Halk banka yatiriliyormus, oradan kimlikle gidip alinacakmis. Bana da yatmış gözüküyor ama bende 4700 TL gözüküyor, sizde de öyle mi ?Kızlar doğum parası bana da yatmış görünüyor nerden alacağız nasıl alacağız ? Ayrıca uygulama berbat. Saçma sapan yapılmış. Yazık, devletin uygulaması bir de
ya demeyin öyle ben de iki ay sonra başlıcam.İşe başlayan anneler, ben başlayalı 2 gün oldu ama sanki bebeğim benden uzaklaştı gibi hissediyorum. Aslında öğle arası ve saat 16 gibi eve gidip emziriyorum yani gün içinde beni görüyor. 16'dan sonra evde kalmaya çalışıyorum ama sanki bana eskisi gibi gülmüyor. Babasına gülüyor agu yapıyor benle konuşmuyor. 3 aylık bebek bu kadar anlıyor mu gerçekten işe gittiğimi?
300 tl eksiktir ptt ye yatan eski doğum yardımıcı miktarları onlar. kesinti yapmışlar onu. kalan kısmı için e devlete girin kurum ödemeleri yazın ptt çıkıyor aramada. pttden hesabıma aktar seçeneği var kalan 300 ü öyle alabilirsiniz.Halk banka yatiriliyormus, oradan kimlikle gidip alinacakmis. Bana da yatmış gözüküyor ama bende 4700 TL gözüküyor, sizde de öyle mi ?
şu süreçteki herşey berbat valla bişeyi becerememişler yetişmedi yok yeni bişey kaç aydır belli böyle bişey yapılacağı son ana kadar durmuşlar öyle.Kızlar doğum parası bana da yatmış görünüyor nerden alacağız nasıl alacağız ? Ayrıca uygulama berbat. Saçma sapan yapılmış. Yazık, devletin uygulaması bir de
Bende de tık yok, benden sonra basvuran arkadas aldı, uygulamada benim üzerime kayıtlı cocuk olmadıgını yazıyorlar bi deşu süreçteki herşey berbat valla bişeyi becerememişler yetişmedi yok yeni bişey kaç aydır belli böyle bişey yapılacağı son ana kadar durmuşlar öyle.
bana yatmadı da para ocakta doğurdum nisanda doğuran almış ben alamadım
Her ay yatınca Halkbanka gidip alacak mı onca insan , o sistemi de degiştirmeleri gerek, bankada boşuna yoğunluk artı insanlara zaman kaybıkızlar benim başvurum devam ediyor yazıyordu ama mesaj bana da geldi sms yani.Sonra instagramda bir beyefendnin videosuna denk geldm sms geldiyse gidip çekebilirsiniz diye.Bugün gittim halkbanka kimliğim ile aldım.Bilgniz olsun.
O durumu bilmiyorum hiç benim ilk çocuğum yani tek sefere mahsustu.Sistem değişik ben almama rağmen başvuru hâla devam ediyor diyorHer ay yatınca Halkbanka gidip alacak mı onca insan , o sistemi de degiştirmeleri gerek, bankada boşuna yoğunluk artı insanlara zaman kaybı
uygulamayı silip yükleyin güncelleme yapıldı çözüldü sorun benim de öyleydi.Bende de tık yok, benden sonra basvuran arkadas aldı, uygulamada benim üzerime kayıtlı cocuk olmadıgını yazıyorlar bi deüzerimde cocuk yokmus , ikiz dogurdum gene yaranamadım
Farkettim o şekilde olduğunu uyku olmayınca insan tüm algılarını kapatıyor:) uykusuzluktan :)) evet menenjit oldu deyince şaşırdım sonrasında aşılardan bahsetmiş doğru.
Ben e devletten kontrol ediyorum sadece ya yatınca e devlette görünmüyor mu alınca bize de bi bilgilendirme geçersen güzel olur grupta alan ilk kişi sensin galibaKızlar doğum parası bana da yatmış görünüyor nerden alacağız nasıl alacağız ? Ayrıca uygulama berbat. Saçma sapan yapılmış. Yazık, devletin uygulaması bir de
Benim hâlâ devam ediyor gözüküyor e devlette falan ama ilkailem de yatmış gözüküyor. Bankaya uğradık bugün sistem yoğunluğundan dolayı kimlik yüklenemedigi icin alamadım. Birkac kisi daha alamamış.Ben e devletten kontrol ediyorum sadece ya yatınca e devlette görünmüyor mu alınca bize de bi bilgilendirme geçersen güzel olur grupta alan ilk kişi sensin galiba
Şimdi silip tekrar yukledim , uygun kayıt bulunamadı diyor odeme bilgisindeuygulamayı silip yükleyin güncelleme yapıldı çözüldü sorun benim de öyleydi.
çocuk çıktı şimdi ama ödeme yok yazıyor zaten bankaya da gittim yatmamış bana.
O uygulamadan nasıl bakıyorsunuzBenim hâlâ devam ediyor gözüküyor e devlette falan ama ilkailem de yatmış gözüküyor. Bankaya uğradık bugün sistem yoğunluğundan dolayı kimlik yüklenemedigi icin alamadım. Birkac kisi daha alamamış.
ilköğretmenim ailem uygulamasını indirin e devlet le giriş yapın sonra e devlet çocuk ekle butonuna basın ekleyin çocukları.O uygulamadan nasıl bakıyorsunuz
Ilkailemde cocuk ekleyip cocuklar kisminda odeme listesi var, oraya tiklayinca gözüküyor. Aşağıdaki şekilde gözüküyor en son.O uygulamadan nasıl bakıyorsunuz
ilköğretmenim ailem uygulamasını indirin e devlet le giriş yapın sonra e devlet çocuk ekle butonuna basın ekleyin çocukları.
çocuklar sekmesinde bebeğim adı görünecek tıklayın ödeme butonu var ona bastığınızda yatmışsa tablo gibi çıkıyor ödemeler. yatmadıysa yoktur diyo zaten
Teşekkür ederimIlkailemde cocuk ekleyip cocuklar kisminda odeme listesi var, oraya tiklayinca gözüküyor. Aşağıdaki şekilde gözüküyor en son.
Merhaba bende iki günden beri yüklemeye çalışıyorum en son android telefonla denedim çocukları ekledim oda 10 15 tane ekledi neden öyle oldu anlamadım çocukların isimlerin üstüne tıkladığımda tc kaydı bulamaması diyor bu yatmamış anlamında sanırım değil mi yoksa ödeme yok mu yazardı gidemedim ben bankayauygulamayı silip yükleyin güncelleme yapıldı çözüldü sorun benim de öyleydi.
çocuk çıktı şimdi ama ödeme yok yazıyor zaten bankaya da gittim yatmamış bana.
Bende de aynı hatayı veriyor, anlamadım nedenMerhaba bende iki günden beri yüklemeye çalışıyorum en son android telefonla denedim çocukları ekledim oda 10 15 tane ekledi neden öyle oldu anlamadım çocukların isimlerin üstüne tıkladığımda tc kaydı bulamaması diyor bu yatmamış anlamında sanırım değil mi yoksa ödeme yok mu yazardı gidemedim ben bankaya
Merhaba bende iki günden beri yüklemeye çalışıyorum en son android telefonla denedim çocukları ekledim oda 10 15 tane ekledi neden öyle oldu anlamadım çocukların isimlerin üstüne tıkladığımda tc kaydı bulamaması diyor bu yatmamış anlamında sanırım değil mi yoksa ödeme yok mu yazardı gidemedim ben bankaya
sizlerin ikizleri mi vardı?Bende de aynı hatayı veriyor, anlamadım neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?