2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    121
Doğumdan sonra spiral taktıranınız oldu mu? Rahatsız edici bir işlem mi? Bir de takıldıktan sonra herhangi bir rahatsızlık veriyor mu? Rahim içi araç olayı beni tedirgin ediyor ama başka seçeneğim de yok gibi.

Afiyet şifa olsun o kadar bile yemesi iyi zamanla daha da artar. Ben biraz zorlanıyorum yedirmekte cok az yiyor bazende hic acmiyor agzini yediği kâr diyorum artık

Maşallah tarhana ile omlet yapıyorlar belki onu da sever. Ben irmik pişirip içine yumurtası labnesi Avakado meyve koyuyorum. Brezilya cevizi var ya ondan almak istiyorum sizin önerdiğiniz var mı kuru yemişler için

Maşallah afiyet şifa olsun bizimki de anca bu kadar yiyordur zaten mideleri daha minicik.Loru kendiniz mi yaptınız satın mı aldınız acaba?Bizede fikir verirsebiz sevinirim tarif veya marka

Kızlar desteksiz oturma başladı mı sizde
Başladı bazen çok güzwl oturuyor 2 dakika falan ama bugün mesela ne zamn koysam devrildi anında genelde yıkılıyoruz birşey almaya çalışırken vs
tam kaç aylık?

Kızlar benim kızım 6.5 aylık olacak neredeyse bakıcımız dediki ellerinden tutup ayağa kaldırdoğımda zıplaması lazım diyor :) zıplamıyor kızım çok ayakta durmak istemiyor erken mi daha zaten desteksiz de oturmuyor henüz kafama takıldı :)

Ne ziplamasi kiz ellerinden tutup bide imkansiz bence erken henüz zaten. Givdesinden tutunca ziplar ona okey de daha küçükler abartmış bakıcı

Oha. Direkt ilkokula gitsin isterse. Bence epey erken. Desteksiz oturma için 8.aya kadar yolu var.

Kızlar desteksiz oturma başladı mı sizde

tam kaç aylık?
6 buçuk aylık 10 gün sonra 7 oluyoruz.
Yok artık daha neler Kayınvalide olabilir mi bu bakıcı?

Kızlr benim bebeğim hiç su içmiyor bende zorlamıyorum.Yanibir iki yudum anca içiyor her defasında sunuyorum ama kafasını çeviriyor.Sizde durumlar ne?

Kızlr benim bebeğim hiç su içmiyor bende zorlamıyorum.Yanibir iki yudum anca içiyor her defasında sunuyorum ama kafasını çeviriyor.Sizde durumlar ne?
Benimki de pek suya hevesli değil o yüzden mamasını yaparken 10ml fazladan su ekliyorum

Merhaba bana 8.400 küsür bir para yattı Bu nedir tam olarak acaba ? Rapor parası bu kadar az mı

Maşallah tarhana ile omlet yapıyorlar belki onu da sever. Ben irmik pişirip içine yumurtası labnesi Avakado meyve koyuyorum. Brezilya cevizi var ya ondan almak istiyorum sizin önerdiğiniz var mı kuru yemişler için
Tarhana ile tarifte görmüştüm evet denemek lazım kuruyemiş bize doktor henüz vermedi. Üründe hiç araştırmadım. Ama alırsam paylaşırım mutlaka.

Maşallah afiyet şifa olsun bizimki de anca bu kadar yiyordur zaten mideleri daha minicik.Loru kendiniz mi yaptınız satın mı aldınız acaba?Bizede fikir verirsebiz sevinirim tarif veya marka
Loru güvendiğimiz bir peynirciden aldım. Manyas yakınında olduğumuz için burda peynir süt ürünleri çok taze ve güzel bulunuyor. Kendim yapmayı hiç denemedim açıkcası zaten işe başlıcam benim öyle zamanım da enerjimde olmaz

Ama ben bu markayı takip ediyorum stokta yok ama alıcak olsam burdan da alınabilir.

afiyet olsun mideler minik ancak o kadar yer tabi.
bizimki tarhana hiç sevmedi ya çok öğürdü. bişey koydunuz mu içine tarhana kıyma dışında

afiyet olsun mideler minik ancak o kadar yer tabi.
bizimki tarhana hiç sevmedi ya çok öğürdü. bişey koydunuz mu içine tarhana kıyma dışında
Kıymasını zeytinyağlı suda pişirdim. İçine Küçük bir dilim soğan rendeledim. Tarhanayı bi kasede su ile erittim. Sonra birleştirdim tencerede. Parmağımın ucu ile az kimyon ve nane serptim. Kıvamlı bi çorba yaptım. Kendim tattım güzeldi başka bişey koymadım içine.

elinize sağlık. deneyim ben de böyle. ben yapınca baktım tadına tuz olmayınca fenaydı gerçekten

Benimki daha yeni 6 aylık oldu. Bugün yarım avokado ve yarım muz yedi. Daha önce sadece yalıyordu. Sanki biraz obur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…