- 4 Eylül 2018
- 1.861
- 3.456
- 133
- 37
ilkogrrtmenim ailem uygulamasından cocuk eklemeyi denediniz mi? Ben ordan ekle deyince cocuklar geldi. ordsn da 3. çocuğun ödeme bilgisinden yatan miktar görüldü.Kızlar cocuk yardımıyla ilgili ilköğretmenim ailem uygulamasını indiren oldu mu , arkadasım ordan ulastı paranın yattıgı bilgisine, yalnız e devletten ekle butonuna tıklayınca benim üzerime cocuk gorunmuyorikiz dogurdum bi de yani benzer durumu yasayan var mı
Merhaba canım bildin mi beni konuştuk bi doğum öncesi . Bende 3 şubatta 36+3 de doğum yaptım biri kız biri erkek. Benim erkek olan mama alıyor oda senin bebek gibi 60 anca bazen 90Canım benimkiler 6 subatta 36+6 da dogdular , beslenmeyi nasıl yapıyorsun canım kac ml ve duzeni nasıl
Evet benimde ikiz kızlarım var şu altıncı ayı görürsek belki oturmalar ek gıda vs vs yorulurlar ve uykuya dalar sizinkiler bizim böyle prıblemlerimiz olmadı hiç ama dün aşıdan sonra ilk kez huzursuz bir gece geçirdik ben çok huzursuz oldum sanurım çocuklara da yansıdı ilk kez ateşleri çıktı falan diye sanıromYarım saat uyuyan bebek duymak biraz olsa da içimi rahattı bizimkilerde öyle çünkü Uykuyu alamadıkları için huysuzlar. Sese alışmıyorlar inansın tükendim kızım 4 yaşında annem sessiz konuş diyorum ses tonu çok yüksek hopluyor zıplıyor normal olarak evde ona da uyanıyorlar sürekli bi kısır döngü.sdaak sizinde ikizleriniz vardı sanırım konuşmuştuk doğum öncesi bi. Ben doktora vs gitmiyorum canım sorunları yok ateş yok öksürük yok uzun uyuyunca gayet güzel bakıyorlar öyle olunca kontrol e filan götürmüyorum ilk çocugumdw her ay giderdim kilo alımları iyi biri 7 biri 6.500 kilo zaten doktora filan gitmeye vaktim bile yok inanın duş almak lüks
Denedim evet , sanırım sistemsel bişeymis , bazı kişilerde de aynı hatayı vermisilkogrrtmenim ailem uygulamasından cocuk eklemeyi denediniz mi? Ben ordan ekle deyince cocuklar geldi. ordsn da 3. çocuğun ödeme bilgisinden yatan miktar görüldü.
Merhaba tatlım evet hatırladımMerhaba canım bildin mi beni konuştuk bi doğum öncesi . Bende 3 şubatta 36+3 de doğum yaptım biri kız biri erkek. Benim erkek olan mama alıyor oda senin bebek gibi 60 anca bazen 90
Düzen filan yok uyuyorsa uykusunda uyanmasın diye hemen veriyoruz uykuya kolay geçsin diye veriyoruz yani 4 saatte filan almıyor daha sık ve daha az mama almış oluyor hipp kullıyoruz. Öyle arkadaşın dediği gibi bşiğe koyup masal filan okumak mümkün değil sırtlarında sensör var danki yatırdığın an bağırıyolar benimkiler.
Allah korusun hastalanmadi,aşısını olduk. Aşı yan etkisi ağır geçti. Huyu suyu değişti her şeye ağlıyor ne kucakta gezmek ne emmek hiçbir şey istemiyor. İlk doğduğu haftaya döndü üç gündeCanım nasıl anlaşıldı menenjit olduğu test mi yapıldı ? Durumu nasıl bebişin şimdi
uygulamayı indirdim çocuk ekleyemiyorum hata veriyo sildim tekrar yükledim kaç kez. aynı hata. artık kalktım bankaya gittim yatmamış banailköğretmenim ailem uygulamasından bizimki görülüyor. uygulama ilk basta çalışmadı kaldırıp tekrsr indirdim o zaman cocuklari ekleyince ödeme bilgisinden cikti .
Yaa ben de bizimkiyle çok eğleniyorum. Sizin çarpı 2 daha da eğlencelidir ne mutlu bizlereAhaha değişik bana sordular ikisinin de reçetesini görmek istediler
Bizde bugün 4. Ay kontrolüne gittik (düzeltilmiş 3 aylık) aşılarımız vuruldu eğer şişme kızarma yaparsa kolonyalı pamuk ile sil dedi ebemiz kontrolde iyi geçti biri 5850 digeri 5350 kilo alımları normalmiş boyları biri 62 diğer 60.5 çıktı hergün büyüyorlar bizde de huzursuzluk var geçen hafta atak haftasıydı gündüz uykularında gerileme var 1.30 saat Max uyku oldu normalde bi yatıs 3 saat oluyordu iyi geliyordu kızlardan biri yüz üstünden sırt üstüne dönebiliyor diğeri de basladı yavaş yavaş dönmeye sırt üstü biri aguluyor diğeri kahkahalar atıyor sanki ikiz değiller herşeyleri farklı ilerliyor gündüz yüzüstü uyuyorlar ve uyandıklarında kafaları kaldırıp birbirlerinin yataklarna bakıyorlar diğeri uyanık mı diye eğer uyanık götürseler birbirlerini agular kahkahalar havalarda uçuşuyor eğer uyuyor görüyor salar da cıglıklat ağlamalar aşırı komiklerdestekli ptırmaya basladık çünkü yatarak durmak istemiyorlar artık
Yok canım ya biz çok şükür hiç ateşlenmedik 4. ayda. Ama olabiliyormuş takipte olmak lazım. Ben de yarın menenjit B olanı yaptırıcam o ateş kesin yaparmış biraz tedirginim.Bı 4. Ay asılarından sonra ateş yaşayan oldu mu biz bugüne kadar hiçbir aşıda huzursuzluk yada ateş yasamadık ama bugün inanışmaz huzursuzluk var ve ateş 37,5 şuan için ateş olanlar ne zaman ateş düşürücü verdiniz hemen geçti mi
B gurubunda ateş oldu dimi? A grubunda ateş olmadı. Dr bize dedi ateşi çıkar 2 gün calpol ver dedi.Allah korusun hastalanmadi,aşısını olduk. Aşı yan etkisi ağır geçti. Huyu suyu değişti her şeye ağlıyor ne kucakta gezmek ne emmek hiçbir şey istemiyor. İlk doğduğu haftaya döndü üç günde
Bu dediğin mama reddi değil. İştahı az olabilir. Kilo alımı iyiyse sorun olmaz. Az ise mamayı değiştirebilirsinizKızlar Ablamın bebeği 4 Şubat doğumlu günlük toplam 450 cc mama alıyor daha fazlasını mümkün değil içiremiyor sizden böyle mama reddi yaşayan var mı. Aşırı iştahsız
Yaa ben de bizimkiyle çok eğleniyorum. Sizin çarpı 2 daha da eğlencelidir ne mutlu bizlereAhaha değişik bana sordular ikisinin de reçetesini görmek istediler
Bizde bugün 4. Ay kontrolüne gittik (düzeltilmiş 3 aylık) aşılarımız vuruldu eğer şişme kızarma yaparsa kolonyalı pamuk ile sil dedi ebemiz kontrolde iyi geçti biri 5850 digeri 5350 kilo alımları normalmiş boyları biri 62 diğer 60.5 çıktı hergün büyüyorlar bizde de huzursuzluk var geçen hafta atak haftasıydı gündüz uykularında gerileme var 1.30 saat Max uyku oldu normalde bi yatıs 3 saat oluyordu iyi geliyordu kızlardan biri yüz üstünden sırt üstüne dönebiliyor diğeri de basladı yavaş yavaş dönmeye sırt üstü biri aguluyor diğeri kahkahalar atıyor sanki ikiz değiller herşeyleri farklı ilerliyor gündüz yüzüstü uyuyorlar ve uyandıklarında kafaları kaldırıp birbirlerinin yataklarna bakıyorlar diğeri uyanık mı diye eğer uyanık götürseler birbirlerini agular kahkahalar havalarda uçuşuyor eğer uyuyor görüyor salar da cıglıklat ağlamalar aşırı komiklerdestekli ptırmaya basladık çünkü yatarak durmak istemiyorlar artık
Yok canım ya biz çok şükür hiç ateşlenmedik 4. ayda. Ama olabiliyormuş takipte olmak lazım. Ben de yarın menenjit B olanı yaptırıcam o ateş kesin yaparmış biraz tedirginim.Bı 4. Ay asılarından sonra ateş yaşayan oldu mu biz bugüne kadar hiçbir aşıda huzursuzluk yada ateş yasamadık ama bugün inanışmaz huzursuzluk var ve ateş 37,5 şuan için ateş olanlar ne zaman ateş düşürücü verdiniz hemen geçti mi
B gurubunda ateş oldu dimi? A grubunda ateş olmadı. Dr bize dedi ateşi çıkar 2 gün calpol ver dedi.Allah korusun hastalanmadi,aşısını olduk. Aşı yan etkisi ağır geçti. Huyu suyu değişti her şeye ağlıyor ne kucakta gezmek ne emmek hiçbir şey istemiyor. İlk doğduğu haftaya döndü üç günde
Bu dediğin mama reddi değil. İştahı az olabilir. Kilo alımı iyiyse sorun olmaz. Az ise mamayı değiştirebilirsinizKızlar Ablamın bebeği 4 Şubat doğumlu günlük toplam 450 cc mama alıyor daha fazlasını mümkün değil içiremiyor sizden böyle mama reddi yaşayan var mı. Aşırı iştahsız
Bebişler büyüdü artık çekim güçleri arttı. Her çocuk farklıdır. Senin esas alman gereken konu çişli bez sayısı. Meme reddinde hiç almaz memeyi. Artık dikkatleri algıları açıldı biz de 2 çekip bir etrafa bakıyor. Gündüzleri zor emiyor. Atak dönemine de denk geldiyse daha da zorlayıcı olabilir. Doyuyorsa kilosu iyiyse aynen devamKızlar 3 ay 22 günlüğüz. 4. Ay atağı mı bilmiyorum memede çok oyalanıyor. Emiyor başını çekiyor. Zorla 5-6 dk anca emzirebiliyorum. Bir ağlıyor bir agular gugular yapıyor memede. Meme reddi olacak die çok korkuyorum. Memeyi reddetse hiç almaz değil mi? Ayrıca uykuları çok güzel çişli bez sayısı fazla. Doyuyor mudur(
Sizin bebekleriniz emzirmeye başladığınızda kaç dk emiyor? Her iki memeyi de emziriyor musunuz
İnşallah sıkıntısız atlatırsınız bakalım bizde önümüzdeki ay olacagız menenjit kesin bilgilendirme bizi de ben dün baya endişe ettim ateş yapıncaYaa ben de bizimkiyle çok eğleniyorum. Sizin çarpı 2 daha da eğlencelidir ne mutlu bizlereayrıca rota için reçete falan istenmedi. Dr aşı ismini yazmıştı küçük bi kağıda. Eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırttım.
Yok canım ya biz çok şükür hiç ateşlenmedik 4. ayda. Ama olabiliyormuş takipte olmak lazım. Ben de yarın menenjit B olanı yaptırıcam o ateş kesin yaparmış biraz tedirginim.
B gurubunda ateş oldu dimi? A grubunda ateş olmadı. Dr bize dedi ateşi çıkar 2 gün calpol ver dedi.
Bu dediğin mama reddi değil. İştahı az olabilir. Kilo alımı iyiyse sorun olmaz. Az ise mamayı değiştirebilirsiniz
Merhaba benimde ikizlerim var 32+3 şubatın 5 inde doğdular.biri 1500 gr biri 1800 gr doğdu.yaklasik 20 gün kuvozde kaldılar sadece kilo almaları için.gaz ve kusma devam ediyor.16 12 10 yasinda çocuklarım var haliyle camasir yemek vs hiç bitmiyor.soyle bir çözüm buldum YouTube den piş piş sesi var onu acıyorum biraz yüksek sesle evdeki gürültü etkilemiyor o zaman son uykularını saat 20.30 u gecirtmiyorum bu sesi de açıp uyutuyorum gece uyandirmiyorum kendileri uyanınca mama veriyorum ama 90cc kadar fazla vermiyorum zaten uyuyorlar.tabiki çok yorucu özellikle gece oyun halisi aldık biraz oyalıyor onları.suan biri 6kg biri 6500 kg.Yarım saat uyuyan bebek duymak biraz olsa da içimi rahattı bizimkilerde öyle çünkü Uykuyu alamadıkları için huysuzlar. Sese alışmıyorlar inansın tükendim kızım 4 yaşında annem sessiz konuş diyorum ses tonu çok yüksek hopluyor zıplıyor normal olarak evde ona da uyanıyorlar sürekli bi kısır döngü.sdaak sizinde ikizleriniz vardı sanırım konuşmuştuk doğum öncesi bi. Ben doktora vs gitmiyorum canım sorunları yok ateş yok öksürük yok uzun uyuyunca gayet güzel bakıyorlar öyle olunca kontrol e filan götürmüyorum ilk çocugumdw her ay giderdim kilo alımları iyi biri 7 biri 6.500 kilo zaten doktora filan gitmeye vaktim bile yok inanın duş almak lüks
Tüm mamaları denedi doktorda bugün gelişimi geri demiş. Halbuki 5.800 gr 63 cm. Bu ay sadece 250 gr almışYaa ben de bizimkiyle çok eğleniyorum. Sizin çarpı 2 daha da eğlencelidir ne mutlu bizlereayrıca rota için reçete falan istenmedi. Dr aşı ismini yazmıştı küçük bi kağıda. Eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırttım.
Yok canım ya biz çok şükür hiç ateşlenmedik 4. ayda. Ama olabiliyormuş takipte olmak lazım. Ben de yarın menenjit B olanı yaptırıcam o ateş kesin yaparmış biraz tedirginim.
B gurubunda ateş oldu dimi? A grubunda ateş olmadı. Dr bize dedi ateşi çıkar 2 gün calpol ver dedi.
Bu dediğin mama reddi değil. İştahı az olabilir. Kilo alımı iyiyse sorun olmaz. Az ise mamayı değiştirebilirsiniz
Bebişler büyüdü artık çekim güçleri arttı. Her çocuk farklıdır. Senin esas alman gereken konu çişli bez sayısı. Meme reddinde hiç almaz memeyi. Artık dikkatleri algıları açıldı biz de 2 çekip bir etrafa bakıyor. Gündüzleri zor emiyor. Atak dönemine de denk geldiyse daha da zorlayıcı olabilir. Doyuyorsa kilosu iyiyse aynen devam
Allah bağışlasın maşallah size bende beyaz gürültü açıyorum piş piş de deneyim bir maşallah çok da güzel kilo almışlar benim biri 2750 biri 2300 doğduMerhaba benimde ikizlerim var 32+3 şubatın 5 inde doğdular.biri 1500 gr biri 1800 gr doğdu.yaklasik 20 gün kuvozde kaldılar sadece kilo almaları için.gaz ve kusma devam ediyor.16 12 10 yasinda çocuklarım var haliyle camasir yemek vs hiç bitmiyor.soyle bir çözüm buldum YouTube den piş piş sesi var onu acıyorum biraz yüksek sesle evdeki gürültü etkilemiyor o zaman son uykularını saat 20.30 u gecirtmiyorum bu sesi de açıp uyutuyorum gece uyandirmiyorum kendileri uyanınca mama veriyorum ama 90cc kadar fazla vermiyorum zaten uyuyorlar.tabiki çok yorucu özellikle gece oyun halisi aldık biraz oyalıyor onları.suan biri 6kg biri 6500 kg.
Teşekkür ederiz Allah razı olsun.hepimizin bebisleri afiyetle sağlıkla büyüsün inşallah.ikiz bebek bakmak hic kolay değil Rabbım bu emeklerinizin her anının mükafatını versin.cocuklariniz dünya ve ahirette iyiliklerle anılsın göz aydınlığınız olsunlar.sabredecegiz bazen dayanılmaz oluyor ama bu günler geçtiğinde bu zamanların kahramanı olacaksınız inşallah.Allah bağışlasın maşallah size bende beyaz gürültü açıyorum piş piş de deneyim bir maşallah çok da güzel kilo almışlar benim biri 2750 biri 2300 doğdu
:) uykusuzluktan :)) evet menenjit oldu deyince şaşırdım sonrasında aşılardan bahsetmiş doğru.Menenjit aşısı olmuş yanlış anladınız sanırım yada ben mi yanlıs anladım acaba
Uykusuz okumuşum sorry:) ah evet Allah korusun yaaaAllah korusun hastalanmadi,aşısını olduk. Aşı yan etkisi ağır geçti. Huyu suyu değişti her şeye ağlıyor ne kucakta gezmek ne emmek hiçbir şey istemiyor. İlk doğduğu haftaya döndü üç günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?