2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    113
ilkogrrtmenim ailem uygulamasından cocuk eklemeyi denediniz mi? Ben ordan ekle deyince cocuklar geldi. ordsn da 3. çocuğun ödeme bilgisinden yatan miktar görüldü.

Canım benimkiler 6 subatta 36+6 da dogdular , beslenmeyi nasıl yapıyorsun canım kac ml ve duzeni nasıl
Merhaba canım bildin mi beni konuştuk bi doğum öncesi . Bende 3 şubatta 36+3 de doğum yaptım biri kız biri erkek. Benim erkek olan mama alıyor oda senin bebek gibi 60 anca bazen 90
Düzen filan yok uyuyorsa uykusunda uyanmasın diye hemen veriyoruz uykuya kolay geçsin diye veriyoruz yani 4 saatte filan almıyor daha sık ve daha az mama almış oluyor hipp kullıyoruz. Öyle arkadaşın dediği gibi bşiğe koyup masal filan okumak mümkün değil sırtlarında sensör var danki yatırdığın an bağırıyolar benimkiler.

Evet benimde ikiz kızlarım var şu altıncı ayı görürsek belki oturmalar ek gıda vs vs yorulurlar ve uykuya dalar sizinkiler bizim böyle prıblemlerimiz olmadı hiç ama dün aşıdan sonra ilk kez huzursuz bir gece geçirdik ben çok huzursuz oldum sanurım çocuklara da yansıdı ilk kez ateşleri çıktı falan diye sanırom

Merhaba tatlım evet hatırladım aynen kuzum ben de artık akısına bıraktım , nasıl ve ne kadar isterlerse veriyorum mamayı , ama kusma işi gercekten yoruyor ebevenyleri, umarım atlatırlar en kısa surede

Bebeğini İstanbul'da devlet hastanesine götürüp memnun olduğunuz doktor var mı. Özel hastaneye götürüyorum ama her ay maliyeti baya yüksek oluyor. Avrupa yakası özellikle tavsiyeniz varsa çok sevinirim

Canım nasıl anlaşıldı menenjit olduğu test mi yapıldı ? Durumu nasıl bebişin şimdi
Allah korusun hastalanmadi,aşısını olduk. Aşı yan etkisi ağır geçti. Huyu suyu değişti her şeye ağlıyor ne kucakta gezmek ne emmek hiçbir şey istemiyor. İlk doğduğu haftaya döndü üç günde

ilköğretmenim ailem uygulamasından bizimki görülüyor. uygulama ilk basta çalışmadı kaldırıp tekrsr indirdim o zaman cocuklari ekleyince ödeme bilgisinden cikti .
uygulamayı indirdim çocuk ekleyemiyorum hata veriyo sildim tekrar yükledim kaç kez. aynı hata. artık kalktım bankaya gittim yatmamış bana kaç kişi aldı gözümün önünde gitti.

Kızlar Ablamın bebeği 4 Şubat doğumlu günlük toplam 450 cc mama alıyor daha fazlasını mümkün değil içiremiyor sizden böyle mama reddi yaşayan var mı. Aşırı iştahsız

Yaa ben de bizimkiyle çok eğleniyorum. Sizin çarpı 2 daha da eğlencelidir ne mutlu bizlere ayrıca rota için reçete falan istenmedi. Dr aşı ismini yazmıştı küçük bi kağıda. Eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırttım.
Yok canım ya biz çok şükür hiç ateşlenmedik 4. ayda. Ama olabiliyormuş takipte olmak lazım. Ben de yarın menenjit B olanı yaptırıcam o ateş kesin yaparmış biraz tedirginim.
B gurubunda ateş oldu dimi? A grubunda ateş olmadı. Dr bize dedi ateşi çıkar 2 gün calpol ver dedi.
Kızlar Ablamın bebeği 4 Şubat doğumlu günlük toplam 450 cc mama alıyor daha fazlasını mümkün değil içiremiyor sizden böyle mama reddi yaşayan var mı. Aşırı iştahsız
Bu dediğin mama reddi değil. İştahı az olabilir. Kilo alımı iyiyse sorun olmaz. Az ise mamayı değiştirebilirsiniz

Kızlar 3 ay 22 günlüğüz. 4. Ay atağı mı bilmiyorum memede çok oyalanıyor. Emiyor başını çekiyor. Zorla 5-6 dk anca emzirebiliyorum. Bir ağlıyor bir agular gugular yapıyor memede. Meme reddi olacak die çok korkuyorum. Memeyi reddetse hiç almaz değil mi? Ayrıca uykuları çok güzel çişli bez sayısı fazla. Doyuyor mudur (
Sizin bebekleriniz emzirmeye başladığınızda kaç dk emiyor? Her iki memeyi de emziriyor musunuz

Yaa ben de bizimkiyle çok eğleniyorum. Sizin çarpı 2 daha da eğlencelidir ne mutlu bizlere ayrıca rota için reçete falan istenmedi. Dr aşı ismini yazmıştı küçük bi kağıda. Eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırttım.
Yok canım ya biz çok şükür hiç ateşlenmedik 4. ayda. Ama olabiliyormuş takipte olmak lazım. Ben de yarın menenjit B olanı yaptırıcam o ateş kesin yaparmış biraz tedirginim.
B gurubunda ateş oldu dimi? A grubunda ateş olmadı. Dr bize dedi ateşi çıkar 2 gün calpol ver dedi.
Bu dediğin mama reddi değil. İştahı az olabilir. Kilo alımı iyiyse sorun olmaz. Az ise mamayı değiştirebilirsiniz
Bebişler büyüdü artık çekim güçleri arttı. Her çocuk farklıdır. Senin esas alman gereken konu çişli bez sayısı. Meme reddinde hiç almaz memeyi. Artık dikkatleri algıları açıldı biz de 2 çekip bir etrafa bakıyor. Gündüzleri zor emiyor. Atak dönemine de denk geldiyse daha da zorlayıcı olabilir. Doyuyorsa kilosu iyiyse aynen devam

İnşallah sıkıntısız atlatırsınız bakalım bizde önümüzdeki ay olacagız menenjit kesin bilgilendirme bizi de ben dün baya endişe ettim ateş yapınca

Merhaba benimde ikizlerim var 32+3 şubatın 5 inde doğdular.biri 1500 gr biri 1800 gr doğdu.yaklasik 20 gün kuvozde kaldılar sadece kilo almaları için.gaz ve kusma devam ediyor.16 12 10 yasinda çocuklarım var haliyle camasir yemek vs hiç bitmiyor.soyle bir çözüm buldum YouTube den piş piş sesi var onu acıyorum biraz yüksek sesle evdeki gürültü etkilemiyor o zaman son uykularını saat 20.30 u gecirtmiyorum bu sesi de açıp uyutuyorum gece uyandirmiyorum kendileri uyanınca mama veriyorum ama 90cc kadar fazla vermiyorum zaten uyuyorlar.tabiki çok yorucu özellikle gece oyun halisi aldık biraz oyalıyor onları.suan biri 6kg biri 6500 kg.

Tüm mamaları denedi doktorda bugün gelişimi geri demiş. Halbuki 5.800 gr 63 cm. Bu ay sadece 250 gr almış

Allah bağışlasın maşallah size bende beyaz gürültü açıyorum piş piş de deneyim bir maşallah çok da güzel kilo almışlar benim biri 2750 biri 2300 doğdu

Allah bağışlasın maşallah size bende beyaz gürültü açıyorum piş piş de deneyim bir maşallah çok da güzel kilo almışlar benim biri 2750 biri 2300 doğdu
Teşekkür ederiz Allah razı olsun.hepimizin bebisleri afiyetle sağlıkla büyüsün inşallah.ikiz bebek bakmak hic kolay değil Rabbım bu emeklerinizin her anının mükafatını versin.cocuklariniz dünya ve ahirette iyiliklerle anılsın göz aydınlığınız olsunlar.sabredecegiz bazen dayanılmaz oluyor ama bu günler geçtiğinde bu zamanların kahramanı olacaksınız inşallah.

İşe başlayan anneler, ben başlayalı 2 gün oldu ama sanki bebeğim benden uzaklaştı gibi hissediyorum. Aslında öğle arası ve saat 16 gibi eve gidip emziriyorum yani gün içinde beni görüyor. 16'dan sonra evde kalmaya çalışıyorum ama sanki bana eskisi gibi gülmüyor. Babasına gülüyor agu yapıyor benle konuşmuyor. 3 aylık bebek bu kadar anlıyor mu gerçekten işe gittiğimi?

Uykusuz okumuşum sorry:) ah evet Allah korusun yaaa biz de üçüncü ay kontrolümde yaptık aşıyı ama bi sorun olmadı. Bir de beşinci ayda yapacağız. Nimenrix yaptık. Ağlama nöbetleri bence aşıyla alakalı değil benımki 22 gün geçti aşıdan bu yana bu hafta her şeye ağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…