Aaa öyle mi hiç umutlanmayalım o zaman biz birde zaten saçma bu yasa 2025 1 ocak itibariyle geçerli dediler o zaman herkesin doğum zamanından baz alıp biriken ödemelerini de yapmaları gerekir iki çocuk ve fazlası olanlar için sonuçta birden fazla çocuğu olanlar her ay ödeme alacaklar emekli maaşlarında nasıl yatmayan günler birikiyorsa buda aynı mantık olmalısizlerin ikizleri mi vardı?
ben biraz önce görüştüm ödemeler yapılmaya devam ediyor ara ara kontrol etmeye devam edin dedi haziran sonu yanlış bir bilgi dedi çoklu doğumlar için öyle bi bilgi veriyoruz dedi.
Evet canım ikiz bebeklerim var , tam durumu anlamadımsizlerin ikizleri mi vardı?
ben biraz önce görüştüm ödemeler yapılmaya devam ediyor ara ara kontrol etmeye devam edin dedi haziran sonu yanlış bir bilgi dedi çoklu doğumlar için öyle bi bilgi veriyoruz dedi.
Canım ben anlamadım yani ikizi saymayıp tek dogum olarak mı degerlendireceklerAaa öyle mi hiç umutlanmayalım o zaman biz birde zaten saçma bu yasa 2025 1 ocak itibariyle geçerli dediler o zaman herkesin doğum zamanından baz alıp biriken ödemelerini de yapmaları gerekir iki çocuk ve fazlası olanlar için sonuçta birden fazla çocuğu olanlar her ay ödeme alacaklar emekli maaşlarında nasıl yatmayan günler birikiyorsa buda aynı mantık olmalı
tek doğum olarak değerlendirmyecek de ödemeleri hazirana sarkmış olanların çoğul doğummuş bana o yüzden telefonda sizin çoğul doğummuydu dedi mayısta yatmayınca. hayır dedim birkaç gün içinde kontrol edin ara ara dedi. yani sizlere haziran son haftası yatabilirEvet canım ikiz bebeklerim var , tam durumu anlamadım
süreç baştan sonra o kadar mantıksız ki zaten.Aaa öyle mi hiç umutlanmayalım o zaman biz birde zaten saçma bu yasa 2025 1 ocak itibariyle geçerli dediler o zaman herkesin doğum zamanından baz alıp biriken ödemelerini de yapmaları gerekir iki çocuk ve fazlası olanlar için sonuçta birden fazla çocuğu olanlar her ay ödeme alacaklar emekli maaşlarında nasıl yatmayan günler birikiyorsa buda aynı mantık olmalı
Benim 4 yaşında kızım 4 aylık da ikizler var işte 30 yaşında bir anda 3 çocuklu oldumsizlerin ikizleri mi vardı?
Hayir hayır sadece daha geç yatacakmısCanım ben anlamadım yani ikizi saymayıp tek dogum olarak mı degerlendirecekler
ya şöyle birçok insan bilinçsizce yorum yapıyo tek çocuğu mesela bana bi aylık yattı diyo ilk çocuk için bi aylık yatacak zaten. ödeme miktarlarında hata yok. şubatta doğum yapıp bir aylık alanın ilk çocuğudur, 4 aylık alanın ikimci üçüncü çocuğudur.Benim 4 yaşında kızım 4 aylık da ikizler var işte 30 yaşında bir anda 3 çocuklu oldumuygulama çalışmıyor doğru düzgün zaten ben anlamadım İstagram dan yorumları okuyorum mesela bir çoğu şubatta doğum yaptıysa 4 aylık almış bazısı diyor 1 aylık yattı kime göre beye göre bilmşyorum ballimon halk bankasına gidebildiniz mi siz peki
Yok tatlım uygulama ve e devletten olumlu yazı goremeyince gitmedimBenim 4 yaşında kızım 4 aylık da ikizler var işte 30 yaşında bir anda 3 çocuklu oldumuygulama çalışmıyor doğru düzgün zaten ben anlamadım İstagram dan yorumları okuyorum mesela bir çoğu şubatta doğum yaptıysa 4 aylık almış bazısı diyor 1 aylık yattı kime göre beye göre bilmşyorum ballimon halk bankasına gidebildiniz mi siz peki
Hımm anladım canım , tsk ediyorum bilgilendirmen içintek doğum olarak değerlendirmyecek de ödemeleri hazirana sarkmış olanların çoğul doğummuş bana o yüzden telefonda sizin çoğul doğummuydu dedi mayısta yatmayınca. hayır dedim birkaç gün içinde kontrol edin ara ara dedi. yani sizlere haziran son haftası yatabilir
Gercekten de oyle sonsuz şükürler olsun, bir mucize ellerimizde büyüyorBana hangi ayda rahatladın derlerse dördüncü ay derim çünkü artık bebeğim karşımda bir birey olarak belirginleşmeye başlıyor öncesinde lohusa psikolojisinin de büyük etkisiyle hissettiğim yalnızlık hissi ortadan kalktı artık bana bilinçli gözlerle ve etrafında olanların farkında olarak bakan minik bir yoldaşım var sevmelerime tatlı gülüşlerle cevap veriyor parka götürdüğümde altında durduğumuz devasa ağaca dakikalarca hayret ederek bakıyor onun şaşkınlığı beni de heyecanlandırıyor çok şükür Rabbim bizlere bu bu sevinçleri yaşatıyor
Çok fazla kilo aldığını doktorunuz söylemedi mi? Mama destekli fazla kilo alımını tavsiye etmiyorlar. Hatta mama desteğini azaltın diyorlar. Doktorunuz ne diyor ?Merhaba benimde ikizlerim var 32+3 şubatın 5 inde doğdular.biri 1500 gr biri 1800 gr doğdu.yaklasik 20 gün kuvozde kaldılar sadece kilo almaları için.gaz ve kusma devam ediyor.16 12 10 yasinda çocuklarım var haliyle camasir yemek vs hiç bitmiyor.soyle bir çözüm buldum YouTube den piş piş sesi var onu acıyorum biraz yüksek sesle evdeki gürültü etkilemiyor o zaman son uykularını saat 20.30 u gecirtmiyorum bu sesi de açıp uyutuyorum gece uyandirmiyorum kendileri uyanınca mama veriyorum ama 90cc kadar fazla vermiyorum zaten uyuyorlar.tabiki çok yorucu özellikle gece oyun halisi aldık biraz oyalıyor onları.suan biri 6kg biri 6500 kg.
Nimenrix ile bexero da ek olarak yapılmadı mı peki ?Uykusuz okumuşum sorry:) ah evet Allah korusun yaaabiz de üçüncü ay kontrolümde yaptık aşıyı ama bi sorun olmadı. Bir de beşinci ayda yapacağız. Nimenrix yaptık. Ağlama nöbetleri bence aşıyla alakalı değil benımki 22 gün geçti aşıdan bu yana bu hafta her şeye ağlıyor
Bizim 2 haftayı geçti. Aglamamiz biraz azaldı ama uyku gerilemesi devam ediyor ne zaman tamamen bitecek bende merak ediyorum. Uyku düzeninin bozulması benide çok yıprattı. Uykusu var ama uyumuyor her şeyi yapiyorum baya ugrasiyorum oyle uyuyor. Hiç bu kadar zorlanmamistik bizde. Allah yardımcımız olsun. Ama bu atak döneminde emerken daha güçlü cekmeye başladı onu farkettim. Yeni şeyler yapabildiğini görüncede insan mutlu oluyorKızlar bu 4. Ay atağı ne zaman bitiyor yahuu delireceğim.Sürekli mız mız sürekli ağlıyor güldüğü oynadığı en fazla 5 dk.Uyku gerilemelerimizde başladı çok zor geçiyor.Sürekli memnun etmeye çalışıyorum kucakta gezdiriyorum vs yok.Diş sancısı var bide mahvolduk ya
Evet benimkide slikon ucu bıraktı tamamen ve memeyi resmen ısırıyor.Ama bir saat önce bir krize girdi tam yarım saat ağladı memeyi tutmadı sağıp verdim inşallah meme reddi falan değildir tam slikonu bırakmışkenBizim 2 haftayı geçti. Aglamamiz biraz azaldı ama uyku gerilemesi devam ediyor ne zaman tamamen bitecek bende merak ediyorum. Uyku düzeninin bozulması benide çok yıprattı. Uykusu var ama uyumuyor her şeyi yapiyorum baya ugrasiyorum oyle uyuyor. Hiç bu kadar zorlanmamistik bizde. Allah yardımcımız olsun. Ama bu atak döneminde emerken daha güçlü cekmeye başladı onu farkettim. Yeni şeyler yapabildiğini görüncede insan mutlu oluyor
Aa nasıl biraktirdiniz bizim kız hala silikon ucla emiyor bir türlü alistiramadim. Evet benimkide ısırıp çekiyor memeyiEvet benimkide slikon ucu bıraktı tamamen ve memeyi resmen ısırıyor.Ama bir saat önce bir krize girdi tam yarım saat ağladı memeyi tutmadı sağıp verdim inşallah meme reddi falan değildir tam slikonu bırakmışkenDiş mi anlamadım calpol verdim şuan iyi.Sizde de oluyor mu böyle ağlama krizi.Ne yaptıysak susmadı
Bizimde üç gün oldu tamamen bırakalı.Aylardır deniyorum memeyi veriyorum sakinlediğinde çıkarıp kendi mememi teklif ediyorum tabi sonuç başarısız asla tutmadı asla.Göğsümde uyuyakaldığı zaman slikonu çıkarıp mememin kokusuna alışmasını sağladım.Bi ara slikonun ucunu kesip ilerlemeye çalıştım öyle emiyordu ama benim ucum bu sefer yra oldu dayanılmaz oldu onu bıraktım.Denemeye devam ettim ama bir gün ansızın kendi kendine emdi.10 sn emip ağladığı oldu hiç zorlamadım tekrar slikon verdim.Zorla vermedim yani.Sonra o 10 sn tüm öğün oldu.Bir sonraki öğünde slkionsuz emmediği oldu ama sonunda. Başardık. Zaten ucum yeteri kadar çıktı artık.Paşanın keyfi tam 4 aylık olunca geldi ve bıraktı.İnşallah sizde en kısa zamanda bırakırsınız.Büyük özgürlükmüş gerçekten.Strerilize etmek,acaba yanıma aldım mı endişesi,herkesin görünce neden diye sorması vs vs. Kurtuldum.Eskisine göre çok daha az emiyor.Slikonu emzik gibide kullanıyordu çünkü.Aa nasıl biraktirdiniz bizim kız hala silikon ucla emiyor bir türlü alistiramadim. Evet benimkide ısırıp çekiyor memeyi1 hafta önce sadece bir kere yaşadık onu ilk defa o zaman calpol verdim bende sonra bir daha olmadı. Belki dişten olabilir gazdan olabilir
Çok sevindim sizin adınıza inşallah bizde bırakırız zamanla. Evde neysede disarda çok zor oluyor emzirmek. Dediğiniz gibi görenlerin neden ucluk kullanıyorsun meme ucunda var halbuki demesi sanki ben keyfimden öyle emziriyorum. Bende denemeye devam edeceğimBizimde üç gün oldu tamamen bırakalı.Aylardır deniyorum memeyi veriyorum sakinlediğinde çıkarıp kendi mememi teklif ediyorum tabi sonuç başarısız asla tutmadı asla.Göğsümde uyuyakaldığı zaman slikonu çıkarıp mememin kokusuna alışmasını sağladım.Bi ara slikonun ucunu kesip ilerlemeye çalıştım öyle emiyordu ama benim ucum bu sefer yra oldu dayanılmaz oldu onu bıraktım.Denemeye devam ettim ama bir gün ansızın kendi kendine emdi.10 sn emip ağladığı oldu hiç zorlamadım tekrar slikon verdim.Zorla vermedim yani.Sonra o 10 sn tüm öğün oldu.Bir sonraki öğünde slkionsuz emmediği oldu ama sonunda. Başardık. Zaten ucum yeteri kadar çıktı artık.Paşanın keyfi tam 4 aylık olunca geldi ve bıraktı.İnşallah sizde en kısa zamanda bırakırsınız.Büyük özgürlükmüş gerçekten.Strerilize etmek,acaba yanıma aldım mı endişesi,herkesin görünce neden diye sorması vs vs. Kurtuldum.Eskisine göre çok daha az emiyor.Slikonu emzik gibide kullanıyordu çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?