Ben korkuyorum ya cok ısırır da yutamazsa diyeEline veriyorum kopara kopara yiyor valla. Damağıyla eziyor. Anne sütüyle sulandırıp verdiğimde öğürdü.
Ayy tipini yerim gozluk de nasıl yakısmısEki Görüntüle 3632779
Kahvaltımızda balkabaklı muhallebi vardı(OG nin toz halinde satılan muhallebisi) yani çok bayıldı diyemem az da olsa yedi tadına baktım tatlı değil aslında içine meyve püresi karıştırıp denicem o zaman kesin bayılır. yumurta ya alışmakta zorlanıyor. Yoğurt ile saklayıp veriyorum kaşıkta yoğurda bayılıyor.
Ben bir kere sofrada çok ağız şapırdattı diye salatalığı uzattım suyunu emsin diye. Bir çıkardım nohut tanesi kadar parçası yok. 2 sn kalp krizi geçirdimBen korkuyorum ya cok ısırır da yutamazsa diye
Yaa en korktugum sey , bi ondan korkuyorum bi de yüksekten düşmelerindenBen bir kere sofrada çok ağız şapırdattı diye salatalığı uzattım suyunu emsin diye. Bir çıkardım nohut tanesi kadar parçası yok. 2 sn kalp krizi geçirdimanında kendi çıkardı o parçayı zaten
Muz dimi bu ben de verecektim de koparirsa baya büyük sıkıntı olur mu acaba diye bekliyorum işteEline veriyorum kopara kopara yiyor valla. Damağıyla eziyor. Anne sütüyle sulandırıp verdiğimde öğürdü.
Bi yeni başladık ek gıdaya tahmini me zaman geçeriz bu evreyeBu sabah kahvaltımız Lorlu irmikli omlet
Yumuşak mama kıvamlı tabağın köşesi kadar yediYumurta ve peynir de biraz zorlanıyor alışacak ama
dün akşam kıymalı tarhana çorbası verdim ilk kez bayıldı çok güzel yedi.
Ama miktarlar şuan az az. Dr demişti zorlama az yer şuan diye. Küçük kahve fincanı kadar yedi.
Olsun sevsin alışsın da bebecikler güzel beslensin
Ben balkabağıyla başladım baya severek yediBi yeni başladık ek gıdaya tahmini me zaman geçeriz bu evreyedaha anca kaşık ucuyla bakıyor tadına ondada öğürüyor zaten yemiyor.ilk neyle başladınız kabak ile başladım ben ve aşka sevmedi yamedi
Bana doktorum yoğurt ve sebzeler ile başla 1-2 hafta sonra meyvelere geç dedi. Ben ilk yoğurt verdim sonra patates sonra kabak havuç bezelye öyle gittim sebzeleri karışıkta verdim hep çatalla ezedim. Yoğurtlu da verdim. Meyveleri de süzgece koyup verdim kendisi damağıyla emerek yedi. Meyveli yoğurt çok seviyor. Meyveli muhallebi çok sevdi. Önce pişirip sonra meyvesini cam rendeden geçirip ılıyınca karıştırdım. Yani ilk bir ay böyle yoğurt sebze meyve.Bi yeni başladık ek gıdaya tahmini me zaman geçeriz bu evreyedaha anca kaşık ucuyla bakıyor tadına ondada öğürüyor zaten yemiyor.ilk neyle başladınız kabak ile başladım ben ve aşka sevmedi yamedi
Ben korkuyorum ya cok ısırır da yutamazsa diye
Ben bir kere sofrada çok ağız şapırdattı diye salatalığı uzattım suyunu emsin diye. Bir çıkardım nohut tanesi kadar parçası yok. 2 sn kalp krizi geçirdimanında kendi çıkardı o parçayı zaten
Eline verdiğimde gözüm üstünde oluyor. Başka hiçbir işle ilgilenmiyorum.Muz dimi bu ben de verecektim de koparirsa baya büyük sıkıntı olur mu acaba diye bekliyorum işte
Aynen ben de salatalik vs veriyorum kemirsin diye karşımda dururken ama muz daha yumuşak diye hiç denemedim deneyeyim bi ara duruma göre ilerlerimEline verdiğimde gözüm üstünde oluyor. Başka hiçbir işle ilgilenmiyorum.
Bana doktorum yoğurt ve sebzeler ile başla 1-2 hafta sonra meyvelere geç dedi. Ben ilk yoğurt verdim sonra patates sonra kabak havuç bezelye öyle gittim sebzeleri karışıkta verdim hep çatalla ezedim. Yoğurtlu da verdim. Meyveleri de süzgece koyup verdim kendisi damağıyla emerek yedi. Meyveli yoğurt çok seviyor. Meyveli muhallebi çok sevdi. Önce pişirip sonra meyvesini cam rendeden geçirip ılıyınca karıştırdım. Yani ilk bir ay böyle yoğurt sebze meyve.
Sonra ki ay artık daha yemek gibi soğanlı kıymalı baharat kimyon nane kekik. Kıvamlı yemek gibi çorbalar. Sebzesi ile tarhanası ile irmik olur kırmızı mercimek öyle çorbalar ver dedi doktor. Et suyu kemik suyu. Ezogelin gibi basmati pirinç olsun ama dedi. Çorbalar sulu yapma midesini boş doldurma hep besleyici olsun dedi. Doktorumuza burdançok ilgili ve bilgili ya sağolsun.
Az az yiyorlar ama gün geçtikçe açılıyor. İlk 2-3 hafta tadım ile geçiyor zaten hiç acele etmeyin.
(Yasaklar: çilek kivi bakla patlıcan bal şeker tuz ineksütü)
ya teşekkür edrim içimi rahatlattınız,umarım zamanla alışır bizimkide şimdilik pek iştahlı değilBana doktorum yoğurt ve sebzeler ile başla 1-2 hafta sonra meyvelere geç dedi. Ben ilk yoğurt verdim sonra patates sonra kabak havuç bezelye öyle gittim sebzeleri karışıkta verdim hep çatalla ezedim. Yoğurtlu da verdim. Meyveleri de süzgece koyup verdim kendisi damağıyla emerek yedi. Meyveli yoğurt çok seviyor. Meyveli muhallebi çok sevdi. Önce pişirip sonra meyvesini cam rendeden geçirip ılıyınca karıştırdım. Yani ilk bir ay böyle yoğurt sebze meyve.
Sonra ki ay artık daha yemek gibi soğanlı kıymalı baharat kimyon nane kekik. Kıvamlı yemek gibi çorbalar. Sebzesi ile tarhanası ile irmik olur kırmızı mercimek öyle çorbalar ver dedi doktor. Et suyu kemik suyu. Ezogelin gibi basmati pirinç olsun ama dedi. Çorbalar sulu yapma midesini boş doldurma hep besleyici olsun dedi. Doktorumuza burdançok ilgili ve bilgili ya sağolsun.
Az az yiyorlar ama gün geçtikçe açılıyor. İlk 2-3 hafta tadım ile geçiyor zaten hiç acele etmeyin.
(Yasaklar: çilek kivi bakla patlıcan bal şeker tuz ineksütü)
Rica ederimya teşekkür edrim içimi rahatlattınız,umarım zamanla alışır bizimkide şimdilik pek iştahlı değil
inek sütünden yogurttamı yasak,ben verdim
Bizim de max öyle gündüz uykularımız toplam 2-3 saat ancadır yani demek ki yetiyo diyorum ben de, keyfine göre gidiyorum hanfendinin
Kızlar 2-3 saate anca mı diyorsunuzzz.Benim velet bugün toplasan 1 saat uyumadıAynen valla birdsn uykuyu azaltti 4-5 saat uyuyordu birden hic uyumadi o hafta atakti herhalde sonra 2-3 e düştü max hali o da zaten... Kendi okey benlik sıkıntı biraz var skdnjsjdkd ne emekliyor ne oturuyor ben geberiyorum kucakta... Uzanarak bir süre takılıyor enerjim yerlerse geziyorum
Sana cuk geçmiş olsun o 2-3 saati de uyumuyordu gecen haftalarda yani yorum yapamiyorum o halimi anlatacak kelimeler yok sihdjsndjsndjd Allah sabir versin güç kuvvet versin insanda yaşam enerjisi kalmıyorKızlar 2-3 saate anca mı diyorsunuzzz.Benim velet bugün toplasan 1 saat uyumadızaten normal olanı yni doktorum 2 buçuk 3 buçuk saat arası demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?