- 4 Şubat 2019
- 4.218
- 9.026
- 158
Afiyet şifa olsun o kadar bile yemesi iyi zamanla daha da artar. Ben biraz zorlanıyorum yedirmekte cok az yiyor bazende hic acmiyor agzini yediği kâr diyorum artıkBu sabah kahvaltımız Lorlu irmikli omlet
Yumuşak mama kıvamlı tabağın köşesi kadar yediYumurta ve peynir de biraz zorlanıyor alışacak ama
dün akşam kıymalı tarhana çorbası verdim ilk kez bayıldı çok güzel yedi.
Ama miktarlar şuan az az. Dr demişti zorlama az yer şuan diye. Küçük kahve fincanı kadar yedi.
Olsun sevsin alışsın da bebecikler güzel beslensin
MaşallahBu sabah kahvaltımız Lorlu irmikli omlet
Yumuşak mama kıvamlı tabağın köşesi kadar yediYumurta ve peynir de biraz zorlanıyor alışacak ama
Ama miktarlar şuan az az. Dr demişti zorlama az yer şuan diye. Küçük kahve fincanı kadar yedi.
Başladı bazen çok güzwl oturuyor 2 dakika falan ama bugün mesela ne zamn koysam devrildi anındaKızlar desteksiz oturma başladı mı sizde?
Maşallah afiyet şifa olsun bizimki de anca bu kadar yiyordur zaten mideleri daha minicik.Loru kendiniz mi yaptınız satın mı aldınız acaba?Bizede fikir verirsebiz sevinirim tarif veya markaBu sabah kahvaltımız Lorlu irmikli omlet
tam kaç aylık?Başladı bazen çok güzwl oturuyor 2 dakika falan ama bugün mesela ne zamn koysam devrildi anındagenelde yıkılıyoruz birşey almaya çalışırken vs
Ne ziplamasi kiz ellerinden tutup bide imkansiz bence erken henüz zaten. Givdesinden tutunca ziplar ona okey de daha küçükler abartmış bakıcıKızlar benim kızım 6.5 aylık olacak neredeyse bakıcımız dediki ellerinden tutup ayağa kaldırdoğımda zıplaması lazım diyor :) zıplamıyor kızım çok ayakta durmak istemiyor erken mi daha zaten desteksiz de oturmuyor henüz kafama takıldı :)
Oha. Direkt ilkokula gitsin isterse. Bence epey erken. Desteksiz oturma için 8.aya kadar yolu var.Kızlar benim kızım 6.5 aylık olacak neredeyse bakıcımız dediki ellerinden tutup ayağa kaldırdoğımda zıplaması lazım diyor :) zıplamıyor kızım çok ayakta durmak istemiyor erken mi daha zaten desteksiz de oturmuyor henüz kafama takıldı :)
Kızlar desteksiz oturma başladı mı sizde?
6 buçuk aylık 10 gün sonra 7 oluyoruz.Kızlar desteksiz oturma başladı mı sizde
tam kaç aylık?
Yok artık daha nelerKızlar benim kızım 6.5 aylık olacak neredeyse bakıcımız dediki ellerinden tutup ayağa kaldırdoğımda zıplaması lazım diyor :) zıplamıyor kızım çok ayakta durmak istemiyor erken mi daha zaten desteksiz de oturmuyor henüz kafama takıldı :)
Benimki de pek suya hevesli değil o yüzden mamasını yaparken 10ml fazladan su ekliyorumKızlr benim bebeğim hiç su içmiyor bende zorlamıyorum.Yanibir iki yudum anca içiyor her defasında sunuyorum ama kafasını çeviriyor.Sizde durumlar ne?
Merhaba bana 8.400 küsür bir para yattı Bu nedir tam olarak acaba ? Rapor parası bu kadar az mı32.haftaya geldiğinizde hekime çıkış alıyorsunuz 37.haftaya kadar çalışabilir alma hakkınız var . 32 haftada da rapora ayrılabilirsiniz. Eğer aktarma alırsanız diyelim 36.haftaya kadar çalışır aldınız 4 haftanız doğum sonrasına aktarılır 36.haftaya kadar çalışmış olursunuz. Aktarma aldğınız sürelerde gebelikle ilgili herhangi bir rapor alamazsınız. Ama misal grip oldunuz alabilirsiniz tanı gebelik olmayacak buna dikkat edin. Analık raporu bu şekilde oluyor Kamu çalışanlarına yani memurlara ödeme olmaz. Eğer sigortalı çalışansanız ve 1 yıl içinde 90 gününüz varsa ödemeye müstehak olursunuz emzirme ödemesi içinde sigortalı çalışanlar da bir yıl içinde 120 gün şartı var ödemeye müstehaklık için. Memurlar tam maaş alır rapor ücreti almaz. Birde bebek doğduktan sonra Sosyal Hizmetlerden çocuk yardım parası için başvuru yapılıyor onda herhangi bir şart yok memur sigortalı sigortasız herkese veriliyor. SGK personeliyim konuyla ilgli bir sorunuz olursa danışabilirsiniz.
Tarhana ile tarifte görmüştüm evet denemek lazımMaşallahtarhana ile omlet yapıyorlar belki onu da sever. Ben irmik pişirip içine yumurtası labnesi Avakado meyve koyuyorum. Brezilya cevizi var ya ondan almak istiyorum sizin önerdiğiniz var mı kuru yemişler için
Loru güvendiğimiz bir peynirciden aldım. Manyas yakınında olduğumuz için burda peynir süt ürünleri çok taze ve güzel bulunuyor. Kendim yapmayı hiç denemedim açıkcası zaten işe başlıcam benim öyle zamanım da enerjimde olmazMaşallah afiyet şifa olsun bizimki de anca bu kadar yiyordur zaten mideleri daha minicik.Loru kendiniz mi yaptınız satın mı aldınız acaba?Bizede fikir verirsebiz sevinirim tarif veya marka
afiyet olsunBu sabah kahvaltımız Lorlu irmikli omlet
Kıymasını zeytinyağlı suda pişirdim. İçine Küçük bir dilim soğan rendeledim. Tarhanayı bi kasede su ile erittim. Sonra birleştirdim tencerede. Parmağımın ucu ile az kimyon ve nane serptim. Kıvamlı bi çorba yaptım. Kendim tattım güzeldiafiyet olsunmideler minik ancak o kadar yer tabi.
bizimki tarhana hiç sevmedi ya çok öğürdü. bişey koydunuz mu içine tarhana kıyma dışında
elinize sağlık. deneyim ben de böyle. ben yapınca baktım tadına tuz olmayınca fenaydı gerçektenKıymasını zeytinyağlı suda pişirdim. İçine Küçük bir dilim soğan rendeledim. Tarhanayı bi kasede su ile erittim. Sonra birleştirdim tencerede. Parmağımın ucu ile az kimyon ve nane serptim. Kıvamlı bi çorba yaptım. Kendim tattım güzeldibaşka bişey koymadım içine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?