2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    118
Kızlar doğum parası bana da yatmış görünüyor nerden alacağız nasıl alacağız ? Ayrıca uygulama berbat. Saçma sapan yapılmış. Yazık, devletin uygulaması bir de

Kızlar doğum parası bana da yatmış görünüyor nerden alacağız nasıl alacağız ? Ayrıca uygulama berbat. Saçma sapan yapılmış. Yazık, devletin uygulaması bir de
Halk banka yatiriliyormus, oradan kimlikle gidip alinacakmis. Bana da yatmış gözüküyor ama bende 4700 TL gözüküyor, sizde de öyle mi ?

ya demeyin öyle ben de iki ay sonra başlıcam.
size öyle gelmiş olabilir mi bıraktığınız için belki vicdanen huzursuzsanız
Halk banka yatiriliyormus, oradan kimlikle gidip alinacakmis. Bana da yatmış gözüküyor ama bende 4700 TL gözüküyor, sizde de öyle mi ?
300 tl eksiktir ptt ye yatan eski doğum yardımıcı miktarları onlar. kesinti yapmışlar onu. kalan kısmı için e devlete girin kurum ödemeleri yazın ptt çıkıyor aramada. pttden hesabıma aktar seçeneği var kalan 300 ü öyle alabilirsiniz.
ben hala bana neden yatmadığnı anlamış değilim şaka gibi

şu süreçteki herşey berbat valla bişeyi becerememişler yetişmedi yok yeni bişey kaç aydır belli böyle bişey yapılacağı son ana kadar durmuşlar öyle.
bana yatmadı da para ocakta doğurdum nisanda doğuran almış ben alamadım

kızlar benim başvurum devam ediyor yazıyordu ama mesaj bana da geldi sms yani.Sonra instagramda bir beyefendnin videosuna denk geldm sms geldiyse gidip çekebilirsiniz diye.Bugün gittim halkbanka kimliğim ile aldım.Bilgniz olsun.

Bende de tık yok, benden sonra basvuran arkadas aldı, uygulamada benim üzerime kayıtlı cocuk olmadıgını yazıyorlar bi de üzerimde cocuk yokmus , ikiz dogurdum gene yaranamadım

kızlar benim başvurum devam ediyor yazıyordu ama mesaj bana da geldi sms yani.Sonra instagramda bir beyefendnin videosuna denk geldm sms geldiyse gidip çekebilirsiniz diye.Bugün gittim halkbanka kimliğim ile aldım.Bilgniz olsun.
Her ay yatınca Halkbanka gidip alacak mı onca insan , o sistemi de degiştirmeleri gerek, bankada boşuna yoğunluk artı insanlara zaman kaybı

Her ay yatınca Halkbanka gidip alacak mı onca insan , o sistemi de degiştirmeleri gerek, bankada boşuna yoğunluk artı insanlara zaman kaybı
O durumu bilmiyorum hiç benim ilk çocuğum yani tek sefere mahsustu.Sistem değişik ben almama rağmen başvuru hâla devam ediyor diyor Neyse alabildim ya ona da şükür.

Bende de tık yok, benden sonra basvuran arkadas aldı, uygulamada benim üzerime kayıtlı cocuk olmadıgını yazıyorlar bi de üzerimde cocuk yokmus , ikiz dogurdum gene yaranamadım
uygulamayı silip yükleyin güncelleme yapıldı çözüldü sorun benim de öyleydi.
çocuk çıktı şimdi ama ödeme yok yazıyor zaten bankaya da gittim yatmamış bana.

Ben e devletten kontrol ediyorum sadece ya yatınca e devlette görünmüyor mu alınca bize de bi bilgilendirme geçersen güzel olur grupta alan ilk kişi sensin galiba

Ben e devletten kontrol ediyorum sadece ya yatınca e devlette görünmüyor mu alınca bize de bi bilgilendirme geçersen güzel olur grupta alan ilk kişi sensin galiba
Benim hâlâ devam ediyor gözüküyor e devlette falan ama ilkailem de yatmış gözüküyor. Bankaya uğradık bugün sistem yoğunluğundan dolayı kimlik yüklenemedigi icin alamadım. Birkac kisi daha alamamış.

Şimdi silip tekrar yukledim , uygun kayıt bulunamadı diyor odeme bilgisinde

O uygulamadan nasıl bakıyorsunuz

O uygulamadan nasıl bakıyorsunuz
ilköğretmenim ailem uygulamasını indirin e devlet le giriş yapın sonra e devlet çocuk ekle butonuna basın ekleyin çocukları.
çocuklar sekmesinde bebeğim adı görünecek tıklayın ödeme butonu var ona bastığınızda yatmışsa tablo gibi çıkıyor ödemeler. yatmadıysa yoktur diyo zaten

Ilkailemde cocuk ekleyip cocuklar kisminda odeme listesi var, oraya tiklayinca gözüküyor. Aşağıdaki şekilde gözüküyor en son.
Teşekkür ederim

Merhaba bende iki günden beri yüklemeye çalışıyorum en son android telefonla denedim çocukları ekledim oda 10 15 tane ekledi neden öyle oldu anlamadım çocukların isimlerin üstüne tıkladığımda tc kaydı bulamaması diyor bu yatmamış anlamında sanırım değil mi yoksa ödeme yok mu yazardı gidemedim ben bankaya

Bende de aynı hatayı veriyor, anlamadım neden

Bende de aynı hatayı veriyor, anlamadım neden
sizlerin ikizleri mi vardı?
ben biraz önce görüştüm ödemeler yapılmaya devam ediyor ara ara kontrol etmeye devam edin dedi haziran sonu yanlış bir bilgi dedi çoklu doğumlar için öyle bi bilgi veriyoruz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…