuçlu patatesli omlet yaptım. Yumurta tadı geldikçe biraz yüzünü ekşitse de yedi ama çok şükür. Yumurta ve peynire alışmakta zorlanıyoravokdoya sadece zeytinyağı ekledim sevdi
Labneyi tek verdim
Yumurta sarısı omleti yedi bir de.
İşe başladığım için kahvaltılar ananeseydi bugün ben de![]()
alışacaktır tuzsuz lezzetsiz olan şeyler var haklılarHarika. Ben yumurta sarısı ile havuçlu patatesli omlet yaptım. Yumurta tadı geldikçe biraz yüzünü ekşitse de yedi ama çok şükür. Yumurta ve peynire alışmakta zorlanıyor![]()
Az bişey yogurtla karıstırdımkızlar avokadoyu direk ezip verdinizz mi bir şey karıştırmadan?
Hiçbirşey karıştrmıyorum.Zaten yağlı bir besin yağ da eklemiyorum.Seviyor baya.kızlar avokadoyu direk ezip verdinizz mi bir şey karıştırmadan?
farklı denediğiniz bir şey varsa sevdiği, ekleyip deneyin. omlet olarak denemediyseniz öyle deneyin, kapya biberle yapmıştım omlet sevmişti oğlum.Hiçbirşey karıştrmıyorum.Zaten yağlı bir besin yağ da eklemiyorum.Seviyor baya.
bizde yumurtayı sevemedik![]()
Deniyorum en başta denemde tek vermiştim o zaman yemişti şaşırmıştım hatta.Sonraları yemedi karıştırsam da yemiyor.Omlet tarzı cıvık pütürlüde olsa öğürüyor daja tam alışamadı oysa hiç püre tarzı vermedim hep az pütürlü bırakmıştım.Çok sıkmadan birgün verip bir gün vermmeeye çalışıyorum biraz daha büyüse pankek şeklinde sunarımfarklı denediğiniz bir şey varsa sevdiği, ekleyip deneyin. omlet olarak denemediyseniz öyle deneyin, kapya biberle yapmıştım omlet sevmişti oğlum.
Biz her gün degişik şekilde yiyoruz ama favorileri öğle yemeği niyetine şeftali muz avokado ve yoğurtkızlar avokadoyu direk ezip verdinizz mi bir şey karıştırmadan?
Ya şu mama sandalyesi vakumlu oyuncakları hayat kurtarmıyor mıEki Görüntüle 3634656
Fırında Mücver yaptım
Az da olsa yedi. Gündüz çok az uyuduğu için akşam yemeğinde keyifsizdi. Ama yine de red etmedi.![]()
ben biraz tat versin diye ekledim aslında ama gerek de yokmuş sevdi gibi yedi güzelBiz her gün degişik şekilde yiyoruz ama favorileri öğle yemeği niyetine şeftali muz avokado ve yoğurt
Sabah kahvaltıda yiyeceklerde yumurta peynir altı suyu labne ve avokado ara öğün olacaksa tek meyve ve avokado ben zeytinyağı koymuyorum kendisi başlı başına yağ zaten
Ben bu durumlarda sarımsak kürü yapıyorum. Kendimden sütten bebeğe geçiyor diye. Tadı kötü ama şifa niyetine yiyorum. Sarımsak doğrayıp üstüne bal ve limon sıkıyorum. İnstagraöda gördüm hastalanmayan bebek diye bir sayfa var aslında haftada bir yapmak lazım ama unutuyorumkızlar 10 gün olacak neredeyse bende ve oğlumda geniz akıntısı var ama başka hiçbr şey yok. hapşırıyoruz akıntı var hasta gib değiliz ama halsizlik falan yok. alerji gibi duruyor valla ben zaten kediden mahvoldum da çocuğun da mı alerjisi var acaba
emmiyor kiBen bu durumlarda sarımsak kürü yapıyorum. Kendimden sütten bebeğe geçiyor diye. Tadı kötü ama şifa niyetine yiyorum. Sarımsak doğrayıp üstüne bal ve limon sıkıyorum. İnstagraöda gördüm hastalanmayan bebek diye bir sayfa var aslında haftada bir yapmak lazım ama unutuyorum
Bu mücveri eline mi verdiniz yoksa kendiniz ufalayarak mı?Nasıl yedi acaba bende başlamak istiyorum bu tarz tariflere ama bizim ki pütürlüye bile öğürüyor aynı zmamanda elle yemeye çok hevesli belkide versem böyle daha çok hoşuna gidr korkumu yenersem tabiEki Görüntüle 3634656
Fırında Mücver yaptım
Az da olsa yedi. Gündüz çok az uyuduğu için akşam yemeğinde keyifsizdi. Ama yine de red etmedi.![]()