2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    121
Kızlr benim bebeğim hiç su içmiyor bende zorlamıyorum.Yanibir iki yudum anca içiyor her defasında sunuyorum ama kafasını çeviriyor.Sizde durumlar ne?
Benimkiler de içmiyor artık mamayı daha sulu yapıp veriyorum yoksa su içmeyecekler , ben de kendimce oyle yontem buldum ne kadar doğru bilmiyorum

Ay ben çalışmasam da vaktim yok bir kahvaltı hazırlayışımız var kıyamet kopuyor ortalık 56.Hemen alayım bende.OG den set almıştım burdakileride ablam beğeniyordu alıyordu sipariş geçeyim hemen.Çok teşekkürler

Benimkiler de içmiyor artık mamayı daha sulu yapıp veriyorum yoksa su içmeyecekler , ben de kendimce oyle yontem buldum ne kadar doğru bilmiyorum
Bende yaz başından beri Mamasına 10 ml fazla su koyuyorum. Zaten anne sütü de devam ediyor. Avent suluğu ilede su içmeye başladı arada öksürüyor ama beceriyor.

Kahvaltımızda balkabaklı muhallebi vardı (OG nin toz halinde satılan muhallebisi) yani çok bayıldı diyemem az da olsa yedi tadına baktım tatlı değil aslında içine meyve püresi karıştırıp denicem o zaman kesin bayılır. yumurta ya alışmakta zorlanıyor. Yoğurt ile saklayıp veriyorum kaşıkta yoğurda bayılıyor.

Kızlar bebeklerinize ne zaman veriyorsunuz ek gidayi acken mi yoksa emzirdikten ya da mama verdikten sonra mı

Kızlar geçen hafta kızım güzel güzel tadım yapmaya başlamıştı. 6 gün önce dişi çıktı sanırım 2. De yolda. 3 gündür hiçbir şey yemek istemiyor. Yutmuyor biz calpol vermeye çalıştık birkaç kez kaşıkla ağladı. Acaba kaşıktan mı soğuttuk. Yoksa diş ağrısı yüzünden mi yemek istemiyor acaba. Çok istekliydi neden bir anda soğudu

Kızlar bebeklerinize ne zaman veriyorsunuz ek gidayi acken mi yoksa emzirdikten ya da mama verdikten sonra mı
Ben uykudan uyandıktan sonra biraz kendine geldiğinde veriyorum, hem aç oluyor hem de sakin. İleri zamanlarda acıktığında ağlamaya başlıyor, doktor keyifli olduğu zamanlarda vermeye çalış demişti

ben hep uyanır uyanmaz emziriyorum. uyumadan 30 dk 1 saat önce falan veriyorum. o yüzden daha uzun uyku aralıklarını tercih ediyorum ek gıda vermek için.
emzirerek uyutuyor olsaydım ve uyanınca emmiyor olsaydı uyanınca verirdim sanırım.

Ay ben hala saymıyorum zaten uyumuyo da artık 3 saat anca öyle böyle ortalama gündüz uykusu toplam djxndndn

Bizim de max öyle gündüz uykularımız toplam 2-3 saat ancadır yani demek ki yetiyo diyorum ben de, keyfine göre gidiyorum hanfendinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…