2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    121
Ayy tipini yerim gozluk de nasıl yakısmıs kocaman masallah sana minik adam

Ben korkuyorum ya cok ısırır da yutamazsa diye
Ben bir kere sofrada çok ağız şapırdattı diye salatalığı uzattım suyunu emsin diye. Bir çıkardım nohut tanesi kadar parçası yok. 2 sn kalp krizi geçirdim anında kendi çıkardı o parçayı zaten

Yaa en korktugum sey , bi ondan korkuyorum bi de yüksekten düşmelerinden Allah esirgesin evlatlarımızı

Bi yeni başladık ek gıdaya tahmini me zaman geçeriz bu evreye daha anca kaşık ucuyla bakıyor tadına ondada öğürüyor zaten yemiyor.ilk neyle başladınız kabak ile başladım ben ve aşka sevmedi yamedi

Bana doktorum yoğurt ve sebzeler ile başla 1-2 hafta sonra meyvelere geç dedi. Ben ilk yoğurt verdim sonra patates sonra kabak havuç bezelye öyle gittim sebzeleri karışıkta verdim hep çatalla ezedim. Yoğurtlu da verdim. Meyveleri de süzgece koyup verdim kendisi damağıyla emerek yedi. Meyveli yoğurt çok seviyor. Meyveli muhallebi çok sevdi. Önce pişirip sonra meyvesini cam rendeden geçirip ılıyınca karıştırdım. Yani ilk bir ay böyle yoğurt sebze meyve.
Sonra ki ay artık daha yemek gibi soğanlı kıymalı baharat kimyon nane kekik. Kıvamlı yemek gibi çorbalar. Sebzesi ile tarhanası ile irmik olur kırmızı mercimek öyle çorbalar ver dedi doktor. Et suyu kemik suyu. Ezogelin gibi basmati pirinç olsun ama dedi. Çorbalar sulu yapma midesini boş doldurma hep besleyici olsun dedi. Doktorumuza burdan çok ilgili ve bilgili ya sağolsun.
Az az yiyorlar ama gün geçtikçe açılıyor. İlk 2-3 hafta tadım ile geçiyor zaten hiç acele etmeyin.
(Yasaklar: çilek kivi bakla patlıcan bal şeker tuz ineksütü)

Ben korkuyorum ya cok ısırır da yutamazsa diye

Muz dimi bu ben de verecektim de koparirsa baya büyük sıkıntı olur mu acaba diye bekliyorum işte
Eline verdiğimde gözüm üstünde oluyor. Başka hiçbir işle ilgilenmiyorum.

ya teşekkür edrim içimi rahatlattınız,umarım zamanla alışır bizimkide şimdilik pek iştahlı değil
inek sütünden yogurttamı yasak,ben verdim

Bizim de max öyle gündüz uykularımız toplam 2-3 saat ancadır yani demek ki yetiyo diyorum ben de, keyfine göre gidiyorum hanfendinin

Kızlar 2-3 saate anca mı diyorsunuzzz.Benim velet bugün toplasan 1 saat uyumadı zaten normal olanı yni doktorum 2 buçuk 3 buçuk saat arası demişti.

Kızlar 2-3 saate anca mı diyorsunuzzz.Benim velet bugün toplasan 1 saat uyumadı zaten normal olanı yni doktorum 2 buçuk 3 buçuk saat arası demişti.
Sana cuk geçmiş olsun o 2-3 saati de uyumuyordu gecen haftalarda yani yorum yapamiyorum o halimi anlatacak kelimeler yok sihdjsndjsndjd Allah sabir versin güç kuvvet versin insanda yaşam enerjisi kalmıyor bugün de ayniydik gerçi.. artık odadan çıktığım an aglamaya başlıyor, beşikte oyalanirdi beşiğe sırtımı donmeyeyim asla.... Kiyameti koparıyor nelerle oyaliyorsunuz taktik, tavsiye alabilirim ne varsa gönderin dnbdjdnd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…